Wojty 12.04.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 PRZYŁĄCZAM SIE DO GRATULACJI Z OKAZJI POWIEKSZENIA RODZINKI :D Ale cie przetrzymali dlugo w tym szpitalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 12.04.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 wojty,zdaje się, że dziś wieczorem dostąpisz zaszczytu wejścia do ELITY tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 12.04.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 wojty, zdaje się, że dziś wieczorem dostąpisz zaszczytu wejścia do ELITY tego forum Trzaska dziewczyna nieprawdopodobne ilości tych postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 12.04.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 witam, proszę o pomoc grupę wrocławską pólnocno - wschodnią szukam firm zajmujących się maszynowym układaniem tynków gipsowych i cementowych, jak ktoś zna warte polecenia, to proszę o namiary na priv pozdrawiam Ja znam takową, w zeszłym tygodniu kładli tynki u moich rodziców, pięknie, sprawnie i szybko. Postaram się jutro podesłać Ci namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 12.04.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Czołem grupo, dawno mnie tu nie było ale juz wracam, dodatkowo jako mieszkaniec nowego domku witaj aka fajnie że się przeprowadziliście...GRATULKI !!!! a jak tam Malutka?? Tez sie ciesze, bo pamiętam ze jeszcze niedawno to ja zazdrościłam Tobie domku (szczególnie jak widziałam go z drogi gdy jechałam w strone mojej budowy ) Malutka juz całkiem dużutka się robi, jest juz małym pełzaczkiem (tempo ślimacze i ciężko pracuje na każdy centymetr do przodu, ale daje rade ) Poza tym poznaje uroki zycia wiejskiego, w domu śpi tylko w nocy a wszelkie drzemki w wózku na zewnątrz, dostała juz rumieńców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 12.04.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Witajcie po dlugiej i bolesnej przerwie szczesliwie wrocilismy z Piotrusiem ze szpitala jest slodki i kochany moze uda mi sie jakies zdjecie zapodac GRATULKI SERDECZNE!! No to rośnie nam w siłę grupa rówieśnicza O zdjęcia prosimy KONIECZNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.04.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 A moze pochwalicie sie po ile np. po ile kupiliscie bloczki fundamentowe???:D TERMAT M6 z rozladunkiem HDS na budowie 2,44 brutto. ====================================== Gratulacje dla Kasztanki !! ====================================== Pzdr BOOD'wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.04.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 dzieki wielkie wszystkim za gratulacje zdjecia juz niedlugo postaram sie opublikowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.04.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Witam Sąsiadów. Kasztanka - zajrzyj na WIOSNĘ, bo już tam o Ciebie wypytują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 12.04.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 KASZTANKA GRATULACJE!!!!!!!!!!! super ze wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.04.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 A moze pochwalicie sie po ile np. po ile kupiliscie bloczki fundamentowe???:D TERMAT M6 z rozladunkiem HDS na budowie 2,44 brutto. ====================================== Gratulacje dla Kasztanki !! ====================================== Pzdr BOOD'wy BOOD'wy - dzieki za info A te bloczki kupowales w termacie czy w hurtowni - jesli w hurtowni to orientujesz sie moze po ile maja "betardowskie dziela"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.04.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 wojty, zdaje się, że dziś wieczorem dostąpisz zaszczytu wejścia do ELITY tego forum Hmm, sama nie myslalam ze to nastapi tak szybko. I w ogole dziwnie sie czuje mysląc ze to dzisiaj moze być ten wieczor... Sama nie wiem jak uczcic ten moment. Moze oddam glos, a raczej klawiature mojej 1 polowie - niedlugo ma urodziny wiec w ramach prezentu ... A moze wyglosze male podziekowanie - jesli sie nie myle - Woprz tak uczynil.. Hmm, mam jeszcze 6 postow do pomyslenia Ale dziekuje ze zauwazyles A swoje drogą to sie troche tu ZADOMOWAIŁAM i nawet nie wiem czy odrazu do ELIT chce wstepowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 12.04.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Kasztanka - gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 12.04.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 witam,troche sie zapracowalam,ale "podglądam"...Wojty do elity wstap tylko nie wiem czy zdazysz tego wieczora? mam c do ciebie pytanie odnosnie hurtowni w Pęgowie masz tam dobre wejscia?Polanka dzieki za zaproszenie na taras,ale w weekend jade do szkoły i w przyszły rowniez,maj mam wolnieszy... i mam nadzieje ze zorganizuje jakiegos grillaAKA WIECH pozytywnie zazdroszcze wam mieszkania na wsi,wiosna jest piekna we Wrocku nie dostrzegalna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.04.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 blondyna - przemyslalam sprawe - wstapie do ELITY, chociazby po to zeby spotkac sie z Wojtkiem62, BK, Woprzem i wieloma innymi fajnymi ludzmi (wiecej nie bede wyniemiać, bo jak i tak o kims zapomne to bedzie "mniej przyjemnie";) ). Ale to chyba nie dzieisj - ide zaraz ogladac film , apoza tym dam sie "mojemu malzonkowi" popisać Co do Pegowa to powiedzmy ze ma tam swoje wejscia;) Prawde pisac mieli bardzo ciekawe ceny, ale niestety ten transport - to jednak kawal drogi do Kamienca . Jak jestes zainteresowana cenami to moze przeslij mi zestawienie interesujacych cie materialow to sie popytam po ile by to mieli Ale nie ukrywam ze oni naprawde duze rabaty daja przy wiekszych zamowieniach - np. na caly stan surowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 12.04.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Wojty dzieki mam juz stan surowy otwarty i brałam z Pęgowa,tylko odległosc mnie twoja dziwiłasprowokowałam cie zebys nabila postow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 13.04.2005 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 cały dzień nie mogłam się wczoraj zalogować...wyskakiwał komunikat, że moje konto jest nieaktywne albo że podaję złe hasło... ...ale na szczeście już ok KASZTANKO GRATULACJE I ŻEBY PIOTRUŚ ZDROWO I SZYBKO RÓSŁ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 13.04.2005 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Wojty dzieki mam juz stan surowy otwarty i brałam z Pęgowa,tylko odległosc mnie twoja dziwiła sprowokowałam cie zebys nabila postow :D Ej nie znasz mnie Jak mam wene tworcza to co to dla mnie 10 postów - zawsze poza nasza grupa jest jeszcze "wiosna 2005", "wymiana dośwaidczen" i ponabijanie sie z leona z katowic , "dział porad życiowych" "kącik zapaleńców"itp ;D-mala zdrada nie jest zła ;> Tylko wczoraj cos sie przestraszyłam podniosłości momentu przejscia do elit, że aż zaniemowilam . A tak w ogóle WITAM WSZYSTICH SERDECZNIE Z RANA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.04.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 BOOD'wy - dzieki za info A te bloczki kupowales w termacie czy w hurtowni - jesli w hurtowni to orientujesz sie moze po ile maja "betardowskie dziela"? Z hurtowni PSB z dowozem malym HDS przy ilosci - kunka nie pamietam dosc duzej - powyzej 3000 szt. Ja jestem z okolic Świdnicy i raczej hurtownicy z racji cen gustuja w Termacie, do Dlugoleki jest dalej i cena rosnie. Jednak wiem ze sa hurtownie ktore prowadza betard, jednak ciezko sie tam rozmawialo i jesli chodzi o stropy to pamietam ze dali jakis ochlapowy rabat 5 % i zero checi gadki - wiec olalem...... Pzdr BODO'wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 13.04.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 asieńka- wielkie dzięki za "krzynkę" !!! :D:D:D:D Nie wiem jak CI moj Wojcio podziekowal, bo on raczej wylewny nie jest, ale ja naprawde jestem ci bardzo wdzieczna!! Mam nadzieje ze za 2 lata bede mogla przekazac ja innemu poczatkujacemu budowniczemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts