Wojty 15.04.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 A zmieniajac troszku temat - to jak z modrzewiami?- ja moge być na działce gdzieś przed 17 w sobotę, o ile wczesniej nie uda mi sie uciec z zajec Yemiolki, Hady i wszyscy zainteresowani modrzewiami i nie tylko - przyjezdzacie?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 15.04.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Wojty ja jużmieszkam właściwie jeszcze trochę na budowie za kościołem w prawo chyba jedyny dom z 2 garażami w okolicy Oj to widze ze raczej blizej Wiecha Ja w tym roku zaczynam na jasia i Małgosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 15.04.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 hadraade ja pomagam z rzeczami z którymi mieliśmy problem kanalizację kładł mój mąż. Zabawnie w ogóle rura kanalizacyjna do której się łączyliśmy w drodze nie jest w tym miesjcu i na tej głębokości co na mapie Rury mamy strasznie wielkie w przekroju ale to moja mania po mieszkaniu w domu rodziców gdzie chyba zaoszczędzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 15.04.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 coś czuję, że Wiechu to uczynny sąsiad który wczoraj taskał wózek z moim bagatela 12 kilowym Mackiem przez rów. A o co chodzi z modrzewiami ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 15.04.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 coś czuję, że Wiechu to uczynny sąsiad który wczoraj taskał wózek z moim bagatela 12 kilowym Mackiem przez rów. A o co chodzi z modrzewiami ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 15.04.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 wojty,mnie napewno nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 15.04.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 hm czy Na Jasia i Małgosi to ulica czy rejon Kamieńca bom zielona. Co do budowy to z czystym sumieniem o zgrozo mogłabym polecić tylko cieśli no i ewentualnie tynkarzy i posadzkarz no i może gościa od kominka resztę mogę odradzać. A i oczywiście polecam mojego męża świetnie sobie dawał radę mimo wielu przeciwności i mojego tatę, który robił całą wykończeniówkę. Ja polecam usługi jako malarz kucharka i sprzątacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 15.04.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 hadraade ja pomagam z rzeczami z którymi mieliśmy problem kanalizację kładł mój mąż. Zabawnie w ogóle rura kanalizacyjna do której się łączyliśmy w drodze nie jest w tym miesjcu i na tej głębokości co na mapie Rury mamy strasznie wielkie w przekroju ale to moja mania po mieszkaniu w domu rodziców gdzie chyba zaoszczędzili U nas na razie jest śmiesznie, bo kanalizacja gminna będzie najprędzej za rok, więc na razie wyprowadzamy rurę za budynek i potem będziemy ją albo przyłaczać, albo - jeśli gmina stwierdzi że odkłada inwestycję na 10 lat np - robić szambo I teraz chodzi mi o te odejścia kanalizacyjne od wszystkich sanitariatów. Czego trzeba przypilnować, oprócz oczywiście odpowiednich spadków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 15.04.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Wojtek- nawet na chwile do nas nie wpadinesz? Jasia i Małgosi to ulica - za szkołą, w kierunku Dobrzykowic A o modrzewiobraniu pozukaj gdziec kilka stron temu - jak chcesz też modrzewika to przyjedz w sobote, tak jak pisalam - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 15.04.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Hadraadae,ważne by był spad - pewnie bedą mieli poziomocę pokazującą wielkość spadu, i jak będą zasypywać to samym piaskem a żwirem, gruzem czy kamieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 15.04.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Wojty,moja córa ma jutro turniej taneczny i jestem wyjety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 15.04.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Wojty chcę chcę zaraz szukam cierpliwie bo tempo bazgrania macie nieziemskie A spad to bardzo ważna rzecz i pamiętaj w łazience zrobić odpływ na pralkę bo mój mąż o mało nie zapomniał czy tu można wstawiac zdjęcia? to wkleję mój dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 15.04.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 A zmieniajac troszku temat - to jak z modrzewiami?- ja moge być na działce gdzieś przed 17 w sobotę, o ile wczesniej nie uda mi sie uciec z zajec Yemiolki, Hady i wszyscy zainteresowani modrzewiami i nie tylko - przyjezdzacie?? :D My bardzo chętnie, niech tylko Yemiołka da znać, co z modrzewiowozem - czyli przyczepką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 15.04.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 A co do piachu to my bralismy za niecałą 100 od Kamaza od gości co kopali stawy od razu wilgotny był warto poszukac w okolicy czy ktoś nie kopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 15.04.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 A co do piachu to my bralismy za niecałą 100 od Kamaza od gości co kopali stawy od razu wilgotny był warto poszukac w okolicy czy ktoś nie kopie Dzień Dobry wszystkim. Łatwo powiedzieć poszukac - jak ja wszystko na telefon załatwiam - czasu zero na takie oględziny niestety......... Wojtku62 - ci w Rolantowicach niereformowalni - nic nie chcą zejść z tym transportem wołają 90 PLN za sam dowóz- chyba lepiej będzie wynajac auto - niestety od 2 dni nie moge do Ostaszewskiego sie dodzwonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 15.04.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 dobra w sobotę na działkę za szkołą po modrzewika wpadamy ale jak ja mam tą działkę rozpoznać mnie łatwo poznać bom słusznegoi wzrostu 178 i do tego dziecko w wózku. W sobotę siejemy trawę to wpadniemy na wieczór Co do rolet wewnętrznych to ktoś pytał do pokoju dziecięcego. Polecam Perfekta naprzeciwko stadionu olimpijskiego, mają duży wybór dziecięcych. Rolety mam zahaczane na okno a nie przyklejane bądź przykręcane bardzo polecam wygodne i bezinwazyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 15.04.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Ja też jestem słusznego wzrostu Zbytnio nie moge sie ropisywac - jestem w pracy - gdzieś kole czwartku, w zeszlym tygodniu, polanka umiescil mapke dojazdu Tam jescze niekt nie mieszka, stoi tylko pare domków w trakcie budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 15.04.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Wiechu stanowczo jest moim sąsiadem znalazłam zdjątka co ciekawe intryguje mnie link z przydomkiem math??? Wiechu czy ty masz coś wspólnego z tym wydziałem ja go ukończyłam zastosowania matem. dobrych parę lat temu czyżby sąsiedzi z podobnymi zainteresowaniami mapki nadal szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 15.04.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Witam nowe osoby na forum,witaj sąsiadko od wózka. EZ obok Ciebie buduje się Edyta 123(dom z Ytonga z grafitowym dachem).Hadraadae miałem podobny problem z kanalizacją jak u Ciebie.Rura była nawet innej średnicy jak na mapach,oraz nie było zaznaczonego trójnika do wpięcia się z moją kanalizą (musiałem rozcinać rurociąg).Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 15.04.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 to ja jeszcze z prywatą Może ktoś z okolicy ma walec pożyczyć trawę będę siać a 200 na walec mi szkoda na etapie wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts