Wojtek62 29.03.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Wojty,w PKO SA nic nie przebiega łagodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 29.03.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 w Millennium też nie - ale idzie (przynajmniej w moim przypadku) ku lepszemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 29.03.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 BPH, PTFBank, GetinBank, GE, MBAnk - to chyba łagodne i szybkie w dostępie bnki oferujące kredyty mieszkaniowechoć Millenium udzielił w zeszym roku najwięcej kredytów mieszkaniowych w Polsce - dzięki niskiemu oprocentowaniu jak głosiła reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 29.03.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 jakaś awaria w grupie, że od 2godz nikt nic nie napisał...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 29.03.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 woprz, czy będziesz pamiętać w domku o tym, żeby zabrać telefon do gości od ogrodzenia? Ładnie się uśmiecham :) Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 29.03.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 BK - postaram się nie zapomnieć chociaż nawet jak będę pamiętał to może być taki problem, że tego nr w domu nie mam.To był podwykonawca Tyczyńskiego czyli drugiego głównego wykonawcy - pierwszy wyleciał na zbitą twarz. więc jak nie mam to jakoś to spróbuję załatwić Wojtek widzialem kołnierze ale i tak najbardziej to widać folię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 29.03.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 woprz,i tak ma być - widzisz tylko folię bo kołnierz w kolorze dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 29.03.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 woprz, i tak ma być - widzisz tylko folię bo kołnierz w kolorze dachu proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 29.03.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Nie wierzę własnym oczom!!! Nareszcie mi się udało dodać komentarz!! Poprzednie próby kończyły się komunikatem o błędzie krytycznym Co to ja ... Acha - witam po świętach cięższa o parę kilo. Kacha, dziękuję za namiary na sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 29.03.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 kto juz w tym roku rozpoczął sezon grillowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 29.03.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Hej, hej! Wlasnie wrocilam z banku Wojtek, dzieki za rady, ale my jaknarazie jestesmy zdani tylko na PKO SA - od kilku lat oszczedzalismy w kasie Mieszkaniowej - tzn odladalismy cala nasza krwawice na baardzo niski procent tylko po to zeby teraz dostac niskooprocentowany kredyt ( o odliczeniach podatku nie wspomne ). No i jak to zwykle bywa petent lepiej poinformowany niz pani w informacji nie wiem czy naprawde nie wiedziala czy tylko udawala, ze kasie mieszkaniowej mozna dostac kredyt na czas =czasowi oszczedzania , ale mozna tez prosic o przedluzenie tego czasu (paru znajomych tak zrobilo). Oczywiescie pani powiedziala ze od kiedy pracuje to jeszcze nikt u niej nie skladal podania o przedluzenie i ze ona nic o tym do dzisiaj nie wiedziala Na szczeszscie jeszcze przy nas odnalazla ten zapis w regulaminie i sprawa sie wyjasnila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 29.03.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 kto juz w tym roku rozpoczął sezon grillowania? Ja jeszcze nie rozpoczelam ale tez o tym dzisiaj myslalam. Bylam dzis w bibliotece i anwet chcialam wypozyczyc ksiazke z przepisami na grilla, ale niestety ktos mnie ubiegl - bo nie bylo juz tej ksazki . A juz myslalm ze jescze dzisiaj na forum sie pochwale kilkoma przepisami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 29.03.2005 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Hej, hej! jest tu jeszcze kto?? mmarysia - wlasnie wyslalam ci mailika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 29.03.2005 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Ja jestem i przy pokazji dziękuję serdecznie za świąteczne życzenia. Ja w tym roku poległam na tym polu całkowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 29.03.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Nie martw sie Had - jak pewnie zauwazylasja zyczenia wyslalam w ostaniej chwili - na komorke SMSy wysylalam po 21 w sobote :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 29.03.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 grill mniam nie potrzebnieue przypominałeś soczystyt karczek albo chrupiący boczek .... skwiercząca biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 29.03.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Woprz, miej Boga w sercu i zmień temat NATYCHMIAST!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 29.03.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Had - zamknij oczy!!! Woprz - tylko rzucja haslo - gdzie i kiedy!! Ja narobie pelno sosikow - zwlaszca czosnkowych i jeszcze jakies ciekawe marynatki do mieska przygotuje Zreszta mieska tez moge poprzynosic Hmm, bo tych co licza tylko na ognisko moge zaprosic do siebie - bylam tam dzisiaj - narazie nic poza sucha trawa i mala kupka galezi i wysoka woda w rowie nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 29.03.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 woprz,pisząc o grillu wiedziałem, że uderzę w Twój słaby punkt - wszak od postu poświęconemu paleniu liści tudzież siennika żołnierza niemieckiego rozpoczeła się nasza przygoda na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 29.03.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Witam Wszystkich po świętach Coś ostatnio nie mam szczęścia do forum Co chcę wejść to strona zablokowana critical eeror Widzę, że zdrówko Wam dopisuje, nie przejedliście sie w święta, a i energii przybyło do działań BK wczoraj przejeśdżałam przez Gajków, ale nie mogłam z drogi dojrzeć Twego domku prowadząc samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts