Frankai 03.10.2002 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 Ryniu - gdzie slonko wschodzi? Skoro - jak nazwa wskazuje - na wschodzie to u mnie oczywicie jest 13 jak u Was 9. Ivonesca - najlepiej, jak mi kazali wypelniac ankiete w hotelu cyrylica!!! Jeszcze sie nie rozgadalem (14 lat uplynelo od szkolki), a tu pisac kaza. Bylem zlany zimnym potem. Dobrzykowice - jedz do Aquaparku w Krakowie. Ul. Dobrego Pasterza 126 (kolo Geant, kierunek Nowa Huta). To jest dopiero bajer! Nocujac w Moskwie w windzie byla informacja o "masazach". O takie Ci chodzi No wiesz - "pijmy szybko bo sie sciemnia". Oni tutaj romawiali, jak to kupil zamknieta, z nalepka, odkreca "ja paniuchal i samagonka". To dobrze, ze po 8. Jak bylem w Chinach, to w hotelu Shangri-La w Dalian kufelek Carlsberga byl po 25, a lokalne niewiele tansze. Tiepier ja piju tri miedwiedia 16 wrobli, czyli jakies 2,2PLN, ale to s magazina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.10.2002 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 Frankai - ja dumaju, u tjebja mnoga sił (ja jest siła po rusku?) sztoby rawno popijatale szybko zapomina się języka. Frankai - a czy Ty teraz przypominasz sobie wszystko i na tej podstawie tam się dogadujesz czy musiałes się podszkolić? Pytam tak z ciekawosci ile zostało nam tego w głowach po tak intensywnym nabijaniu dawno temu w szkole (14 lat ? u mnie 12). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 03.10.2002 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 Jaką wy szkółkę liczycie, średnią ? Pytam, bo u nas na studiach jeszcze co poniektórzy chodzili na rosyjski...a ja zdawałam maturę w tym języku I w końcu jak z tą godziną ? Czy Wy się w ogóle wybieracie do Agnichy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.10.2002 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 srednią, srednią.....przynajmniej ja miałam na mysli sredniąno własnie - co z godziną? ja w dalszym ciągu nie wiem czy dotrę, ale jakby było wiadomo na którą to też wiedziałabym na czym stoję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 03.10.2002 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 Frankai, dwa pytania: Pierwsze - pół żartem: i jest to rzeczywiście prawda, że wyjście "za potrzebą" na Syberii wymaga posiadania dwóch kijów, jednego, żeby przysiąść między drzewami a drugiego, żeby się od wilków odganiać? Drugie - pół serio: Kapuściński w "Imperium" opisywał niesamowite zjawisko atmosferyczne, jakie można zobaczyć na Syberii a mianowicie mgłę, tak gęstą, że idący człowiek zostawia w niej swego rodzaju "tunel". Widziałeś coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 03.10.2002 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 jutro będę na Górnym Śląsku ale chyba nie zdążę do Aquaparku w Krakowie Co do masaży to ja nie wiem, Wam wszystko sie z jednym kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 03.10.2002 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 Agnicha pisała że nie wczesniej jak o 12:00, ja planuję najazd o ok.13:00 tylko muszę wiedzieć gdzie ! Oława nie jest tak mała jak Smolec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 03.10.2002 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 kurrczę, nie wiem jak to z nami będzie, bo zapomniałam, że mój mężuś cały weekend kładzie rury!!! ew. przyturlam się sama, jeśli ktoś mnie weźmie pod skrzydełko tym samym nasza oferta samochodowa jest najprawdopodobniej nieaktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 03.10.2002 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 jak już mówiłem minimum dwa miejsca mam wolne, no chyba że po drodze wezmę tir.. to znaczy autostopowiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 03.10.2002 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 och, byłoby mi bardzo przykro, gdybyś przeze mnie nie mógł zabrać jakiejś biednej, potrzebującej wsparcia... autostopowiczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 03.10.2002 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 ale moja propozycja podwózki jest jak najbardziej poważna, no chyba że pojedziesz stopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 03.10.2002 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 pod tym adresem jest plan Oławy, trzeba użyć wyszukiwarki...i opcji plany miast: http://www.pilot.pl/ [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Alanta dnia 2002-10-03 12:38 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 03.10.2002 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 yhm, i dopisać "Agnicha", a mapa nam pokaże palcem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 03.10.2002 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 nie wiem, nie próbowałam liczę, ze Agnicha przyśle jakieś namiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 03.10.2002 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 On 2002-10-03 12:22, dobrzykowice wrote: ale moja propozycja podwózki jest jak najbardziej poważna, no chyba że pojedziesz stopem dzinkóje bardz. w sob. wieczorem będę wiedziała, co i jak, to się najwyżej zeSeMeSujem, OKi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 03.10.2002 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 OKi, co do namiarów na Agnichę to juz je podawała, za mostem na Odrze w kierunku na Jelcz laskowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 03.10.2002 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 I myślisz, ze trafisz po tym opisie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 03.10.2002 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 szukać chaty bez grafitti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 04.10.2002 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 Pamietajcie, ze dom Agnichy jest z Porothermu. Spod Czestochowy! Porobta chociaz jakies fotki dla nieobecnych. Ivonesca, Alanta - ja na studniach nie uczylem sie ruskiego, bo zona mi kazala niemieckiego, a sam chcialem zngielski. W podstawowce miale bardzo ambitna, mloda i ladna rusycystke, wiec wtedy na prawde go umialem. Potem juz sie nie uczylem, wiec moze powinienem napisac po 18 latach. Nie jest zle, ale ze wzgledu na nauczycielke nie moge byc usrednionym przykladem Ryniu - mieszkam w lux-ie, wiec mam kibel wewnatrz polowy domku. Zeby bylo smieszniej - nie dla mnie - ten hotel sklada sie z domkow. Mi zarezerwowano drogiego lux'a. Najbardziej podobaly mie sie obledne kolory narzut i firan - w jednej sypialni rozowe a w drugiej zaje... pomarancz. Naiwny myslalem, ze cala polowa domku dla mnie, a tu w druga noc o polnocy dokwaterowali mi Ruska. Teraz wiec lazienke, WC, kuchnie, bawialnie i prasowalnie dziele z Synem Wielkiego Brata Polski. Co do tunelu, to miejscowi opowiadli mi takie historyjki (Sylwester 1999): mroz -53 stopnie, jak wydychniesz powietrze, to para zamarza, bierzesz noz, wycinasz otwor i idziesz dalej. Mgla w pierwszy dzien byla okropna, teraz lezy glownie na Ob-ie, moze dlatego, ze Ob sluzy do chlodzenia tej multielektrowni i go ostro podgrzewaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.10.2002 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 Frankai masz rację- fotki by się przydały, bo z mojego wyjazdu również chyba bedą nici. Myslę że będę wiedziała dokładnie dopiero w sobotę wieczorem - jak Yemiołka. dobrzykowice - jesli dalej podtrzymujesz że masz wolne miejsce w samochodzie to - jesli można bym się dopisała, zaraz za Yemiołką. Tylko dajcie jakies namiary na komórki, bo jak Was poinformuje czy jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts