BK 18.04.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Jak najtaniej zrobić tynki zewnętrzne?mineralny? akrylowy? do malowania czy lepiej tynk który już jest kolorowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.04.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 cześć grupie,cześc woprz - juz się martwiłem, że gdzies w nieznane konik Cie poniósł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 18.04.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Dzień dobry:) A ja mam dziś pytanie o styropian - czy Styropol to jakaś solidna w miarę firma, czy lepiej unikać ich produktów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.04.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Hadraadae,producent znany jesli chodzi o biały styropian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 18.04.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 BK państwowego przedszkola niet i niestety najbliższe w Czernicy i nie warto Asia chodzi do Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 18.04.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 cześć grupie, cześc woprz - juz się martwiłem, że gdzies w nieznane konik Cie poniósł... był i konik i łopata w ręku troszeczkę człowiek odskoczył od bieżących spraw zawodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.04.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 woprz, też by mi się przydała mała odskocznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 18.04.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 No to ja Panów na "budowlaną ziemię" ściągnę Po ilu dniach mniej więcej można chodzić po chudziaku od momentu wylania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.04.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 kobiece stopy po 2h a męskie na drugi dzieńpamietaj by po jakiś 4h od wylania delikatnie zlać go wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 18.04.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Wojty dzięki za "gniazdo" ...bezpieczniki zmienione, gniazdo zamontowane, a jutro ruszają z tynkiem na górze...hura! Poszukuję dobrych kafelkarzy...czy może ktoś kogoś polecić??? Był też u nas pan od alarmówi powiedział, że mamy super zrobioną elektrykę i że rzadko się zdarza aby elektryk "tak dobrze myslał" i przy okazji powyprowadzał kable pod czujki do alarmu...także polecam gorąco naszego elektryka:-))) musiałam się trochę pochwalić, a co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 18.04.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Jak najtaniej zrobić tynki zewnętrzne? mineralny? akrylowy? do malowania czy lepiej tynk który już jest kolorowy? najtańszy jest mineralny ale lepiej go malować niz kupowac juz kolorowy - mogą wystąpić przebarwienia i jest stosunkowo niewielka paleta kolorów droższy akrylowy ale trwalszy, da się o myć no i kolorów co niemiara. a wziąłem biały mineralny który zamierzam pomalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 18.04.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 chyba się kiedyś woprz pytał o obwody u mnie, a więc mamy ich 22 (a dwa obwody trójfazowe...cokolwiek to znaczy ) i 4 różnicówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 18.04.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 no to już naprawdę ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.04.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Hej, hej! Witam 2 a moze nawet 3 zmiane No, wreszcie skonczylam prace wiec moge spokojnie sobie poklikac, szkoda tylko ze o tej porze nikogo juz nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 18.04.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Wojty ja właśnie zaczynam 2 etat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 19.04.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 co taka cisza na wrocławskiej stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.04.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 wszyscy buduja a Wojtus co u Ciebie na budowie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 19.04.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Witajcie!woprz co Ty dajesz na podłoge w salonie?Łatka mówi ze moze wyregulować wylewke tak zeby tam gdzie bedzie parkiet troszke obniżyć, czy u Ciebie tez tak robił i jak to wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 19.04.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 tak właśnie zrobił i dobrze wyszło są małe nierówności ale tak na prawdę pomijalne chociaż Łątka powiedział że przyjedzie i zeszlifuje o ile obniżyć to musisz już uzgodnić z parkeiciarzem bo to ależy od tego co będziesz kładała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 19.04.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 tak właśnie zrobił i dobrze wyszło są małe nierówności ale tak na prawdę pomijalne chociaż Łątka powiedział że przyjedzie i zeszlifuje o ile obniżyć to musisz już uzgodnić z parkeiciarzem bo to ależy od tego co będziesz kładała No własnie szukam jakiegoś parkieciarza masz jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts