Wojtek62 11.04.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 witam w poniedziałek chłodnawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 11.04.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 witam w poniedziałek chłodnawy cześć Wojtuś widze, że nie tylko mi zmarzł nosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 11.04.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 z rana u mnie było 3 st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 11.04.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 A ja dotarłam dziś do pracy w 1 godzinę (słownie - jedną), z centrum maista do centrum miasta. Najpierw spóźniony tramwaj który zawiozł w jakieś dziwne miejsce a potem decyzja - idę na piechotę (bo nie ma tam nic innego) Kurka, z wioski jadąc będę szybciej w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 11.04.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Dzień dobry zdrada, a nie wiosna . A w chałupie nam zimą rozerwało wodomierz, mimo że woda była spuszczona i on jakoś "ogacony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 11.04.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Czescczy robiliscie cos na działce przed otrzymaniem pozwolenia na budowe?np. fundamentyjakie sa ewentualne konsekwencje jak sie wyda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 11.04.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 wioma,jak jakis "sympatyczny człowiek" doniesie to masz przechlapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 11.04.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Czesc czy robiliscie cos na działce przed otrzymaniem pozwolenia na budowe? np. fundamenty jakie sa ewentualne konsekwencje jak sie wyda? Jak cię swędzi to może zrób ogrodzenie albo posadź drzewa albo wytycz poletko na kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 11.04.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 z rana u mnie było 3 st nie spojrzałem na minimalną w nocy, ale auto miałem oszronione... Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 11.04.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 ogrodzenia robić też nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 11.04.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 ogrodzenia robić też nie można Dlaczego a jak ja tam chce tylko mieć kwiatki to muszę się starać o pozwolenie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 11.04.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 jeśli kupiłaś działkę nieogrodzoną to formalnie powinnas zgłosic robienie ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 11.04.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 jeśli kupiłaś działkę nieogrodzoną to formalnie powinnas zgłosic robienie ogrodzenia myślałam, że dotyczy to tylko sytuacji kiedy ogrodzenie ma jakąś określoną wysokość np. 2m20cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 11.04.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 jesli bedziesz chciała sobie zrobiś ogrodzenie pełne jako mur to na cos takiego musisz dostac pozwolenie, poza tym robiąc prowizoryczne ogrodzenie zgłaszasz ten fakt w starostwie i po 30dniach jak pamietam możesz je zrobićnatomiast mając pozwolenie na budowe ogrodzenie liczy sie jako prace przygotowawcze - zabezpieczenie terenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 11.04.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Nieprawdą jest to co mówicie o ogrodzeniu. Można zrobić - z tego co wiem to pozwolenie dotyczy docelowego ogrodzenia od frontu, wtedy z adaptacją trzeba też zrobić w projekcie ogrodzenie, ale można działkę ogrodzić z 3 stron, a tylko to od frontu wymaga pozwolenia. Druga rzecz, ze chyba nie warto robić tymczasowego ogrodzenia - ale wszystko zależy od terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 11.04.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 jesli bedziesz chciała sobie zrobiś ogrodzenie pełne jako mur to na cos takiego musisz dostac pozwolenie, poza tym robiąc prowizoryczne ogrodzenie zgłaszasz ten fakt w starostwie i po 30dniach jak pamietam możesz je zrobić natomiast mając pozwolenie na budowe ogrodzenie liczy sie jako prace przygotowawcze - zabezpieczenie terenu A na czym polega prowizoryczne ogrodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 11.04.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 BK,co jest nieprawdą - jesli robisz prowizoryczne ogrodzenie to zgłaszasz ten fakt i nie ma to nic wspólnego z pozwoleniem, jesli robisz docelowe i nie masz tego uwzględnionego w projekcie to musisz wystapic o pozwolenie na budowe tkiego ogrodzeniato co Ci sie nie zgadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 11.04.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 siatka naciągnieta na wkopane słupki drewniane to przykład prowizorycznego ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.04.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Wiosenne hallo ! ja tradycyjnie z innej beczki - prosze o podzielenie sie informacjami jakie macie ceny na BK 24x24x59 ?? U mnie szary, na klej, 600 po 5,79 pln brutto z dowozem malym HDS'em (duzy nie wjedzie niestety). Ma ktos duzo lepiej ?? Bo nie wiem jak mnie rysuja <wk...... ambicja z Pulp Fiction boli > Pzdr BODO'wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.04.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 witaj grupo czy są jakieś wieści od kasztanki?? 8 dawno minął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts