polanka 07.04.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 OK - to będziecie mieli nalot dziś Jakby Cię kusił wariant przez Rogóż-Szewce to odradzam. Ta droga bardzo się zepsuła przez zimę... Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.04.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 O KURDE!!! Czujac na plecach dyrektorke, nie doczytalam dokladnie co Wojtek napisales i przeczytalam "sprowadzasz do siebie" - stak ta moaj nie na temat odpowiedz - i w ogole wszystko pokrecone....grrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.04.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Co do spraszania - Ja poprostu jeade sobie na dzialeczke w sobote. Z tego co mi wiadomo to Had i yemiolka na pewno przyjada w sobote po drzewka - reszta - tak jak widziales - mowia ze wpadna - chociazby nawet "popatrzec". Co mnei oczywiscie baardzo cieszy prawde piszac wczoreaj sie zastanawialismy z Wojciem czy moze cos konkretnego nie zorganizowac, tylko tak naprawde nie wiemy, kto NA PEWNO przyjedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.04.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 OK - to będziecie mieli nalot dziś Jakby Cię kusił wariant przez Rogóż-Szewce to odradzam. Ta droga bardzo się zepsuła przez zimę... Grzegorz tędy nie, ale pojadę Wisznia - Szewce....do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.04.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 woprz ma przywieźć troszkę gałęzi więc ognisko będzie, jakas kiełbaska, zza chwile dojedzie browar i już impreza jest na 102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 07.04.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 a kto będzie reprezentowac gminę Kąty? JA i mój Modrzewiokopacz:) Wojtowa - my będziemy (o ile nas ze sobą zabierzecie. Bo jeśli dobrze pamiętam ustalenia znad grzanego piwa , to taki jest plan ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.04.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 No to suuuuuuuper!!! My tez troszku browarku i kielbasek wezmiemy!!! aders juz podalam - wiec sadze ze nie powinno byc wiekszego problemu z trafieniem - moja dzialka jest za SM Kamieniec i Szkolą - w kierunku na Dobrzykowice - kolo takiego wielkiego drzewa Bedziemy tam pewnikiem od 11,12 a do kiedy to oczywiscie trudno powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.04.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 a kto będzie reprezentowac gminę Kąty? JA i mój Modrzewiokopacz:) Wojtowa - my będziemy (o ile nas ze sobą zabierzecie. Bo jeśli dobrze pamiętam ustalenia znad grzanego piwa , to taki jest plan ) Had a ty masz jakis tel. stacjonarny to bysmy sie zgadaly telefonicznie co do godziny wyjazdu, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 07.04.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Ha, mam stacjonarny, ale wisi na nim modem komputerowy i szansa na dodzwonienie się jest niewiele większa od szansy ustrzelenia szóstki w totka, bo jak zauważyłaś, ja "zawsze pracuję" Dawaj na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.04.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Ok Ja zaraz bede zmykala do domku, a wczesniej jade na zakupy Jakby jutro nie dzialalo forum (a takie sluchy mnie dochodza) to bede "dostepna mailowo" - ades ponizej Nie wiem od ktorej dzisiaj rozpoczynam 2 zmiane - wiec narazie pappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.04.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 to nerka wszystkim do poniedziałku,jak mi się uda zmienic sobotnie plany to zajrzę na modrzewiokopanie - piękna nazwa na sprzatanie działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.04.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 to nerka wszystkim do poniedziałku, jak mi się uda zmienic sobotnie plany to zajrzę na modrzewiokopanie - piękna nazwa na sprzatanie działki No wiesz Wojtek - takie okreslenie "sprzatanie dzialki"???? To ja tu zapraszam na rozdawanie drzewek, na mila pogawedke w blasku ogniska z moich ostanich suchych galazek, a ty mnie tak plytko oceniasz... Dzialke mam wysprzatana-2 dni kosilismy sucha trawe!! No coz, smutno mi sie zrobilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 07.04.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Wojtowa, otrzyj łzy . Wojtek to tak z przymrużeniem oka napisał napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.04.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 hmm, prawde piszac tez mam taka nadzieje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.04.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Had, a mozglabys mi podac jeszcze raz twoj nr gg, bo mam go tylko na kompie w pracy a w domku niestety nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 08.04.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2005 NIESTETY, MUSZE OGLOSIC ZE Z POWODU POGODY JESTEM ZMUSZONA ODWOLAC JUTRZEJSZE MODRZEWIOBRANIE... Pogoda jest taka jak kazdy widzi wiec chyba nie ma "imprezowania" w taka pogode Mam nadzieje ze za tydzien bedzie lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 09.04.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Wojty,napisałem to z przymrużeniem oka rzecz jasna ale sorrki jesliCie to choć tycityci ubodło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 09.04.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Wojtek! No cos ty, przeciez sie nie obrazilam Tak tylko sobie zazartowalam Jak bym sie sie naprawde tym przejela/zdenerwowala to inaczej bym to wyrazila ;> Jeszcze raz wyrazam swoje ubolewanie nad tym ze nie dalo rady spotkac sie dzisiaj . Mam nadzieje, ze za tydzien na pewno uda sie zorganizowac "sprzatanie dzialki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 10.04.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Jeżeli komus zbywają kawałki prętów zbrojeniowych (takie po 20 cm i więcej) i chce sie ich pozbyć to ja z chęcią je przejmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 10.04.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Jeżeli komus zbywają kawałki prętów zbrojeniowych (takie po 20 cm i więcej) i chce sie ich pozbyć to ja z chęcią je przejmę. Przypomnij sie z tym ok. pazdziernika - na pewno cos nam zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts