Wojty 06.04.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Woprz a pamietasz jakie rolety wybrales - jaki system? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.04.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Wojty od niemieckiego to jest mój miś - prywatny, powiedizał bym nawet michu No to bedzie nas 2 - bedzie rownowaga z 2 anglistami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 06.04.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Woprz a pamietasz jakie rolety wybrales - jaki system? ja mam rolety zewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachowiec 06.04.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Wojty hmmm, może zajrzymy w sobotę na Waszą działeczkę i pokibicujemy modrzewiobraniu.... woprz będziesz dzisiaj u siebie na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.04.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Wojty hmmm, może zajrzymy w sobotę na Waszą działeczkę i pokibicujemy modrzewiobraniu.... woprz będziesz dzisiaj u siebie na budowie? Dachowiec - zaprawaszam!!!!!! a jakby co to mamy na zbyciu (oddaniu) jeszcze kilma modrzewi I tak w ogole, jakby ktos chcial jakiegos modrzewika, albo poprostu poogladac moja dzialke vel mnie (w 2 czesciach) to zapraszam w sobote Kamieniec Wrocławski ul. Jasia i Malgosi 18 (boczna ul. Wrocławskiej - dorga na Dobrzykowice ) godz. 12 - o ile sie cos nie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 06.04.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 No ja nie wiem, miało być tak miło i kameralnie, a tymczasem ZA MOIMI PLECAMI robi się z tego ogólnoforumowa impresska hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.04.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 to jest "zemsta" za ostatnie kameralne spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.04.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Hmm ostanio dochodza mnie sluchy ze sa chetni na modrzewie, ale mamy deficyt lopat- tzn ja jeszcze swojej sie nie dorobilam Wiec jesli ktos che do nas wpasc po modrzewika to uprasza sie o przyniesienie wlasnej lopaty, a nawet 2 -dla kolezanki-towarzyszki Had Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 06.04.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Własnie - a najlepiej żeby na końcu łopaty był sprawny modrzewio-kopacz w zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.04.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 A moze zorganizujemy zawody - kto szybciej wykopie modrzewika??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 06.04.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 A moze zorganizujemy zawody - kto szybciej wykopie modrzewika??? Bardzo dobry pomysł !!! Przyniosę gwizdek i będę sędziować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 06.04.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 A moze zorganizujemy zawody - kto szybciej wykopie modrzewika??? Bardzo dobry pomysł !!! Przyniosę gwizdek i będę sędziować Parzcie ją jaka cwana tylko się pcha do władzy HaHa Ha Cześć Wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 06.04.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Wojty hmmm, może zajrzymy w sobotę na Waszą działeczkę i pokibicujemy modrzewiobraniu.... woprz będziesz dzisiaj u siebie na budowie? Dachowiec - zaprawaszam!!!!!! a jakby co to mamy na zbyciu (oddaniu) jeszcze kilma modrzewi I tak w ogole, jakby ktos chcial jakiegos modrzewika, albo poprostu poogladac moja dzialke vel mnie (w 2 czesciach) to zapraszam w sobote Kamieniec Wrocławski ul. Jasia i Malgosi 18 (boczna ul. Wrocławskiej - dorga na Dobrzykowice ) godz. 12 - o ile sie cos nie zmieni Ja też bym chciała jak mi się uda wyrwać MOGĘ? może nie po drzewka ale Was poznać drzewka właśnie sadze na swojej działce już ich posadziłam prawie 150 szt (świerki i sosny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 06.04.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Natka, tu o władzę najmniej chodzi Wyboraź sobie mnie z łopatą naprzeciw kilkuletniego modrzewia, no? Wnioski się same nasuwają - będę idealnym sędzią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 06.04.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Natka, tu o władzę najmniej chodzi Wyboraź sobie mnie z łopatą naprzeciw kilkuletniego modrzewia, no? Wnioski się same nasuwają - będę idealnym sędzią No z łopatą koło takiego drzewka to sobie faktycznie Ciebie nie wyobrażam ale dyrygować to każdy chce tylko do roboty nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.04.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Jak to ne ma nikogo do roboty?? A gwizdac kto bedzie?? nawet nie wiesz jakie to odpowiedzialne zajecie!!! Had - oczywiscie ja tez przyjde ze swoim gwizdkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 06.04.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Jak to ne ma nikogo do roboty?? A gwizdac kto bedzie?? nawet nie wiesz jakie to odpowiedzialne zajecie!!! Had - oczywiscie ja tez przyjde ze swoim gwizdkiem Widze, ze zamiast kopania to odbedzie się koncert na ?????????? gwizdków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 06.04.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Wojty hmmm, może zajrzymy w sobotę na Waszą działeczkę i pokibicujemy modrzewiobraniu.... woprz będziesz dzisiaj u siebie na budowie? Dachowiec - zaprawaszam!!!!!! a jakby co to mamy na zbyciu (oddaniu) jeszcze kilma modrzewi I tak w ogole, jakby ktos chcial jakiegos modrzewika, albo poprostu poogladac moja dzialke vel mnie (w 2 czesciach) to zapraszam w sobote Kamieniec Wrocławski ul. Jasia i Malgosi 18 (boczna ul. Wrocławskiej - dorga na Dobrzykowice ) godz. 12 - o ile sie cos nie zmieni Znalazłem coś takiego: http://www.uwoj.wroc.pl/dzienniki/Dzienniki2003/025/715/IMAGE33.GIF Z tego wynika że droga na Dobrzykowice to ulica Kolejowa i boczna od niej jest Jasia i Małgosi. W sobotę od rana jedziemy na Bielany na zakupy ale pewnie nie będziemy już mieli siły po nich na wizyty... Zresztą to u nas miało być spotkanie... odśnieżam codziennie taras a gości niet Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 06.04.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Jak to ne ma nikogo do roboty?? A gwizdac kto bedzie?? nawet nie wiesz jakie to odpowiedzialne zajecie!!! Had - oczywiscie ja tez przyjde ze swoim gwizdkiem Widze, ze zamiast kopania to odbedzie się koncert na ?????????? gwizdków Natka - mam i dla Ciebie fuchę: ktoś się musi malowniczo opierać o szpadel i ocierać pot z czoła Bierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 06.04.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Jak to ne ma nikogo do roboty?? A gwizdac kto bedzie?? nawet nie wiesz jakie to odpowiedzialne zajecie!!! Had - oczywiscie ja tez przyjde ze swoim gwizdkiem Widze, ze zamiast kopania to odbedzie się koncert na ?????????? gwizdków Natka - mam i dla Ciebie fuchę: ktoś się musi malowniczo opierać o szpadel i ocierać pot z czoła Bierzesz? Biore biore już nawet wezme sobie prześcieradło żebym miała czym to robic. a tak przy okazji to mogę być w jury, kto ładniej gwizda głucha jestem jak pień to na pewno będe obiektywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts