Wiech 12.04.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 BK jeżeli będziesz miała kotwy w ścianie domurowanego bloczka to nie musisz mocowac kątownikiem budowlanym.Natomiast gdyby okazało się że nie możesz zakotwić kotwy to wtedy kątownik budowlany na kołki rozporowe.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 12.04.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 kasztanka,gratulacje - zamiast o problemach z woda napisz coś więcej o maleństwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.04.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Podałam na priva. Zadzwoniłam i dowiedziałam się, że w Długołęce też robią. Podobno przyłącze robią szybko. Z projektem może byc problem. Pozdrowienia Beata dzieki wielkie a czemu moze byc problem?????? z projektem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 12.04.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 A jak bedziecie potrzebowali misia od niemieckiego to nie zapomnijcie o mnie i bedzie wtedy Gajkowsko-Chrząstawskie-Kamienieckie Centrum Jezyków Obcych :D zgłaszam się do roli biednego misia od korekty!! <HEHE> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boowa 12.04.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Betka wyślij mi też proszę namiar na tą firmę od przyłączy, akurat również szukam wykonawcy.. pozdrawiam i z góry dziękuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.04.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 kasztanka, gratulacje - zamiast o problemach z woda napisz coś więcej o maleństwie no coz ...... moglabym pisac i pisac jaki slodki i cudowny i z charakteriem i leniuszek i spioszek itp wazyl 3650g i mial 56 cm i teraz najedzony slodko spi i jest MOIM NAJUKOCHANSZYM CZLOWIECZKIEM NA SWIECIE !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 12.04.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Yemiolka mowila ze widziala jak sprzedaja takie 3m modrzewie w szkolkach hihi, naprawdę wtedy byłam jakaś,,, hmmmm,,, nieswoja. Wy mnie lepiej nie słuchajcie, a tym bardziej nie cytujcie: nic nie widziałam, nic nie pamiętam!! tzn. kupowaliśmy duże w szkółkach, ale na pewno nie modrzewie i te 3 m to chyba też trochę przesadziłam. ale 2 m jak nic. chodziło zdaje się ino o TERMIN /do kiedy można/. i w sumie nie wiem, czy jeszcze można..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 12.04.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Kasztanka GRATULACJE dlam Ciebie i najmłodszego forumowicza Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 12.04.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 kasztanka, gratulacje - zamiast o problemach z woda napisz coś więcej o maleństwie no coz ...... moglabym pisac i pisac jaki slodki i cudowny i z charakteriem i leniuszek i spioszek itp wazyl 3650g i mial 56 cm i teraz najedzony slodko spi i jest MOIM NAJUKOCHANSZYM CZLOWIECZKIEM NA SWIECIE !!!!!!!!!! GRATULACJE!!! niech śpi i rośnie w siłę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.04.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Kasztanka GRATULACJE dlam Ciebie i najmłodszego forumowicza Pozdrawiam Wiech dziekujemy baaaaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.04.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 kasztanka, gratulacje - zamiast o problemach z woda napisz coś więcej o maleństwie no coz ...... moglabym pisac i pisac jaki slodki i cudowny i z charakteriem i leniuszek i spioszek itp wazyl 3650g i mial 56 cm i teraz najedzony slodko spi i jest MOIM NAJUKOCHANSZYM CZLOWIECZKIEM NA SWIECIE !!!!!!!!!! GRATULACJE!!! niech śpi i rośnie w siłę!! dziekujemy )))))))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 12.04.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Witajcie po dlugiej i bolesnej przerwie szczesliwie wrocilismy z Piotrusiem ze szpitala jest slodki i kochany moze uda mi sie jakies zdjecie zapodac pozdrawiam Witamy!!!!!!!! Witamy!!!!!!!! Już wszyscy czekaliśmy na wieści o Tobie i Piotrusiu z wielką niecierpliwością Skoro narazie brak zdjęć to prosimy przynajmniej (jak przystało na budowniczych) o wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 12.04.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Witam grupę! Czy to prawda, że taka podmurówka wykonana na głębokość 60cm może popękać?? Wybory. Właśnie niedawno skończyliśmy robić ogrodzenie z siatki nie pamiętam ile nas kosztowało ale jedno pamiętam że wszyscy mądrzy odradzali nam robienie betonowej podmurówki tylko radzili położyć gotowe elementy (tak też zrobiliśmy) właśnie ze względu na to że jest to drogie rozwiazanie ale również szybko może ulec zniszczeniu (czytaj popęka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 12.04.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Kasztanka chyba jestem do tyłu z tymi wymiarami już się doczytałam jest cięższy od mojego Rafałka (jak był mały) o 50g i dłuższy o 2 cm a mój ma teraz 189 cm a o wadze to lepiej nie mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachowiec 12.04.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Kasztanka Wielkie Gratulki dla Całej Rodzinki! ....buziaczki od Zuzi dla Piotrusia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.04.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Czołem grupo, dawno mnie tu nie było ale juz wracam, dodatkowo jako mieszkaniec nowego domku witaj aka fajnie że się przeprowadziliście...GRATULKI !!!! a jak tam Malutka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boowa 12.04.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 takie ceny bez problemu i chyba z transportem i rozładunkiem hds-em da DOLMAT z Oleśnicy - kontakt znajdźcie na http://www.dolmat.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.04.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Aka gratulacje.Przeprowadziłem się na dobre tydzien temu.Wiech GRATULKI z okazji przeprowadzki !!!! Teraz to już wiadomo dlaczego tak dawno Cię tu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.04.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 A moze pochwalicie sie po ile np. po ile kupiliscie bloczki fundamentowe???:D Z racji tego, że budowę zaczynam dopiero za 1,5 miesiąca teraz jescze dość spokojnie rozglądam się za materiałami na stan "0" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.04.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Witajcie po dlugiej i bolesnej przerwie szczesliwie wrocilismy z Piotrusiem ze szpitala jest slodki i kochany moze uda mi sie jakies zdjecie zapodac kasztanko jesteś....matrwiliśmy sie juz i oczywiście WIELGACHNE GRATULKI !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts