Wojty 20.04.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Musze sie pochwalić rzeczą dla mnie nieslychaną... Otóż pierwszy raz materialnie poczułam korzyść płynącą z bycia 2 polową - z okazji urodzin Wojcia dostałam od niego prezent - jako że jestem jego 2 polową no i niby ten prezent przysługuje :D:D:D:D:D:D A juz zastanawialam się czy nie logować się jako "ja", ale po czymś takim to wręcz nie śmiem.... :D Po tym wszystkim zachecam innych do łaczenia sie i dzielenia na polowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 20.04.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 wojty,wysłałem Ci na maila namiary na moich od dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 20.04.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 wojty, wysłałem ci na maila namiary na moich od dachu równie wielkie dzieki!! :d:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 20.04.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Info dla osób zainteresowanych modrzewiami - podobno pozostało tylko ok 10 - kilka oddalam sasiadom - w ramach pomocy i dobrych stosunkow międzysasiedzkich - mam nadzieje ze sie przyjma-tego im życzę :D Had zarezerwowała tez 1 lub 2:D Wiec jesli ktos chce je jeszcze wziąć to bedę w sobotę od 11 (do kiedy nie wiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 20.04.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 [ A moze porosimy ładnie DObrzyka coby wpisal kilka ostanio nowopodanych namiarów na misiów (z róznych dziedzin)? Sama wziełam ostanio na tapetę "listę Dobrzyka" i z tego co pamietam to pare numerów nie odpowiadały, albo odbierał ktoś inny Nie ma problemu, tylko litości, nie każcie mi przekopywac się przez Wasze posty Wyslijcie mi na priva albo zbierzcie namiary w jednym poście. Informacje co do nieaktualnych namiarów też są mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 20.04.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Info dla osób zainteresowanych modrzewiami - podobno pozostało tylko ok 10 A te modrzewie to rozdajecie ot tak ? bo nie jestem w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 20.04.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 [ A moze porosimy ładnie DObrzyka coby wpisal kilka ostanio nowopodanych namiarów na misiów (z róznych dziedzin)? Sama wziełam ostanio na tapetę "listę Dobrzyka" i z tego co pamietam to pare numerów nie odpowiadały, albo odbierał ktoś inny Nie ma problemu, tylko litości, nie każcie mi przekopywac się przez Wasze posty Wyslijcie mi na priva albo zbierzcie namiary w jednym poście. Informacje co do nieaktualnych namiarów też są mile widziane O tym tez myślałam - ja moge przsłać narazie namiar tylko na geologa, głównie ze względu na cenę Podeślę ci też info co do nieaktualnych numerów - ale to chyba dopiero jutro, bo dzisiaj świętuję swoje nieoczekiwane urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 20.04.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Info dla osób zainteresowanych modrzewiami - podobno pozostało tylko ok 10 A te modrzewie to rozdajecie ot tak ? bo nie jestem w temacie A ot tak, z dobroci serca, głownie nad modrzewiami Zapraszamy:D:D - wiesz gdzie to jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 20.04.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 O tym tez myślałam - ja moge przsłać narazie namiar tylko na geologa, głównie ze względu na cenę Podeślę ci też info co do nieaktualnych numerów - ale to chyba dopiero jutro, bo dzisiaj świętuję swoje nieoczekiwane urodziny OK, nie pali się, tez wychylę wieczorkiem szklankę piwka za Twoje zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 20.04.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Tak po sprawiedliwości to chyba to zdrowie to trza pić za Wojcia -polowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 20.04.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 szukam gdzie można kupić kostki brukowe, może ktoś wie i oczywiście jak najtaniej może jakieś strony internetowe z wzorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 20.04.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 ez - kup kostki brukowe za miedzą czyli u Ryczkowskiego (naprzeciwko stacji benzynowej Samotna Gwiazda), ma kostkę tą 6 cm za 180 pln - to niezła cenatańsza jest ta żółta, mała, ja chcę je wymieszać, da to interesujący efekt, nie chę takich równych i ślicznych kostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 20.04.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Ryczkowski odpada mieliśmy z nim kilka przejść, ale cena mnie zabiła 180 zł za m ja potrzebuję kurcze 100 m minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.04.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 BK, wioma, Wojtek, woprz - dzięki za szybką reakcję a może pozostały Wam jakies namiary na konkretne ośrodki/pensjonaty/domki?? Jeśli możecie się podzielić to wrzućcie mi na priva ....z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.04.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Nie ma problemu, tylko litości, nie każcie mi przekopywac się przez Wasze posty Wyslijcie mi na priva albo zbierzcie namiary w jednym poście. Informacje co do nieaktualnych namiarów też są mile widziane proszę o wyrzucenie z listy wszystkich moich wykonawców ....w sumie to nie wiem już teraz w ogóle co oni robią (czy w ogóle robią) i czy telefony są aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 20.04.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 szukam gdzie można kupić kostki brukowe, może ktoś wie i oczywiście jak najtaniej może jakieś strony internetowe z wzorami A może betonowe? My mamy EHL Terrantik. Oczywiście ma sens tylko zaglądanie do zakładki 'Promocje' http://www.ehlpolska.com.pl/promocje.shtml Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 20.04.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Nie ma problemu, tylko litości, nie każcie mi przekopywac się przez Wasze posty Wyslijcie mi na priva albo zbierzcie namiary w jednym poście. Informacje co do nieaktualnych namiarów też są mile widziane proszę o wyrzucenie z listy wszystkich moich wykonawców ....w sumie to nie wiem już teraz w ogóle co oni robią (czy w ogóle robią) i czy telefony są aktualne No co Ty Ivonesca ogrzewanie robi mi Dudek firma istnieje i tel. aktualny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.04.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 proszę o wyrzucenie z listy wszystkich moich wykonawców ....w sumie to nie wiem już teraz w ogóle co oni robią (czy w ogóle robią) i czy telefony są aktualne No co Ty Ivonesca ogrzewanie robi mi Dudek firma istnieje i tel. aktualny. Pozdrawiam oj....to dobrze że choć jeden numer aktualny pozdrawiam PS. jestes z niego zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 20.04.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 proszę o wyrzucenie z listy wszystkich moich wykonawców ....w sumie to nie wiem już teraz w ogóle co oni robią (czy w ogóle robią) i czy telefony są aktualne No co Ty Ivonesca ogrzewanie robi mi Dudek firma istnieje i tel. aktualny. Pozdrawiam oj....to dobrze że choć jeden numer aktualny pozdrawiam PS. jestes z niego zadowolona? Jak narazie tak.Chciałm wziąść goscia polecanego przez woprzaale wyjechał do Szwecji. Z Dudkiem udało sie wynegocjować rabaty.Mam spisaną umowe i jak narazie wszystko jest terminowo i bez problemów mam nadzieje ze tak bedzie do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 20.04.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Ryczkowski odpada mieliśmy z nim kilka przejść, ale cena mnie zabiła 180 zł za m ja potrzebuję kurcze 100 m minimum SORRY sprostowanie ZA TONĘ! przepraszam a 100 m to będzie tak na oko 14 ton (ok. 7 m wychodzi z tony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts