Wojty 05.04.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 A co z tymi roletami - mozecie mo cus doradzic??- nie wiem na jaki system sie zdecydowac... no i jakie nadproza wzwiazku z tym kupowac... W jakich firmach zamawialiście rolety?? to musisz skonsultować z misiem od rolet i z misiem od konstrukcji a przede wsytkim musisz podjąć decyzję czy chcesz kasetę czy skrzynkę na zewnątrz a to możesz zdecydować jak już wiesz czy pomieszczenie będzie dobrze doświetlone czy nie - jeśli masz obawy, że za mało to lepiej zdecyduj się na skrzynki. ja zamawiałem w Norcie byli najtańsi na rynku http://www.norta.com.pl ja chce rolety chowane w nadprozu (one nie beda przslaniać mi swiata ) a oknao w salonie bede miala duuuuze - 270/240. Z tego co widze to chyba najlogiczniejszy jest system Integro... ale wiem tez ze co innego teoria a co innego praktyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 05.04.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Sobota - zanotowałam, po południu ok? A koparka do wykopywania już zabukowana? A ja jutro jadę do misi od drzwi i schodów (Woprz, Twoja poetyka mnie urzekła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 05.04.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 a ja wczoraj bylam u misa od okien - poszlam na gleboka wode - okna z profili thysena i do tego z okleina - 96m profila - 21 okiem - 15 000 brutto - na poczatek wszystkie okna otwierane - potem moze poredukuje moje marzenia i porobie "witryny sklepowe" -nieotwieralne :D - no coz takie sa poczatki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 05.04.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 wojty norta ma też okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 05.04.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Ja zamówiłam okna i rolety u Misia od Okien w Brzegu opolskim, jak będzie OK to dam telefon okna (13 okien w sumie 30 m2) kosztowały 8800 PLN, najniższe ceny we Wrocku to 12 tys, w tym mam duże okno tarasowe 360 cm szerokości i jedno tarasowe na 90 cm, do tego rolety - RKSy, na etapie adaptacji projektu przewidzieliśmy podniesienie o bloczek, żeby wystarczyło na RKS żeby nie ujmować z wysokości ścian ani okien W całym salonie rolety z silnikami, do tego w sypialni, razem okna plus montaż plus rolety i silniki 20 tys - wszystko złoty dąb, profil Brugmann 4-komorowy, fajny Kto ma fajnego misia od bram segmentowych dajcie znać! Poszukuję! Ceny są super - od 8 - do 9,5 tys za bramę 4500 na 2250 a ja chcę taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 05.04.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 a mniesię nie podoba ksywka MISIOto tak jakby mi BK cos przetłumaczyła a ja bym Ja polecał - znam dobrego Misia od tłumaczeńgłupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 05.04.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 a mniesię nie podoba ksywka MISIO to tak jakby mi BK cos przetłumaczyła a ja bym Ja polecał - znam dobrego Misia od tłumaczeń głupio eee, prowokator! czepiasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 05.04.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Na forum dla tłumaczy to by nie przeszło, ale tutaj możecie do mnie mówić Miś od Tłumaczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 05.04.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 to już mamy w grupie co najmniej dwie osoby od tłumaczeń językowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 05.04.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 w grupie ? a ile ja w domu mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 05.04.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 co Ty woprz, mieszkasz w biurze tłumaczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 05.04.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 A myslama ze tylko ja mieszkam z misiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 05.04.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Woprz Wielkie dzieki za namiary na misia roletowo-okiennego!!!!! :D Misiu mi dzisiaj przez ponad godzine opowiadal o roletach i przede wszystkim o systemach mocowania Na koncu dalam mu projekt i do czwartu bede miala wycene i okien i rolet . A ty jakie rolety wybrales - Integro, RKS czy BeClever (ten system podobno jest dopiero od pazdziernika) http://www.beclever.com.pl/ ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 06.04.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 co Ty woprz, mieszkasz w biurze tłumaczeń? woprz, jest biznes do zrobienia załóżmy Gajkowsko-Chrząstawskie Centrum Jezyków Obcych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.04.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 A jak bedziecie potrzebowali misia od niemieckiego to nie zapomnijcie o mnie i bedzie wtedy Gajkowsko-Chrząstawskie-Kamienieckie Centrum Jezyków Obcych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 06.04.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 co Ty woprz, mieszkasz w biurze tłumaczeń? można tak powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 06.04.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 woprz,daj mi namiar na goscia od rolet, jakie Ty masz okna -plastiki czy drewniane?a przy okazji to u Ciebie iloma jezykami sie gada w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 06.04.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 woprz, daj mi namiar na goscia od rolet, jakie Ty masz okna -plastiki czy drewniane? a przy okazji to u Ciebie iloma jezykami sie gada w domu? Angielski, niemiecki, francuski, polski no i oczywiście body language zajrzyj na stronę http://www.norta.com.pl ja mam okna drewniane z szewpolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 06.04.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 a przy okazji to u Ciebie iloma jezykami sie gada w domu? Paweł mówi po swojemu. nia znaczy 'do widzeNIA' je znaczy 'dziękuJE' ko znaczy 'mleKO' itp. Dagmara po polsku, pies i kot każdy w swoim języku, a ja w C++ i C# ostatnio. Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 06.04.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Wojty od niemieckiego to jest mój miś - prywatny, powiedizał bym nawet michu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts