yemiołka 05.04.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 ejjj, o co tu chodzi?? Had, co to za spisek za moimi plecami?? Mialo byc kameralnie, milutko .... ale mnie skubana wyczuła... szkoda, że nie przeczytałam tego postu przed wyjściem - odkryłabym wszystkie swoje schizofreniczne ja [żeby było jeszcze mniej kameralnie] i byłabym jeszcze bardziej złośliwa - żeby sprostać wizerunkowi tak czy owak miło było zobaczyć Was wszystkich! Wojtystereo: w kwestii ewentualnych wykopków dyżuruję pod gg 5678072:) plotka dla smokofili - Smok tęskni! za Internetem. ----------------------------------- Gagata - poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 05.04.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 czy ktuś z szanownych grupowiczów wie, gdzie można kupić fajne rolety wewnętrzne?? z chęcią w motywy dzieciakowe [z wielobarwnych widziałam tylko granatowe w księżyce i gwiazdki, a ja nieboga nie trawię granatowego!!!]. we wszelkich budowlanych marketach są ino 1-kolorowe, nie ma to jak szeroki wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 05.04.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Yemiołka i Wojty-stereo - jak myśmy się umawiali na ty wykopki modrzewiowe i inne okazje - proszę mnie apdejtować, bo ja pamiętam, ŻE, ale nie pamiętam na KIEDY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 05.04.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 yemiołka zobacz może w Ikei - może tam mają fajne rolety albo kup różowe i pomaluj własnoręcznie np. w zielone słoniki albo pomarańczowe małpy - służę modelem, ulubiony pluszak mojego Syna to porańczowa małpa pozdrów Smoka (i Owieczkę) co do podłóg - nie pomogę , planuję wyłącznie płytki i (chyba) panele, nie będzie desek Czy można robić tynki wew i wylewki (jak już będzie ciepło) w garażu bez żadnej bramy garażowej? Nie chcemy kupować bramy bez wykończeniówki wewnątrz, pan od bramy mówi żeby kupowac jak będzie znany dokładny wymiar czyli po wylewkach jak robicie u siebie - macie bramy przed wylewkami? Brama ma być segmentowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 05.04.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Yemiołka i Wojty-stereo - jak myśmy się umawiali na ty wykopki modrzewiowe i inne okazje - proszę mnie apdejtować, bo ja pamiętam, ŻE, ale nie pamiętam na KIEDY niby na sob., ale to już od gospodarzy zależy decyzjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 05.04.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 yemiołka zobacz może w Ikei - może tam mają fajne rolety albo kup różowe i pomaluj własnoręcznie np. w zielone słoniki albo pomarańczowe małpy w Ikei nic nie znalazlam,ale pomysl malowania - GENIALNY! kupuję go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 05.04.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 yemiołka zobacz może w Ikei - może tam mają fajne rolety albo kup różowe i pomaluj własnoręcznie np. w zielone słoniki albo pomarańczowe małpy - służę modelem, ulubiony pluszak mojego Syna to porańczowa małpa pozdrów Smoka (i Owieczkę) co do podłóg - nie pomogę , planuję wyłącznie płytki i (chyba) panele, nie będzie desek Czy można robić tynki wew i wylewki (jak już będzie ciepło) w garażu bez żadnej bramy garażowej? Nie chcemy kupować bramy bez wykończeniówki wewnątrz, pan od bramy mówi żeby kupowac jak będzie znany dokładny wymiar czyli po wylewkach jak robicie u siebie - macie bramy przed wylewkami? Brama ma być segmentowa mozesz mieć bramę wczesniej - chodzi perzecież o to żeby zamknać budynek musisz tylko wiedzieć gdzie przy drzwiach będziesz miec poziom 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 05.04.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 czy ktuś z szanownych grupowiczów wie, gdzie można kupić fajne rolety wewnętrzne?? z chęcią w motywy dzieciakowe [z wielobarwnych widziałam tylko granatowe w księżyce i gwiazdki, a ja nieboga nie trawię granatowego!!!]. we wszelkich budowlanych marketach są ino 1-kolorowe, nie ma to jak szeroki wybór my kupowaliśmy w Domarze na Braniborskiej. Takie jak na http://czajla.republika.pl/dom/20042435s.jpg (powiększenie http://czajla.republika.pl/dom/20042435.jpg Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 05.04.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 BK my mieliśmy bramę przed wylewkami, z firmą od bram i rolet zew. nie było żadnego problemu, musieliśmy podać tylko gdzie będzie poziom 0. Powiem tylko że nie mielismy jeszcze tynków jak wstawiali bramę i musieliśmy wytynkować kawałek wokół bramy (a najlepiej byłoby wytynkować cały garaż przed zamontowaniem bramy segmentowej ponieważ teraz będziemy mieć problem z tynkowaniem sufitu ponieważ "idą" po nim prowadnice do bramy...a brama bardzo duża) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 05.04.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Witam!!! Oczywiście "modrzewiorwanie" jak najbbardziej aktualne - mam nadzieje ze nic sie nie zmieni i w sobote spotamy sie u mnie na dzialce :D Patrzyłam na te moje galazki ostanio i cos mi sie zdaje ze i na 1,5 godzine ognisko straczy :D - no moze jesli przyniesiecie wiecej swojego drewna z domku to sie przedluzy ;) Hihi, a moze ktos jeszcze chce jakiegos modrzewika??? :D:D jesli tak to zapraszam - mam ich chyba z 18 -z z tym ze 10 bierze yemoiolka, 1 Had ale 6 jest jeszcze do rozdania :D - zapraszam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 05.04.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 aha- 1 to ja dla siebie rezerwuje - tak na pamiatke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 05.04.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 ja 10??? o rrrrany, ale ze mnie pazera... ps. Polanki, otóż to! dzięki. pikna żaluzyjka i zjeżdżalnia dla lokomotywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 05.04.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 ja 10??? o rrrrany, ale ze mnie pazera... ps. Polanki, otóż to! dzięki. pikna żaluzyjka i zjeżdżalnia dla lokomotywy to nie pamietasz co paffku powilas?? :D:D a mowilam - nie pij tyle!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 05.04.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 ja 10??? o rrrrany, ale ze mnie pazera... ps. Polanki, otóż to! dzięki. pikna żaluzyjka i zjeżdżalnia dla lokomotywy to nie pamietasz co paffku powilas?? :D:D a mowilam - nie pij tyle!!! stareńka, Ty tez chyba za dużo wypiłaś [sądząc po wypowiedzi, hihi] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 05.04.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 A co z tymi roletami - mozecie mo cus doradzic??- nie wiem na jaki system sie zdecydowac... no i jakie nadproza wzwiazku z tym kupowac... W jakich firmach zamawialiscie rolety?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 05.04.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 ps, rzeczywiscie nie pamietam!!! Ivo ze Smokiem mnie wcześniej upili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 05.04.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 no tak, zapomnialam - przeciez ty mowilas ze bierzesz caly moj zagajniczek - i tylko jedem odstapilas dla Had ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KS-dom 05.04.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Witam Bardzo porsze o namiary na firme sprzedajaca okna PCV, ktora moglibyscie polecic z wlasnego doswiadczenia, z ew. wyjasnieniem dlaczego warto u nich kupic i zamontowac okna. Zamierzam kupic okna barwione/z okleina.pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 05.04.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 A co z tymi roletami - mozecie mo cus doradzic??- nie wiem na jaki system sie zdecydowac... no i jakie nadproza wzwiazku z tym kupowac... W jakich firmach zamawialiście rolety?? to musisz skonsultować z misiem od rolet i z misiem od konstrukcji a przede wsytkim musisz podjąć decyzję czy chcesz kasetę czy skrzynkę na zewnątrz a to możesz zdecydować jak już wiesz czy pomieszczenie będzie dobrze doświetlone czy nie - jeśli masz obawy, że za mało to lepiej zdecyduj się na skrzynki. ja zamawiałem w Norcie byli najtańsi na rynku http://www.norta.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 05.04.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 no tak, zapomnialam - przeciez ty mowilas ze bierzesz caly moj zagajniczek - i tylko jedem odstapilas dla Had ;) skoro tak twierdzisz... no dooobra, nie będę taka, odstąpię Wam łaskawie kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts