Hadraadae 16.04.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 co do nazw domu mój dom tak jak projekt nazywa się Sonata i jakoś nie mam ochoty zmieniać ewentualnie zdrobnienia Namiar na dachowców Wojty wysłałam my byliśmy zadowoleni i cena była rozsądna oprócz tego, że zaczęli tydzień później bo jedna budowa się opóźniła bo oni jednocześnie na 2 robią tzn u Ciebie kładą więźbę potem u drugich itd, ale szybko i sprawnie jak coś biorą pomocników. U nas dzisiaj weekendowy zjazd rodzinny robimy siatkę z tyłu i siejemy kawałek trawy więc lecę im zrobić obiad. Rodzina to fajna rzecz zwłaszcza, że mąż ma 2 braci a oni synów i jak razem się biorą to robota aż furczy To dzięki nim wyszło nam tak tanio wybudowanie domu Taka Rodzina to skarb My niestety jesteśmy w tej kwestii skazani na samodzielność, ale bardzo sobie cenimy wsparcie duchowe i awaryjne nieoprocentowane pożyczki od Rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 17.04.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Na spotkaniu byłam działeczka fajna a poza tym wszystko przed Wami. My jesteśmy na etapie kończenia ciągłego co pewnie potrwa kilka lat, ale jakoś mi to nie przeszkadza. Właśnie idę załatwiać telefon oj oj bo internet z Dobrzykowic coraz bardziej mnie dobija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 17.04.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 ez - u nas już idzie tpsa - więc pewnie też się podłączysz, buduję się bardzo niedaleko tepsa napisała do nas sama - nie musieliśmy nigdzie składać papierów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 17.04.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 BK a gdzie się budujecie tutaj chyba jakaś epidemia Mi się strasznie okolica podoba so sklepu 5 minut na pocztę 5 minut, na przystaniki 5 minut i do Kościoła, gorzej ze szkołą 10-15 minut. Co do kominka to jest wzór, sprawdza się dobrze belki drewnianej nie ma więc pękanie z głowy, łatwo się myje i sprząta http://img222.echo.cx/img222/5554/komin8rh.th.gif A tak wygląda ten dach co go się wszyscy cieśle bali http://img222.echo.cx/img222/5452/domd6mj.th.jpg Kliknięcie na obrazek powiększa go bo nie chcę tu nikomu zarzynać łącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 17.04.2005 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 EZ - fajny domeczek Miło było Cię poznać Modrzewie po imprezie pozostały co prawda nietknięte, ale pogoda i humory dopisały, więc niech nieobecni żałują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 17.04.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 EZ - fajny domeczek Miło było Cię poznać Modrzewie po imprezie pozostały co prawda nietknięte, ale pogoda i humory dopisały, więc niech nieobecni żałują HAD -i to maja być te referencje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 17.04.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 EZ - fajny domek!! A mozesz jeszcze podac link do strony z projektem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 17.04.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 EZ - fajny domeczek Miło było Cię poznać Modrzewie po imprezie pozostały co prawda nietknięte, ale pogoda i humory dopisały, więc niech nieobecni żałują HAD -i to maja być te referencje??? Nie doczekałam się "wzoru", to zapodałam co mi ślina przyniosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 17.04.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Hmmm - jeszcze glosniej moze powiedz o tym "wzorze"... -to miala być nasz słodka tajemnica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 17.04.2005 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 to jest link na krytykę już za późno bo dom stoi http://www.mtmstyl.pl/projekt.asp?id=157 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 17.04.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 EZ - fajny projekt - dol podobny do mojego (garaz ma tylko z boku a nie na przodzie) Musze kiedys wpasc i zobaczyc go na zywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 17.04.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Hmmm - jeszcze glosniej moze powiedz o tym "wzorze"... -to miala być nasz słodka tajemnica... Rozbrajają mnie te Twoje żarty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 17.04.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Wojty to teraz rozumiem dlaczego swój projekt robiłeś my chcieliśmy mniejszy dom, ale nie mogliśmy nic znaleźć a ten miał wszystko co potrzeba. Wpaść popołudniu na kawkę zawsze, ale proszę się zapowiedzieć bo ja mam 2 dzieci małych i nie nadążam z porządkami więc nie chcę, żebyście się już przy wejściu zabili na rozrzuconych klockach zostali staranowani przez Asię na rowerku i ściągnięci do parteru przez uczącego się chodzić Maćka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 17.04.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 EZ - spoko, ja sie zawsze zapowiadam!! Wprawdzie dzieci jeszcze nie mam ale mam niesfornego 40-kilowego psa, ktory robi tez mnostwo balaganu (ze nie wspomne, ze ja mu tez w tym trochu pomagam ). Narazie rozpoczelam sezon opalania i grilllowania , a za 1,5 miesiaza zaczene BUDOWE! A odwiedziny - czyli tzw koleda po sasiadach zacznie sie dopiero jak sie przeprowadze do Kamienca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 17.04.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Powiem jedno mieszka się super jeszcze mi ogrodzenia do szczęścia brakuje i będzie idealnie bo teraz Maćka się samego w wózku boję zostawić na dworze. Jest spokojnie cicho moja Asia jest taka szczęśliwa jak biega po podwórku. Jak przypomnę sobie te wyprawy w mieście na 15 minutowy spacer brrrr... A kto ma z Kamieńca dzieci może jest jakiś rówieśnik Asi (3.5 roku) bądź Maciusia (9 mies.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 17.04.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 ez - ja mam pannę 7 lat (ale chętnie się pobawi z młodszą koleżanką - marzy o siostrze i cały czas truje że będzie ją mieć ) i kawalera 2 latka 8 miesięcy a mieszkam w Gajkowie, w linii prostej jakiś kilometr, może 2 od ciebie - w Gajkowie okolica rzeczywiście fajna u mnie pod domem mieszkają bażanty, drą się niemiłosiernie mnie też denerwują te wyprawy spacerowe, postaramy się zrobić ogrodzenie już szybko i może nawet wpadać na weekendy do domku (śpiąc na materacu na betonie) synek jest jak piesek - musi się wyszaleć na powietrzu a co do porządków domowych przy dzieciach to myślałam że tylko u mnie tak jest ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 17.04.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Asia kocha starsze dziewczynki dawaj znak kiedy będziecie na działeczce to odwiedzimy Was koniecznie, jak się spodobają to ci ją zabiorę od czasu do czasu synka też mogę niech poszaleją. Mamy stałą koleżankę Helenkę 2.5 roku więc spoko u mnie na podwórku niedługo ogrodzonym będzie huśtawka to mogą wariować, mnie tam nic nie przeraża nawet 10 na podwórku. Co do porządków jest tu pani 4 zł za godzinę sprząta ja chyba się skuszę bo ona hihi większość domów z dziećmi sprząta, chociaż przed chrztem. Proboszcz w Kamieńcu bardzo fajny jak byłam załatwić chrzciny dla Maćka bo czekaliśmy aż tu zamieszkamy to był wniebowzięty, bo w tamtym roku całym tylko kilka chrztów było. A Gajków ma swój Kościół czy pod Kamieniec podlega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.04.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 dzień doberek grupo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 18.04.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 ez - OK, jesteśmy umówioneja na razie nie jeżdżę z dziećmi na budowę bo tam pełno dziur i pułapek co do kościoła - jest w Gajkowie, nawet dość mocno zabytkowyczy w okolicy są jakieś przedszkola? Bo ja synka zapisałam już na Różyckiego (córka chodzi już 5 rok i jest super) ale może lepiej byłoby gdzieś w okolicy - najlepiej okolicy szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 18.04.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 witam po przerwie nie będę oryginalny ale powiem że trochę przez ten tydzień stronek wyprodukowaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts