mmarysia 21.04.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Wojtku- ostatecznie nie wiem skąd był( w senise z jakiej piaskowni) bo wziełam za pośrednictwem Vigmy Berg - to hurtownia obsługująca częśc naszych potrzeb - w tej piaskowni w Rolantowicach nic nie ucieli z tym transportem. Próbowałam tez z Sanbetu - bo mi tak podpowiedział Regulski - dziwne nie?? - ale tam mi tez wychodzilo drożej- A z Vigmą mam przynajmniej wszystko z głowy i bardzo sobie chwale ich obsługę - tona z tranportem wyszła - kole 10,3o PLN - nie doktoryzowała sie skąd biorą materiał - zawsze dostarczaja wszystko dobrego sortu i na czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 21.04.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Had, moj sasiad nie wykopal ci drzewka - nie wiem jak sie ugadywaliscie Ale podobno bardzo latwo sie wykopuje - maja male korzenie , a poza tym, taki wykopany modrzew pewnie by sie milo nie czul... -bidulek - bez ziemi, bez wody... Cytując sąsiada: jak się będzie łatwo kopać, to wykopię i odłożę do rowu, żeby nie wysechł Pewnie mu się nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 21.04.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 mmarysia,a gdzie się mieści ta hurtownia VigmaBerg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 21.04.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Woprz - czy twój nick to aby nie pochodzi ze zwyczajowych nazw przypiasywanych w pewnej oczywiscie bardzo szacownej firmie rynku finansowego?? Bo jeśli tak znasz sie z moją drugą połówką A jeśli nie - to moje dedukcje ida w złym kierunku - po prostu ot bestyja deszyfrator a jaki jest nik twojej połówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.04.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Hmm, nie wiem co mamw tej sytuacji powiedziec.... A moze lezy zapijaczony w rowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 21.04.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Woprz - czy twój nick to aby nie pochodzi ze zwyczajowych nazw przypiasywanych w pewnej oczywiscie bardzo szacownej firmie rynku finansowego?? Bo jeśli tak znasz sie z moją drugą połówką A jeśli nie - to moje dedukcje ida w złym kierunku - po prostu ot bestyja deszyfrator a jaki jest nik twojej połówki he he - piwar Wojtku - Vigma Berg jest w Wysokiej - na przeciwko Zielonego osiedla. wygląda kiepsko - ale nie o to chodzi w tymm przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 21.04.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 mmarysia,wiem gdzie - taki barak z lewej strony- w środku siedzi dość sympatyczna kobitka, tez z nimi rozmawiałem swgo czasu - chciałem u nich kupić dachówkę ale przedstawiciel Creatona powiedził mi ze nie zrealizuje przez nich zamówienia, rok temu cenowo MSB wypadał cenowo lepiej ale podjade i sprawdzę ich ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 21.04.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Woprz - czy twój nick to aby nie pochodzi ze zwyczajowych nazw przypiasywanych w pewnej oczywiscie bardzo szacownej firmie rynku finansowego?? Bo jeśli tak znasz sie z moją drugą połówką A jeśli nie - to moje dedukcje ida w złym kierunku - po prostu ot bestyja deszyfrator a jaki jest nik twojej połówki he he - piwar no ładnie piwar taką chłupę stawia oj pogadam ja z grkor żeby mu premię przyciął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 21.04.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 woprz,wystap z wnioskiem o specjalny dodatek budowlany dla kolegi a nie od razu przycinac chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 21.04.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 dodatek, dodatek a kto dla mnie o dodatem wystąpi zaraz se z piwarem pogadam mmarysia swoją drogą ślcznego macie syknka od razu widać że nie podobny do taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 21.04.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 woprz,jak się jest tak wysoko w strukturach firmy jak Ty to nie należy się żaden dodatek lub przyznaje sie Go sobie samemu, hihihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 21.04.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 od razu widać że nie podobny do taty Woprz jak sie kiedys spotkamy i mnie zobaczysz to będziesz sie zastanawiał czyje to dziecko - bo do mnie to juz na pewno on niepodobny - prócz charakterku - ten ma po mamusi bez dwóch zdań - .....biedny ten nasz Piotr znami - terror z lewej i prawej flanki - co jedno to większy kierownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 21.04.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 o kurka jak to niektóre facety mają przechlapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 21.04.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 ale my to mu rekonpensujemy swoim wrodzonym urokiem przecież, troską, obiadkami, begranicznym uwielbieniem itp - wymieniac by długo - na pewno by nie zamienił tego kieratu na inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 21.04.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 woprz, jak się jest tak wysoko w strukturach firmy jak Ty to nie należy się żaden dodatek lub przyznaje sie Go sobie samemu, hihihihihihi jak wyżej to samo piętro poza tym ja tu tylko sprzątam i telefony odbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 21.04.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 dwóch słodkich kierowników nad sobą mieć - marzenie każdego z nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 21.04.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 to sobie nawzajem przyznajcie dodatek budowlany albo pożyczkę na 0,1% na 10lat - wszak to pestka dla tych co tylko sprzątają i telefony odbierają - ciekawe gdzie firma wysyła tych co kierownicze stanowiska zajmują jeśli "sprzątacz" jeździ do RPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 21.04.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 wysyłają ich w kosmos a do tego RPA to do kopalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 21.04.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 dobre dobre - i w 50% zgodne z prawdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seagrams 21.04.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Dzień Dobry wszystkim- próbuję odtajać - kawa w dłoniach wystygła w mknieniu oka - oj moja ekpia dzisiaj pomarznie troche - pochwalę sie ze dzisiaj u mnie wylewany juz jest chudziak na zero i przychodzi transport bloczków - dzieki waszym sugestią wziełam te 600 - wyszło na to ze dzięki brakom w Miliczu jest to nawet lepszy wybór - tylko patrzeć jak staną sciany - potem zaraz dach- a potem to juz sie bedzie okropnie ślimaczyć witam wszystkich mmarysia czy możesz podać cene tych bloczków brutto i jak z transportem wliczony w cene czy trzeba dodatkowo płacić ? dzieki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts