Wojty 21.04.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 A gdzie reszta naszej spoleczności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 21.04.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Podchodzę kolejny raz do tej 200 czy ktoś kupował bruk w "Limet" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 21.04.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Oj zimno, zimno. Mój brat wczoraj to nawet w piecu "przepalił", chyba mu d.... zmarzła, bo inaczej to by się nie ruszył Własnie zajechała do mnie ekipa na budowę, mogę siedzieć przy kompie i prawie wszystko z okna widzę. Nadzór musi być. Ponoć pańskie oko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 21.04.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 i macie kogoś dobrego do tynków zewnętrznych ??? muszę w końcu ten dom zakryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.04.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 kiedy to 200? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.04.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 JEST, JEST, JEST!!!! teraz spokojnie moge wrocić do pracy :D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 21.04.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Ja tez jestem, chwilowa przerwa w pracy reszta na papierosie to ja moge stuknąć.Domek BKwidać z drogi jak się jedzie autobusem do Jelcza z góry dobrze widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 21.04.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Dzień Dobry wszystkim- próbuję odtajać - kawa w dłoniach wystygła w mknieniu oka - oj moja ekpia dzisiaj pomarznie troche - pochwalę sie ze dzisiaj u mnie wylewany juz jest chudziak na zero i przychodzi transport bloczków - dzieki waszym sugestią wziełam te 600 - wyszło na to ze dzięki brakom w Miliczu jest to nawet lepszy wybór - tylko patrzeć jak staną sciany - potem zaraz dach- a potem to juz sie bedzie okropnie ślimaczyć Woprz - czy twój nick to aby nie pochodzi ze zwyczajowych nazw przypiasywanych w pewnej oczywiscie bardzo szacownej firmie rynku finansowego?? Bo jeśli tak znasz sie z moją drugą połówką A jeśli nie - to moje dedukcje ida w złym kierunku - po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 21.04.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Ja tez jestem, chwilowa przerwa w pracy reszta na papierosie to ja moge stuknąć. Domek BKwidać z drogi jak się jedzie autobusem do Jelcza z góry dobrze widać. Zatem najlepiej przejechać się autobuskiem, który posiada opcje widoku na domek BK Może będzie dzisiaj ciepło.... marzenie ściętej głowy. No i 200 jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 21.04.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Coś Wam pokażę z rana. http://czajla.republika.pl/dom/200507-0328-1314.jpgihttp://czajla.republika.pl/dom/200507-0327-6465.jpg Zdjęcia należy oglądać w technice crossview opisanej np. na http://www.ckmedia.pl/~jankomuzykant/foto/stereo/stereo.htm Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 21.04.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Had, ty chyba za malo we mnie wierzysz Dzień doberek:) Zimniutko, prawda? A'propos zimna, to ponoć ma styropian skoczyć w górę bardzo, więc trzeba kupować, jak ktoś potrzebuje Wojtowa - właśnie za bardzo wierzę Byłam przekonana, że do rana będziesz w rynku toasty wznosić, a potem prosto do roboty A Ty taka obowiązkowa, no no no - chwalę Koleżankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 21.04.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 polanka,to Twoja kuchnia?bo taras to z pewnością Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 21.04.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Dzień Dobry wszystkim- próbuję odtajać - kawa w dłoniach wystygła w mknieniu oka - oj moja ekpia dzisiaj pomarznie troche - pochwalę sie ze dzisiaj u mnie wylewany juz jest chudziak na zero i przychodzi transport bloczków - dzieki waszym sugestią wziełam te 600 - wyszło na to ze dzięki brakom w Miliczu jest to nawet lepszy wybór - tylko patrzeć jak staną sciany - potem zaraz dach- a potem to juz sie bedzie okropnie ślimaczyć A u mnie chudzika leją dokładnie za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.04.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Had, od kiedy mam wlasny skrawek ziemi to kazda impreze przenosimy na dzialke :D Wojcio sie juz umowilze swoimi kolegami, ze za tydzien opija urodziny i imieniny na dzialce, na grillu. Na opijanie na rynku chwilowo nas nie stac- konczy sie wszystko tylko na kolacji dla 2 i malym toaście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 21.04.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Coś Wam pokażę z rana. http://czajla.republika.pl/dom/200507-0328-1314.jpg i http://czajla.republika.pl/dom/200507-0327-6465.jpg Zdjęcia należy oglądać w technice crossview opisanej np. na http://www.ckmedia.pl/~jankomuzykant/foto/stereo/stereo.htm Grzegorz Bez okularów też dobrze widać Idę zaraz poszukać jakichś szkiełek. Kiedyś były takie latarki z przesuwanymi szkiełkami, może jakaś gdzieś leży jako zabytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 21.04.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 polanka - fajne zdjęcia Mój domek faktycznie widać z drogi Jesteśmy rpzerażeni ile kasy idzie na jakieś drobiazgi - typu zrobienie schodków, wyrównanie terenu, przygotowanie podjazdu i dróżki do domu etc. tam stówka, tu dwieście, tam pięćset - strasznie kasa leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 21.04.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Had, od kiedy mam wlasny skrawek ziemi to kazda impreze przenosimy na dzialke :D Wojcio sie juz umowilze swoimi kolegami, ze za tydzien opija urodziny i imieniny na dzialce, na grillu. Na opijanie na rynku chwilowo nas nie stac- konczy sie wszystko tylko na kolacji dla 2 i malym toaście Jak ja to rozumiem W tę sobotę na pewno nie przyjedziemy po modrzewie, bo jesteśmy "zarobieni" u siebie w Gawrze, ale może Yemiołka się w końcu wybierze?? Yemiołkaaaaaaa!! wybierasz się???? To weź i dla nas - po sąsiedzku jedną sztukę? A właśnie - dobry sąsiad (chyba tata Jasia ) wykopał nasze drzewko, czy tylko swoje jednak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.04.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 no i jest wreszcie ta 200 stronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.04.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Had, moj sasiad nie wykopal ci drzewka - nie wiem jak sie ugadywaliscie Ale podobno bardzo latwo sie wykopuje - maja male korzenie , a poza tym, taki wykopany modrzew pewnie by sie milo nie czul... -bidulek - bez ziemi, bez wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 21.04.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 mmarysia,skąd brałaś piasek w fundament? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts