yemiołka 07.10.2002 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 yhmm, każdy pretekst jest dobry, żeby się umówić z Dziubą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 07.10.2002 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 A co Dziuba jest wolna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 07.10.2002 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Poczekaj, aż dziewczyny urodzą i skończą karmić, to pokażą, co potrafią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.10.2002 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Witam. Jednak nie udało mi sie dotrzeć, sorrki Goscie zostali aż do dzisiaj i nie sposób było ich opuscić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 07.10.2002 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Agnicha1704 dnia 2002-10-07 13:33 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 07.10.2002 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Cieszę się, że podobało się wam na mojej budowie. W przyszłym roku zapraszam gdy będzie już dach i będzie cieplej - wtedy załatwimy turystyczną lodówkę zamiast termosów z ciepłą kawą i herbatą Dobrzykowice - dziękuję bardzo za pomoc!!! Choć stronę z zastępowaniem męża musze teraz skrzętnie przed nim ukrywać żeby nie zzieleniał ze złości A swoją droga to jest tak jak pisze Alanta i Yemiołka - poczekajcie aż urodzimy i skończymy karmić - wtedy się okaże jakie z nas piwoszki i może znów zaczniemy tańczyć na beczce piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 07.10.2002 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 drobna rada dla karmiących matek, na laktację niezłe jest Karmi, sposób przetestowany na mojej żonie Agnicha nie dawaj się aż tak terroryzować, małżonek powinien miec trochę większe do Ciebie zaufanie No chyba, że sprawia Ci to przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 07.10.2002 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Karmi?! bleeeeeeee, co Ty wiesz o.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 07.10.2002 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 żadne bleeeeee tylko proszę pomyśleć o dziecku a nie tylko o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 07.10.2002 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Popieram Yemiołkę - Karmi bleeeee.... to już chyba wolałabym znienawidzoną bawarkę. A z laktacją to jest tak: pomaga Ci najbardziej to w co najbardziej wierzysz, że Ci pomoże A co do męża dobrzykowice, to on mnie nie terroryzuje - bynajmniej - jest zazdrosny, ale w granicach rozsądku. Jednak po co mam go martwić i dawać powodów do myślenia skoro 3/4 roku jest poza domem - przyznaj - sytuację mamy specyficzną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awrocka 07.10.2002 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 no i znowu narozrabiałam i zamiast wpisać tu wkleiłam gdzieś w eter. "Witajcie ponownie. Ostatnio zajrzałam tu gdzieś na 27 stronie. A dziś... Proszę, proszę...41. Bardzo ładnie)Szczególnie podoba mi się atmosfera inna niż w pozostałych grupach)) Wczytuję się uważnie w to forum i bardzo chciałabym do Was dołączyć. A jeszcze bardziej stać się "czynnie" budującym. Podpowiedzcie proszę gdzie można znaleźć jakąś ciekawą działkę. Ton Agro - niedostępne, AWRSP nie ma nic ciekawego, gazety przeglądam ale oferty stale się powtarzają i dominują te po 150-200 PLN za metr. Czy nie mozna taniej??? Mam tylko jeden warunek chciałabym aby był dojazd MPK. Może szukając działki dla Siebie oglądaliście coś interesującego w rozsądnej cenie a może w pobliżu Waszej budowy są jakieś wolne działki? Proszę pomóżcie bo sytuacja zmusza mnie do "szybkiego" działania a z malutkim dzieckiem na karku nie jestem specjalnie mobilna. Najchętniej kupiłabym coś na Maślicach, Marszowicach, Stabłowicach lub w Leśnicy. Ale będę wdzięczna za wszelkie info. Z góry baaaardzo Wam dziękuję. Anka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awrocka 07.10.2002 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 a na temat laktacji....hmmm to mam do powiedzenia...oj mam )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 08.10.2002 02:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 Awrocka - ja nie pomoge, bo ja z Ostrowa Dziuba pewnie nie jest wolna (ja tez nie), ale to przeciez nie przeszkadza w piciu Dobrzykowice - widze, ze karmiacy ojciec duzo wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 08.10.2002 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 On 2002-10-07 16:42, awrocka wrote: no i znowu narozrabiałam i zamiast wpisać tu wkleiłam gdzieś w eter. hej! tamto z eteru możesz wywalić za pomocą opcji "edytuj". Wczytuję się uważnie w to forum i bardzo chciałabym do Was dołączyć. A jeszcze bardziej stać się "czynnie" budującym. Podpowiedzcie proszę gdzie można znaleźć jakąś ciekawą działkę. nooo, o tym to już była mowa - wkupne w postaci cementu & kszynki i dostaniesz legitymację grupowicza co do działek - już 2 latka minęły, jak byłam na bieżąco. z mych okolic wiem jedynie o wolnych parcelkach na osiedlu "Leśnym" - ul. Żwirki i Wigury, bodajże 90 PLN/m ps. a qledzy to tylko o tych cycach, no doprawdy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 08.10.2002 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 awrocka, ja miałem sprawę z głowy bo ziemie dostałem od Teściowej Myslę jednak że niezłym pomysłem jest pojeżdzić autkiem po peryferiach i spróbowac informacje w terenie. Mogę jedynie powiedzieć, że w dobrzykowicach jest jeszcze sporo działek ale nie mam pojęcia czy już nie zostały sprzedane. Poza tym dojeżdża ty tylko autobus DLA 6xx czyli srednio raz na godzinę a w weekendy jest jeszcze gorzej. A próbowałeś dać ogłoszenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 08.10.2002 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 oj Yemiołka niepotrzebnie sie obruszasz, gdziesz czytałem że faceci przez 60% czasu kiedy nie śpią myslą między innymi o cycach, a tak swoją drogą to taki mały brzdąc w początkowym okresie jest bardzo dożą konkurencją dla faceta... i facet z reguły przegrywa i gdzie tu sprawiedliwość ???!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 08.10.2002 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 taaa "Intelektualista" = facet, który jest zdolny przez ponad 2 godziny myslec o czyms innym niz seks. [właśnie takie złote myśli do mnie doszły; c.d: "Dyplomata" = Ktos, kto potrafi powiedziec "sp..." w taki sposob, ze poczujesz podniecenie w zwiazku ze zblizajaca sie wyprawa. ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 08.10.2002 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 Sprawiedliwość ?!?! Jak zaczniecie rodzić na równi z nami, to będziemy mogli podyskutować o sprawiedliwości !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 08.10.2002 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 aaa tutaj moja droga Alanto pretensję musisz skierować do Matki Natury, to naprawdę nie jest nasza wina że Wy musicie rodzić a my nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 08.10.2002 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 Panowie, niech ci co mają cos między nogami zewrą ze mną szyki !!! Osaczają nas !!!!!!! http://www.ifb.pl/~qba/ikonki/2ar15.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts