Narcyza 06.04.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Od jakiegoś czasu nie słychać KASZTANKI - czyżby to już? Kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 06.04.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Witam, mam pytanie (prosze sie nie śmiać -jest moze troche naiwne), czy do wykonania stanu O potrzebna jest woda? Chodzi o to ,ze jeszcze nie mam zrobionego przyłącza i jak zaczną robic to nie bede miała i teraz nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 06.04.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 a tak przy okazji to mogę być w jury, kto ładniej gwizda głucha jestem jak pień to na pewno będe obiektywna Najważniejsze, że czujesz bluesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 06.04.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 czy do wykonania stanu O potrzebna jest woda? Da się bez. Ja miałem przyłącze wodne dopiero po stanie surowym zamkniętym. Najbardziej przeszkadzało to murarzowi od ścian parteru, ale poradził sobie - dowoził wodę w beczkach. Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 06.04.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 a tak przy okazji to mogę być w jury, kto ładniej gwizda głucha jestem jak pień to na pewno będe obiektywna Najważniejsze, że czujesz bluesa Moż e mi sie uda dołaczyć kiedyś do ekipy Kuby Wojewódzkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.04.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 ps, rzeczywiscie nie pamietam!!! Ivo ze smokiem mnie wcześniej upili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.04.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 I tak w ogole, jakby ktos chcial jakiegos modrzewika, albo poprostu poogladac moja dzialke vel mnie (w 2 czesciach) to zapraszam w sobote Kamieniec Wrocławski ul. Jasia i Malgosi 18 (boczna ul. Wrocławskiej - dorga na Dobrzykowice ) godz. 12 - o ile sie cos nie zmieni może się skuszę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.04.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Zresztą to u nas miało być spotkanie... odśnieżam codziennie taras a gości niet Grzegorz a ja cały czas jestem chętna na oglądanie tegoż terasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 06.04.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Wojty hmmm, może zajrzymy w sobotę na Waszą działeczkę i pokibicujemy modrzewiobraniu.... woprz będziesz dzisiaj u siebie na budowie? będę ale jeszcze nie wiem o której pewnie gdzieś po 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 06.04.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Zresztą to u nas miało być spotkanie... odśnieżam codziennie taras a gości niet Grzegorz a ja cały czas jestem chętna na oglądanie tegoż terasu a proszę bardzo. Możesz wpaść kiedy chcesz. Codziennie od ok. 17 siedzimy na tarasie lub w okolicy. Podaję dojazd od ul.Obornickiej: przez Szewce prosto, przez Zajączków prosto i w Pęgowie w lewo na Brzeg Dolny. Przez tory kolejowe i po ok. 1 km w lewo, tuż przed tablicą koniec miejscowości Pęgów. Po 50 metrach w prawo w dróżkę równoległą do głównej. Nasz dom jest piąty po prawej stronie (tzn. między drogą wewnętrzną a główną) z drewnianym płotem. W piątek będziemy pewnie cały czas w domu lub okolicach. Blondyna? Dachowiec? może wpadniecie któregoś dnia? Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.04.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 No, jestem znowu Tym razem moge pisac bardziej swobodnie bo juz nadaje z domku. Polanaka - ty jestes niesamowity!!! skad masz te mapki?? Zaaraz je sciagne do siebie i jeszcze koleczko dorysyje coby wszyscy dokladnie wiedzieli gdzie to jest Woprz - a wczesniej nie mozesz do nas wpasc - bo sama nie wiem jak sie akcja rozwinie i kiedy chopy sie uporaja z modrzewiorwaniem Jak narazie mam kilka galezi jeszcze po starych drzewach - mozna by malutkie ognisko rozpalic - tak na moje oko - 1, gora 2 godzinki - no moze jesli przywiozl bys troche drewna z twojego lasu, o sienniku nie wspomne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 06.04.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 wojty,od siennika z dala - niejeden forumowicz (ja też)dostał juz od woprza za chęć spalenia a to rodzinny reliktdo której przewidujecie modrzewiokopanie?a czy te drzewka się przyjmą na nowym gruncie?najlepiej jest robić jesienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.04.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 a czy ja mwilam ze chcialbym sprofanowac siennik??:D - powiedzialm "o sienniku nie wspomne";) co do modrzewi - nie wiem czy sie przyjma - nie ukrywam ze sa one w wieku "mlodzienczym"az chcialoby sie powiedziec "modrzew jak dab" . Ale sadze ze zaryzykowac mozna - ja coroku sadze choinki poswiateczne - takie ok 1m i zawsze sie przyjmuja to mzoe i te modrzewie sie przyjma. Yemiolka mowila ze widziala jak sprzedaja takie 3m modrzewie w szkolkach -wiec moze sie da. Mi poprostu szkoda moich roslych "chlopakow" - w tym miejscu co teraz sa planuje wybudowac domek... Jednego ekserymentalnie tamtego roku scielam ale jak puscil zywice w trakcie scinania to mi to sercu poszlo... . Wiem ze na jesien lepiej sie przymuja drzewa ale do mnie za miesiac przyjezdza kopaka, wiec nie moge czekac. A poza tym mozna zaryzykowac - jak sie komus przyjmie to swietnie, a jak nie no to trudno, przynajmiej milo spedzimy popoludnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.04.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 http://foto.onet.pl/upload/21/93/_437435_s.jpg a oto one jeszcze pol roku temu. W tej chwili wygldaja troche mizerniej bo nie maja jeszcze igiel (oczywiscie na 1 planie nie jest modrzew tylko moja 1 polowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.04.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 co taka długa cisza na grupie?dzionek dzis mniej słoneczny ale powietrze fajne miłego dnia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 07.04.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 co taka długa cisza na grupie? dzionek dzis mniej słoneczny ale powietrze fajne miłego dnia dla wszystkich Wojtek z tym słońcem to chyba lekko przesadziłeś a z tym siennikiem to nie tak - on owszem jest ważny ale jako symbol (upierdlistwa i marudzenia ) ale jako taki nie istniej bo go właśnei mój dziadek spalił w 45 wiadomo gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 07.04.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Woprz - a wczesniej nie mozesz do nas wpasc - bo sama nie wiem jak sie akcja rozwinie i kiedy chopy sie uporaja z modrzewiorwaniem Jak narazie mam kilka galezi jeszcze po starych drzewach - mozna by malutkie ognisko rozpalic - tak na moje oko - 1, gora 2 godzinki - no moze jesli przywiozl bys troche drewna z twojego lasu, o sienniku nie wspomne Wczoraj to woziłem płytki z castoramy. trochę tego było więc musiałem zrobić 2 kursy bo do osobówki to nie za wiele wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.04.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Wczoraj to woziłem płytki z castoramy. trochę tego było więc musiałem zrobić 2 kursy bo do osobówki to nie za wiele wchodzi Mieszkalbys na Bielanach to byś takiego problemu nie mial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 07.04.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 no tak Ci na Bielanach mają więsza auta więc bym się zabrał na 1 raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.04.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 woprz,siennik to ważny element dyskusji w pewnym wątku, który pozwolił nam poznac kol. Magdzie że nie istnieje to wiem ale czasem warto jeszcze o nim wspomnieća co do wielkości autek tych z Bielan to Wasza okolica nie jest w tylea jak powiekszysz rodzine to Ci firma da nowe wieksze autko służbowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts