polanka 07.04.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 a proszę bardzo. Możesz wpaść kiedy chcesz. a dziś też może być?? a czemu nie? Ja powinienem dotrzeć tuż po 17 i pewnie przez jakieś dwie godziny będziemy się snuć wokół domu i zastanawiać która z setki rzeczy do zrobienia jest akurat najpilniejsza Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.04.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 polanka,zazwyczaj ta 101 rzecz leżąca odłogiem od nie wiadomo kiedy jest najpilniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 07.04.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 polanka, zazwyczaj ta 101 rzecz leżąca odłogiem od nie wiadomo kiedy jest najpilniejsza no nie bardzo z tym nie wiadomo od kiedy bo mieszkamy od września grunt że ta sto-druga się chłodzi w lodówce Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 07.04.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Oj Narcyza nie mow teraz o takim ciasteczku bo mi slinka cieknie Uwielbiam takie ciasta, tylko niestety one sa dobre tylko w pierwszy dzień i dlatego pieke je tylko jak moja szarańcza przyjezdza (czytaj - tesciowie");) Czy takie Ci wychodzą ? A może jeszcze lepsze http://foto.onet.pl/upload/33/31/_451126_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.04.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Narcyza,jesteś okrutna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.04.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 a proszę bardzo. Możesz wpaść kiedy chcesz. a dziś też może być?? a czemu nie? Ja powinienem dotrzeć tuż po 17 i pewnie przez jakieś dwie godziny będziemy się snuć wokół domu i zastanawiać która z setki rzeczy do zrobienia jest akurat najpilniejsza Grzegorz OK - to będziecie mieli nalot dziś ja dotrę do siebie tez po 17, zjem coś, załaduję dzieciary i w drogę....będę po 18....dobrze że teraz długo jest widno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 07.04.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Narcyza, jesteś okrutna To dla zachety zebyś miał motywacje do odwiedzin u mnie A tort ( na mojej stronie) jak Ci się podoba to też moje dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.04.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Narcyza,gdzie i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 07.04.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Narcyza, gdzie i kiedy? Jak to gdzie? W Strzelinie A kiedy? Jak wyrazisz ochote to upiekę coś tylko daj mi troche czasu i najpierw zadzwoń jak się będziesz wybierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.04.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Narcyza,prędzej napisze niż zadzwonie, chyba że dasz jakiś nr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 07.04.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Narcyza, prędzej napisze niż zadzwonie, chyba że dasz jakiś nr.... wysłałam na prv napisz sms czy dostałes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.04.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Oj Narcyza nie mow teraz o takim ciasteczku bo mi slinka cieknie Uwielbiam takie ciasta, tylko niestety one sa dobre tylko w pierwszy dzień i dlatego pieke je tylko jak moja szarańcza przyjezdza (czytaj - tesciowie");) Czy takie Ci wychodzą ? A może jeszcze lepsze http://foto.onet.pl/upload/33/31/_451126_n.jpg Ojoj, ja aztakich apetycznych to chyba nie robie -prawde piszac buleczki, tzn czeskie buchty (chyba nie przekrecilam ) robilam raz A poza tym robie hurtowo cala blache ciasta drzdzowego A tak w ogole to specjalizuje sie w kruchych ciastach (zawsze sie udaja;) a ostanio jescze w ciescie marchewkowym - cudo! Kiedys robilam pyszne "serdniczki" ale ktos mi pozazdroscil - przewnie mnie z zawisci przeklal i juz mi nie wychodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.04.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Kiedys jezdzilam do znajomego weterynarza do Strzelina, a teraz widze ze moze zaczene jezdzic w te strony z milszych powodow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.04.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Oj widze ze sie imprezowy weekend zaczyna Mam nadzieje ze nie zapomnicie wpasc tez do mnie na dzialeczke na modrzewika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.04.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Wojty,a to wszystkich spraszasz do siebie?wydawało mi się, że to nieformalne spotkanie gminne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 07.04.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Kiedys jezdzilam do znajomego weterynarza do Strzelina, a teraz widze ze moze zaczene jezdzic w te strony z milszych powodow No widzisz zawsze jakiś powód się znajdzie. A to marchewkowe to jak się robi bo ja takiego nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.04.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 hmm, nie pamietam -wiem tylko ze baaardzo latwo i zawsze wychodzi - jeszcze nigdy nie mialam zakalca. A przespis jest na naszym forum-"Ciastkarnia klubowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 07.04.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Wojty, a to wszystkich spraszasz do siebie? wydawało mi się, że to nieformalne spotkanie gminne Pardą Wojtku , to będzie nieformalne spotkanie międzygminne Z reprezentacją gminy Kąty Wrocławskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.04.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 a kto będzie reprezentowac gminę Kąty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.04.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Wojty, a to wszystkich spraszasz do siebie? wydawało mi się, że to nieformalne spotkanie gminne Hmm, chyba czegos nie rozumiem.... Do Narcyzy to pewne wpadne i tak innym razem - najblizsze dni ( i te ciasteczka ze zdjecia) rozumiem ze naleza do ciebie Ja pewnie kiedy indziej wpadne, jak bede jechala w moje rodzinne strony A co do imprezowego weekendu to stwierdzam to widzac jak sie ludzie dzisiaj umawiaja (Ivo i Polanki, ty i Narcyza, ja i modrzewiobiorcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts