yemiołka 30.09.2002 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2002 no to klapa... a ja już ćwiczyłam na naszym bloku rysunek tego, no wiecie,,,co wujek Frankai zalecił do rysowania,,, i teraz nowe talenty mi się zmarnują!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 01.10.2002 02:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 No no Yemiolka - teraz nie zwalaj na wujka. Nic nie zalecalem. Wujek patrzy. Agnicha - czy bedziecie mieszkac w domu bez tynkow; takze wewnetrznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.10.2002 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 dobrzykowice - o co chodzi z tym lodem?yemiołka - a takie fajne zajęcie z tą kredą się zapowiadało, nieprawdaż?Frankai - widzę że naprawdę z tak daleka bacznie obserwujesz poczynania gr. wroc. I co, ustalilismy jakąs konkretną godzinę spotkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 01.10.2002 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 Ivonka, Ty już lepiej nic nie wspominaj o lodzie, bo znowu się zacznie! no cóż, teraz nie pozostaje nam nic innego, jak tylko malować po... sobie ale na serio: gdyby dzieciakom skombinowac takie farbki do buziek - było by jeszcze fajniej jak z kredą... [i niebezpieczniej...] [i brudniej też...] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 01.10.2002 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 Ryniu, przez Ciebie oplułam się kawą ! (po przeczytaniu o komorniku w "brudzących ptakach") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.10.2002 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 yemiołka - O.K. pytania o lodzie nie było. A co do farbek - fajna sprawa, ale czy za szybko im sie nie znudzi. Pomalują sie raz i co potem? zmywać i raz jeszcze? Chociaż z drugiej strony....zależy ile bedzie gosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 01.10.2002 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 Dzieciom dużo nie trzeba - kupę piachu i trochę wody i moja mała bawi się sama kilka godzin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 01.10.2002 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 No tak, w grupie cisza i spokój, chłopaki chyba kaca leczą po wczorajszych imprezach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.10.2002 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 masz rację Alanta - spokojniutko tu dzisiaj....trzeba kiedys popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.10.2002 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 dopiero teraz dotarłam do "brudzących ptaków" i sklejki Misia Uszatka - jak tu wesoło ;-0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 01.10.2002 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 On 2002-10-01 14:18, Alanta wrote: No tak, w grupie cisza i spokój, chłopaki chyba kaca leczą po wczorajszych imprezach nie kaca, nie kaca, tylko masujemy palce i oliwimy klawiatury bo jutro wraca kolega dobrzykowice i się zacznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 02.10.2002 02:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2002 Z tym kacem to dopiero sie zacznie. Wczoraj mnie sie juz pytali "wodku ty pijosz? Posle etawo etapa my pasiedim i papijom" Qrcze - w Chinach bylo latwo - pierwszego wypija, drugim sie obleja. Tu z pewnoscia lepsi zawodnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 02.10.2002 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2002 Jak by co - wyślemy Ci DHL-em nową wątrobę, Frankai. A czemu Ty nie piszesz do nas cyrylicą? I katoryj czas u Tiebia tiepier? [ Ta Wiadomość była edytowana przez: ryniu dnia 2002-10-02 08:44 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 02.10.2002 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2002 Ryniu - jak zaczne pisac cyrylica, to wy nie odczytacie. Cietyrje ciasa nazad. Dzwonilem do goscia do Moskwy, ktory zna dobrze angielski i do glowy przychodzily mi ruskie slowa zamiast angielski - wot sdurnial cielawiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 02.10.2002 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2002 nazad czyli wpierjod, teraz tam jest 13.00, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.10.2002 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2002 nazad ili wperjot z etom ciasom? Ale smiesznie czyta się i pisze po rosyjsku - ale jednak nie po rosyjsku - cyrylicy niet. Całkiem już zapomniałam tego jezyka, a tak kiedys był wałkowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.10.2002 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2002 Ryniu, jeszcze do końca tygodnia bedziecie miec mały luzik, przez Was opusciłem sie trochę w robocie i muszę parę rzeczy nadgonić, bo klienci zaczynają juz mnie ścigać http://www.afternight.com/smiles/outtahere.gif Agnicha nie rób nam tego, ja już nawet zgromadziłem parę puszek lakieru do grafitti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 02.10.2002 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2002 Wracaj chłopie, bo widzisz, że tu smutek i nostalgia bez Ciebie. Frankai już z tej rozpaczy wódkę z Ruskimi zaczął pić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.10.2002 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2002 to az do Rosji musiał jechać ??! Nie wystarczy do Wrocka ? Przywieź Frankai jedną obadamy czy aby zanadto nie szkodliwa Słuchajcie byłem w Hotelu Gołębiewski w Mikołajkach i muszę Wam powiedzieć, ze jest to totalne rozczarowanie. Gdyby nie basen, sauna i masaże to nie wyrózniałby się niczym specjalnym. generalnie nie polecam, szczególnie że flaszka piwa jest po 8 złotych http://www.afternight.com/smiles/silly.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.10.2002 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 o prosze jak się kolega rozbija po hotelach...i masaże mu w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts