skunks 23.02.2002 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 23.02.2002 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2002 Uaktualnie nie listy: Potwierdzeni: Agnicha1704, Alanta, Baba, KrzysiekS, Lullabysta, Piotr, Yemiołka. Do potwierdzenia: Beata, Bobiczek, Daniel, Darek, GKwiatkowski, JANO69, Piramidka. Skunks i wujek - szkoda, nieźli z Was jajcarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata 24.02.2002 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2002 OK!zgłaszam się, tylko przyjdę trochę póżniej.Dla mnie 12,00 to trochę za wcześnie, muszę gdzieś podrzucić swoje dzieckoPa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 25.02.2002 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 hej! potwierdzam jeszcze przybycie w imieniu JANO, który jest chwilowo poza siecią, a już troszkę niewirtualnie się znamy do zobaczyska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.02.2002 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 Uaktualnie nie listy: Potwierdzeni: Agnicha1704, Alanta, Baba, Beata(spóźni się), JANO69, KrzysiekS, Lullabysta, Piotr, Yemiołka. Do potwierdzenia: Bobiczek, Daniel, Darek, GKwiatkowski, Piramidka, Agnicha - a Aslaby się nie przyłączy? Nie odezwała się tu jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 25.02.2002 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 aslaby - to on. Niestety nie przyjedzie - jedzie na narty i nie mogę go namówić na zmianę terminu. Gorzej jeśli ja z nim pojadę mogę nie trafić wtedy do Piramidy. Zaraz zadzwonię zarezerwować knajpkę - wstępnie na 10 osób. Jak już to zrobię to dam znać Agnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 25.02.2002 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!! Piramida jest czynna w niedzielę od 12.30 i na tę godzinę zarezerwowałam lokal na nazwę - FORUM MURATORA stolik na około 10 osób - mówiłam, żeby był w miejscu odosobnionym - w miarę możliwości oraz, że może być mniej lub więcej osób. Rezerwacja będzie trzymana do 13.00 więc do tej pory musi się zjawić przynajmniej jedna z osób. pozdrowionka Agnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.02.2002 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 AGNICHA !!! Jaka jedna z osób. WSZYSTKIE !!! Co tu się dzieje - spotkanie tuż tuż, a tu jakieś lenistwo się wkrada! NA marginesie - knajpka jest prywatna czy państwowa? Jak rezerwujesz stolik na 10 osób - TO NIE CHCĄ OTWORZYĆ SPECJALNIE DLA NAS ???!!! Ludzi którzy budują - ludzi z KASĄ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 26.02.2002 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 Frankai - knajpka jest prywatna, a ja po prostu nie zapytałam o to czy otworzą wcześniej. Nie sądziłam, że pół godziny może zrobić dużą różnicę.pozdrowieniaAgnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 26.02.2002 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 Kurcze!!Czekam na auto.Zrobione 3tygodnie temu, jeżdżone tydzień i oddane w ramach reklamacji.W piątek było źle, a w sobotę padło hasło"co mamy robić , nie umiemy sobie pordzić" , ale kaska zapłacona.Jest wtorek i na razie ani mru,mru.Mam nadzieję że się wyrobią i znajdą to "coś".A w jakim rejonie ta Piramida?Ołtaszyn, Psie Pole, Świebodzki, Świerczewskiego?(chyba nie zmienili nazwy?)Tak mniej więcej jaki to rejon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba 26.02.2002 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 Z pn.-wsch. rogu rynku wychodzą 2 ulice: Kuźnicza do uniwerku i W. Stwosza do Galerii Dominikańskiej.Knajpa jest w połowie drogi między rynkiem a galerią.baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 26.02.2002 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 Trafimy, "koniec języka za przewodnika" Frankai, ja potwierdzam Piramidkę, chyba przyjedziemy razem. Bobiczek, fajnie że przyjeżdzasz, już myślałam, że nas rzuciłeś dla Śląska... <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Alanta dnia 2002-02-26 12:51 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 26.02.2002 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 No i co z tymi identyfikatorami, ja się też przyznam, że jak Frankai nie mam pamięci do imion i nicków i wolałabym wiedzieć kto jest kto. Najpierw możemy zgadywać kto jest kto , ale może potem się ujawnijmy na stałe ? Na forum przecież też jest zawsze podpis przy wypowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 26.02.2002 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 to pójdźmy na całość: proponuję po zgadywance who is who umieścić przed sobą świstki z nickiem i info, kto gdzie się buduje i ile m2 - świetna rzecz dla wzrokowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.02.2002 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 Agnicha - nie znasz mnie? Przecież żartowałem. Też uważam, że zgadywanka jest OK i zgadzam się, by potem się ujawnić. Jak ktoś chce być tajemniczym Don Pedro, to niech skseruje projekt zakrywając dane inwestora. Tylko po co?Prosiłbym o punktualność, bo niektórzy mają daleko do domu. Proponuję oficjalne rozpoczęcie o 12:45 (akademicki kwadrans) - do tego czasu bawimy się w zgadywanki. Aktualna lista: Potwierdzeni: Agnicha1704, Alanta, Baba, Beata(spóźni się), Bobiczek (trzymamy kciuki za auto), JANO69, KrzysiekS, Lullabysta, Piotr, Piramidka, Yemiołka. Do potwierdzenia: Daniel, Darek, GKwiatkowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullabysta 26.02.2002 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 witam Obawiam sie że nie będę mógł przyjechać,ze względu na tzw. siłę wyższą. proszę to uwględnić przy rezerwowaniu sali. No cóż,to nie budowa, nie wszystko idzie po naszej myśli:wink: pzdrw Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 27.02.2002 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2002 Lullabysta - no i kto mnie będzie ciągnął teraz za język? On powinien być regularnie masowant przez rozciąganie, bo inaczej skołkowieje. Mam nadzieję, że inni nie wyprzęgną. Czy Daniel, Darek i GKwiatkowski jeszcze "forumują"? Spodziewam się zobaczyć jakieś ładne przyrodniczo-domowe zdjęcia u Gwiatkowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 27.02.2002 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2002 Napiszcie gdzie tam można sensownie zaparkować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 27.02.2002 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2002 On 2002-02-27 09:25, Alanta wrote: Napiszcie gdzie tam można sensownie zaparkować... w okolicznych uliczkach ew. w Galerii Dominikańskiej, ale tam tylko 1 h jest bezpłatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba 27.02.2002 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2002 Jeśli wjedziesz w ul. W.Stwosza od rynku, po lewej str. są miejsca parkingowe.Ulica jest w 3/4 jednokierunkowa.Należy wjeżdżać właśnie od strony rynku.baba [ Ta Wiadomość była edytowana przez: baba dnia 2002-02-27 22:00 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts