wioma 04.04.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 a ile wchodzi na m2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 04.04.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 kierunek Czernicy na dzień dzisiejszy traktuje w formie inwestycji, może nawet w niedzielę sie tam przejadę woprz, o której bywasz u siebie na rancho? w sobotę i niedzielę byłe prawie non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 04.04.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 woprz,jakos w ten weekend nie miałem ochoty na jazdy po okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.04.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 a ile wchodzi na m2 ? 11 sztuk na sciane 25cm http://www.cerpol.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 04.04.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 te pustaki maja standardowe wymiary więc obojetnie jaki producent o na m2 wchodzi ich tyle samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.04.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 te pustaki maja standardowe wymiary więc obojetnie jaki producent o na m2 wchodzi ich tyle samo no wymiary wymiarami a jakosc jakoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 04.04.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 toć napisałem przecież ino o wymiarachjakość to insza inszość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.04.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 toć napisałem przecież ino o wymiarach jakość to insza inszość anoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 04.04.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 rozumiem, że jesteś b. zadowolona ze swoich pustaków?ja ze swoich również choć miałem z Wienerbergera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.04.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 rozumiem, że jesteś b. zadowolona ze swoich pustaków? ja ze swoich również choć miałem z Wienerbergera jestem bardzo zadowolona zapraszam do albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 04.04.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 a na którym zdjęciu widać Twoje zadowolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 04.04.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Ojej od rana czytam i czytam a tu końca nie widać, a przecież nie było mnie tylko 10 dni. Co bedzie jak pojade na dłuższy urlop? Pewnie wtedy złamie zasady bo potem nie dam rady przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 04.04.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 rozumiem, że jesteś b. zadowolona ze swoich pustaków? ja ze swoich również choć miałem z Wienerbergera jestem bardzo zadowolona zapraszam do albumu czy na zdjęciu 7m to ja dobrze widzę że przymurowali ci komin do ściany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 04.04.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Witaj grupo wrocławska. Tym razem to ja Wojty właściwy I pytanie (zwłaszcza do tych od strony Czernicy ale inni jak wiedzą to niech też powiedzą) Mam mieć prąd budowlany i powiedziano mi że teraz nie moge mieć w szafce pomiarowej takiej mufy 400V (takie gniazdko czerwone z bezpiecznikami jak na zdjęciu z budowy Kasztanki) Jedynie żeby zakład odebrał to cosik, to muszę mieć osobną, wkopaną w ziemię szafke metalowa/zamykaną z czterema gniazdami: 400V 32A, 400V 16A, 2x230V i odpowiednimi zabezpieczeniami np. różnicowo-prądowymi Czy jest to prawda, czy moze ktoś robił to inaczej (ponoć od lutego sie to zmieniło ) Gość / elektryk (pracujący nota-bene w ZE) chce zrobic to za ok 300-400 zł (z papierkami, odbiorami itp) zaś za samą taką szafkę z wyposażeniem chce ok 650 zł - czy jest to cena akceptowalna, czy może macie namiary na kogoś tańszego (ale skutecznego w walce z ZE) - czy macie może taką szafkę metalową na zbyciu po budowie? ponoć całe wnetrze tj gniazda i zabezpieczenia i tak wykorzystam docelowo w domu, tylko potem zostanie niepotrzebna obudowa - dobrze myślę ?? Acha i słyszałem ze ZE przymierza sie do jakiejś opłaty za podłączenie prądu budowlanego - takiej jednorazowej w kwocie ok 150 zł -- Pozdrawiam Wojty (właściwy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.04.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 a na którym zdjęciu widać Twoje zadowolenie? nie rozumiem o co pytasz???!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.04.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 rozumiem, że jesteś b. zadowolona ze swoich pustaków? ja ze swoich również choć miałem z Wienerbergera jestem bardzo zadowolona zapraszam do albumu czy na zdjęciu 7m to ja dobrze widzę że przymurowali ci komin do ściany ? nie wiem czy jest przymurowany czy tylko stoi kolo niej a jak powinno byc i dlaczego ????????? dobre pytanie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 04.04.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 kasztanka,zaprosiłaś do lektury swojego albumu w związku z zadowoleniem z pustaków to myslałem iż trafię tam na Ciebie zadowolona w reku z pustakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 04.04.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 masz komin samonośny (schiedel?) on musi być dylatowany od ścian i stropów i nie powinni go wiec przytwierdzać - najlepiej przejrzyj palny i instrukcje producenta - w kontekście przejść przez dach i stropy oraz stężeń powyżej dachu - wielu "fachowców" ignoruje ryzyko pacy komina na wietrze ale ja znam przypadki kiedy wiatr strącał kominy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.04.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 kasztanka, zaprosiłaś do lektury swojego albumu w związku z zadowoleniem z pustaków to myslałem iż trafię tam na Ciebie zadowolona w reku z pustakiem achaaaaa ......... widzisz jakas niekumata jestem ale to chyba dlatego ze juz niebawem rodze rozkojarzona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.04.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 masz komin samonośny (schiedel?) on musi być dylatowany od ścian i stropów i nie powinni go wiec przytwierdzać - najlepiej przejrzyj palny i instrukcje producenta - w kontekście przejść przez dach i stropy oraz stężeń powyżej dachu - wielu "fachowców" ignoruje ryzyko pacy komina na wietrze ale ja znam przypadki kiedy wiatr strącał kominy. nie to nie jest shiedel ...... ale sprawdze to! dzieki za info jakies inne uwagi ??? chetnie przekaze je wykonawcy z racji tego ze nie jestem specem pozdrrooofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts