woprz 07.04.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 woprz, siennik to ważny element dyskusji w pewnym wątku, który pozwolił nam poznac kol. Magdzie że nie istnieje to wiem ale czasem warto jeszcze o nim wspomnieć a co do wielkości autek tych z Bielan to Wasza okolica nie jest w tyle a jak powiekszysz rodzine to Ci firma da nowe wieksze autko służbowe Madzia prawie o niej zapomniałem poststalinowski mit matki polki kołchoźnica i robotnica w jedny. Nie wiem czy pamiętasz te zmysłowe frazy na temat wyższości kafli nad stringami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.04.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 woprz,jak mam zły nasrój to wracam do tego wątku i humor z miejsca mi sie poprawia - rzado spotykany typ osobowościszkoda, że kroyena przystopował ze swoimi wypowiedziami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.04.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 woprz,poczytaj tohttp://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=44499&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 07.04.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.04.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 woprz,ciekawe tylko gdzie ten beton ma być tym sposobem lany?wychodzi na to, ze to chudziak pod ławy ale sposób super - mieszanka zalana wodą i finito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 07.04.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 proponuje dołożyć tam taki wąż do podleania kwiatków od spodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.04.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 ale patent z drożdzami jest rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 07.04.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 no ba lejesz takiego chudziaka na drożdżch a ściny fundamnetowe same rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.04.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 woprz,ile ja kasy wtopiłem niepotrzebnie - a tak 200zł na drożdże, piasek, cement - jakies 3tys i miałbym stan0 - a tu jakies ławy, ściany fundamentowe z bloczków, kupa kasy kiedy można to zrobic taniej iszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 07.04.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 cały problem w tym że przepis za bradzo przypomina recepurę na cistao z kruszonką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 07.04.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 cały problem w tym że przepis za bradzo przypomina recepurę na cistao z kruszonką A ze śliwkami czy innym dodatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.04.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 woprz, ile ja kasy wtopiłem niepotrzebnie - a tak 200zł na drożdże, piasek, cement - jakies 3tys i miałbym stan0 - a tu jakies ławy, ściany fundamentowe z bloczków, kupa kasy kiedy można to zrobic taniej iszybciej Tia, a do roboty zamiast ekipe budowlaną zagoniłbyś żonę i teściową ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.04.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Oj Narcyza nie mow teraz o takim ciasteczku bo mi slinka cieknie Uwielbiam takie ciasta, tylko niestety one sa dobre tylko w pierwszy dzień i dlatego pieke je tylko jak moja szarańcza przyjezdza (czytaj - tesciowie");) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 07.04.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 woprz, ile ja kasy wtopiłem niepotrzebnie - a tak 200zł na drożdże, piasek, cement - jakies 3tys i miałbym stan0 - a tu jakies ławy, ściany fundamentowe z bloczków, kupa kasy kiedy można to zrobic taniej iszybciej Tia, a do roboty zamiast ekipe budowlaną zagoniłbyś żonę i teściową ! no to był by tylko krem i inne posypki Wojty nie daj się podpprowadzić leonowi ścisła czołówka forumowej podpierduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.04.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 woprz, ile ja kasy wtopiłem niepotrzebnie - a tak 200zł na drożdże, piasek, cement - jakies 3tys i miałbym stan0 - a tu jakies ławy, ściany fundamentowe z bloczków, kupa kasy kiedy można to zrobic taniej iszybciej Tia, a do roboty zamiast ekipe budowlaną zagoniłbyś żonę i teściową ! no to był by tylko krem i inne posypki Wojty nie daj się podpprowadzić leonowi ścisła czołówka forumowej podpierduszki Nie ma obawy Dzisiaj mam tai jakis nijaki dzien - a ten gosciu mnie rozbraja :D To nie "leon z katowic" tylko "leon zawodowaiec" - rozbrajacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.04.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 a tak sobie pomyslalam ze chyba wiem jak zona leona piecze ciasto: do miski wsypuje: 2 jajak, , szkalnaka maki, cukier, trochu mleka itp. A potem stawia to na parapecie, na sloncu i czeka pare godzin, az sie "zarumieni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.04.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Kurfe ten czlowiek chyba chce zostac Kastratem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.04.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 wojty,jajka oddał na ciasto dla żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.04.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 wszystkie 2, tak jak w "przepisie stało" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.04.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 a proszę bardzo. Możesz wpaść kiedy chcesz. Codziennie od ok. 17 siedzimy na tarasie lub w okolicy. Podaję dojazd od ul.Obornickiej: przez Szewce prosto, przez Zajączków prosto i w Pęgowie w lewo na Brzeg Dolny. Przez tory kolejowe i po ok. 1 km w lewo, tuż przed tablicą koniec miejscowości Pęgów. Po 50 metrach w prawo w dróżkę równoległą do głównej. Nasz dom jest piąty po prawej stronie (tzn. między drogą wewnętrzną a główną) z drewnianym płotem. W piątek będziemy pewnie cały czas w domu lub okolicach. Blondyna? Dachowiec? może wpadniecie któregoś dnia? Grzegorz a dziś też może być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts