yemiołka 04.10.2002 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 On 2002-10-04 07:09, Frankai wrote: na studniach mówi się "w studniach" Ivo., moją komórę chiba masz? my chyba jednak nie będziemy robili tych rurek, więc na 99% jedziem razem autem, nie zajmujem miejsc w obcych samochodach, a nawet wciąż oferujem swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.10.2002 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 Yemiołka- niestety w całym tym zamieszaniu wykasowałam Twoją wiadomosć i telefonu brak. proszę wrzuć mi ją na priva, to odezwę się w sobotę wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 04.10.2002 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 Witam wszystkich Proponuję godzinę 13.00 jako godzinę rozpoczęcia spotkania. A teraz namiary: Moja działka znajduje się blisko drogi z Oławy na Jelcz – Laskowice. Po przejechaniu mostu na Odrze należy jechać prosto aż do pierwszej przecznicy w prawo (po drodze są dwa wjazdy na posesje – te zignorujcie i jedźcie aż zobaczycie szerszą drogę asfaltową w prawo). Jadąc tą drogą nie rozpędzajcie się bo skręcić należy w kolejna pierwszą uliczkę w prawo (wyłożona kostką brukową – jako jedyna ulica na osiedlu – bo od niej rozpoczęto budowę dróg u nas). Jadąc tą ulica do jej ž wysokości zobaczycie dom z czarnym dachem w stanie surowym otwartym, obok niego zamieszkały dom, a jeszcze dalej dom bez dachu – w tę uliczkę błotnista skręćcie – ten dom bez dachu to moje włości i tam zapraszam. – Myślę, że nie powinniście się zgubić – dojazd jest prosty (przynajmniej taką mam nadzieję), a w razie czego na tabelce prowadzonej przez Yemiołkę jest umieszczony mój numer komórki – w przypadku kłopotów – dzwońcie. A swoją droga to jak tak dalej pójdzie to nikt nie przyjedzie - wszyscy piszą, że nie dadzą rady.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 04.10.2002 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 Ja przyjadę, choćby pociągiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 04.10.2002 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 wszyscy piszą, że nie dadzą rady.... jakich WSZYSTKICH masz na myśli?? Aga, może wyslesz SMS choćby do Gagaty - ostatnio tu nie zagląda, a może miałaby ochotę przyjechać? Ivo., poslalam Ci info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 04.10.2002 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 A więc będziecie!!! Hura!!! A swoją droga spotkanie bedzie naprawdę liczne biorąc pod uwagę, że będą trzy ciężarne: Yemiołka, ja i moja koleżanka z Oławy (żona aslaby - tez się budują), która jest już prawie "terminowa" może być wesoło chi, chi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.10.2002 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 dzięki Yemiołka - wiadomosć odebrałam. ostateczna decyzję podejme w sobotę wieczorem, bo choć imprezke urodzinową mojego dzieciaczka zrobię w sobotę to niestety (w tym przypadku - aż tak niegoscinna to nie jestem częsć gosci z poza wrocka zostanie do niedzieli. I cholerka co im wymyslić? Troche głupia sytuacja. Jednakże wiedzcie że bardzo bym chciała Was poznać i jesli tylko mi się uda to dotrę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 04.10.2002 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 I cholerka co im wymyslić? Troche głupia sytuacja. Jednakże wiedzcie że bardzo bym chciała Was poznać i jesli tylko mi się uda to dotrę. to może my przed Oławą wpadniemy do Ciebie na resztki tortu?? :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.10.2002 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 a może być! Zapraszam. Mysle ze cos niecos zostaniehttp://www.muller-godschalk.com/msnimages/(%5E).gif a i http://www.muller-godschalk.com/img/yahoo/44.gif się znajdzie. Byłoby to całkiem niezłe rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 04.10.2002 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 To przywieźcie kilka kawałków do Oławy, chętnie spróbujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIRAMIDKA 04.10.2002 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 Wiem, wiem nie zaglądam juz od dawna i wszyscy o mnie zapomnieli... Ale nie ma tak dobrze - też przyjadę!!! tylko proszę Agnicha nie zapomnij o kawie - w termosie - mocna z cukrem i mleczkiem. Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.10.2002 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Piramidka - porzadny harcerz (nie wiem jak budowlaniec) wstydzi sie nosic termos. On ma kawałek drutu i dwie żyletki. Woda się zagotuje w 5 sekund. Po co Agnicha ma targać termos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 07.10.2002 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Termosy były nawet dwa, było super, nawet pogoda dopisała Zaskoczył mnie Dobrzykowice, nie dość, ze przywiózł obiecane piwo i cekoladę, to jeszcze zajął się grillem i po nim POSPRZĄTAŁ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 07.10.2002 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 eeee no nie przesadzaj, ktoś musiał na chwilę przejąć obowiązki męża Agnichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 07.10.2002 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Ryniu dlaczego Ciebie nie było tam gdzie powinieneś być w niedzielę po południu ? Chciałem wyjasnić z Toba pare kwesti twarz w twarz a tu takie rozczarowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 07.10.2002 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 On 2002-10-07 10:01, Alanta wrote: Zaskoczył mnie Dobrzykowice, nie dość, ze przywiózł obiecane piwo i cekoladę... no, miło się na nie patrzyło fajnie się ogląda te wszystkie Wasze chatki ale brrrrr lało okrutnie, gdy wracaliśmy.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.10.2002 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Wyscie tam sobie popijali piwko, a ja nie moglem nawet mojego "Tri miedwiedia" wyjac z lodowki przez ten antybiotyk. Na sama mysl o czyms slodkim (cekolada) i goracym (kawa) moje zeby zaczynaja przypominac o sobie u musze je chlodzic syczeniem. Jezeli w piatek sie nie pojawie, oznaczac to bedzie, ze rozpeklem sie przy niskim cisnieniu (samolot leci na 10km). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 07.10.2002 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 jakie Wyście, jakie Wyście !!!! Frankai ja byłem na spotkaniu AA połaczonym ze szkołą rodzenia ! Jedynie Alanta łykneła ze mną jedno pifko. Panowie i Panie tak nie może być !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 07.10.2002 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 no cóż Dobrzyk, za późno się poznaliśmy... ale poczekaj jeszcze kilka miechów, to Ci pokażę, jaki ze mnie AA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.10.2002 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 No To jak Wy tacy AA, to umawiam sie z Dziuba na gorzale zapijana Cola ewentualnie na qlturalnego Baileya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts