Wojty 22.04.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Wojtek, to może spróbuj jakiś inny napój na rozgrzanie? Albo poprostu juz dzisiaj zacznij świetowac imieniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 22.04.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 nie da rady - mam dzis jakies spotkania na trzeźwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 22.04.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 ty alkoholiku ty mleczko gorące albo herbatka to nie tylko od razu "na trzeźwo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 22.04.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 no wlasnie, bo ja myślalam o szampanie bezalkoholowym na toast imieninowy, a na rozgrzanie grzane Karmi z goździkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 22.04.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 woprz, wojtytych co jutro świętują to sie znajdzie paru w tej grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 22.04.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 a na rozgrzanie grzane Karmi z goździkami Eeee no widzę, że tu się niezła imprezka rozkręca Dla mnie poproszę jakieś "męskie" piwo (w sensie nie słodkie ani owocowe), ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 22.04.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Czyżby czyżyk i Woprz to też Wojtek? :D no to teraz powinno sie mówć nie Bob budwniczy tylko Wojtek Budowniczy (nie wiem kto tymyślił ze Wojtki to strażaki... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 22.04.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 woprz, wojty tych co jutro świętują to sie znajdzie paru w tej grupie No to wszystkiego najlepszego dla nich wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 22.04.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Witaj Haduś, a juz sie niepokoiłam, gdzue się podziałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 22.04.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Ej nie dzisiaj z tymi życzeniami!!! - to dopiero jutro Takie wczesne zyczenia to tylko nieszczescia przynosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 22.04.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Witaj Haduś, a juz sie niepokoiłam, gdzue się podziałas Ja w zasadzie jestem bez przerwy i nawet przeważnie podłączona do matriksa, ale mam maks roboty i ten nasz remont staram się jakoś sensownie rozplanować, żeby materiały mój Chłopak miał dowiezione na czas, wszystkie misie fachowe były skoordynowane z prognozowanym saldem na koncie, styropian kupiony jak najtaniej... normalka, co nie? Ale miło, że się niepokoiłaś A teraz akurat przechodzę chwilowo w tryb offline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 22.04.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Ej nie dzisiaj z tymi życzeniami!!! - to dopiero jutro Takie wczesne zyczenia to tylko nieszczescia przynosza Aaaaa to trzeba splunąć trzy razy przez lewe ramię i będzie ok. Do jutra to ja mogę zapomnieć, bo ostatnio pamiętam tylko to, co mam zapisane w kalendarzu i zakreślone na różowo - chyba mi się mózg z tego zimna kurczy. A skąd wiesz, że się ponoć modrzewiki wykopują łatwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 22.04.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Sąsiad -"tata Jasia" powiedział mojemu Wojciowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub Wilkoński 22.04.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Witaj Kuba tu coś znajdziesz: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=40972&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=kupno+dzia%B3ki+dalej wielkie dzięki o to właśnie chodziło !!!! Kuba Wilkoński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 22.04.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Witaj Jakubpolecam dać papiery do załatwiania kierownikowi budowy lub architektowi który będzie robić adaptację - to jest często wliczone w cenę usługi - czyli kompleksowe załatwianie papierów aż do pozwolenia na budowę. Jak ta osoba będzie kumata, to załatwi szybko i dobrze. Jakie planujesz ogrzewanie? Jeśli gaz z butli to przypilnuj żeby w adaptacji był "zbiornik" a nie "zbiornik naziemny" czy "podziemy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 22.04.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Styropian miał podrożeć w tym miesiącu o 20%, ale jak mają na składzie to sprzedadzą w starej cenie. Na porotherm dalej jest promocja z tego co słyszałam, ale tylko na 25 i 30. No a ja kupowałam 11,5 No i podrożały okna Fakro (chyba tak to się pisze) no i troche rynny marley. Wiem o tych cenach, bo właśnie to wszystko kupowałam no i troche straciłam Dzień dobry - już weekend (prawie ) Witam nowych forumowiczów. Betka - a tak z ciekawości i w ramach przymiarki do rynien - ile Ci wyszło za mb tego marleya? Rynna Marley Continental 100mm dł. 4m - 40,21zł netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 22.04.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 witaj Jakub,kolejna osoba z tej części Wrocka - może uda się nam stworzyc jakąś przeciwwagę na tych spod Kamieńca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 22.04.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 spod i z nad poza tym może ..... kiedyś ..... kto wie ale teraz Kamieniec rulezzzz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 22.04.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 bo z naszej strony Wrocka tereny już dawno wykupione a z Waszej strony dopiero sie rozruszały grunty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 22.04.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 taa oczywiście i dla tego na bialanach "parwie nic" się nie buduje Wojetk oboje wiemy jaka jest prawda tam są tacy ludzie co to nie zabardzo się nadają na takie fajne forum jak nasze - vide twój sąsiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts