Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

chyba zeby sobie pogadac to bede musial wystepowac goscinnie u was bo grupa wielkopolska jest wyjatkowo anemiczna. Nie pomaga nawet reanimacja. Zaczynam zalowac, ze nie buduje we wroclawiu. No to w tany

http://forums.evilnet.net/ubb/smilies/before.gif

[ Ta Wiadomość była edytowana przez: loniu dnia 2002-10-08 16:38 ]

Dobrzykowice - tylko 60% :???: Wydaje mi się, że więcej. Jak byłem w Chinach i wychodziliśmy do knajpy w zestawie 2+2, to chyba 90% rozmów było o seksie. Po drugie - jak nie możesz kogoś pokonać, to się z nim zaprzyjaźnij. Ja tak zrobiłem ze swoim dzidziakiem. Jakoś dzięki "przeżyliśmy" okres "posuchy". Może jestem "intelektualistą"?

Alanta i Yemiołka - takie wypowiedzi mi się podobają :grin:

Dobrzykowice - Twoja wypowiedź o "muszeniu" była co najmniej dziwna.

Co do zwierania szeregów, to tym razem się nie przyłączam. Nikt Cię nie bije, tylko zwraca uwagę na wąskie spojrzenie.

Loniu - możesz sobie tu z nami pogadać. Ja też z Wielkopolski, ale do Wrocławia miałem zawsze łatwiejszy "spad" - bliżej (dokładnie to jeszcze mieszkam w Odolanowie), bezpośrednia żelazna doga i ciotkę z mieszkaniem (studia). Do wielkopolskiej grupy się nie mieszałem, bo i tak mi brak czasu.

W temacie definicji rzućmy jeszcze jedno hasło, które podreperuje humor Dobrzykowic:

"Bol glowy: Szeroko stosowana przez kobiety metoda antykoncepcji."

Innych ciekawych haseł nie będę cytował, bo mógłbym się narazić albo kobietom albo "Snajperowi"

Coś Ty, fajny jest !

No, może nie dla każdego, ja lubię literaturę i film sf, i takie "zwierzątka" na mnie robią pozytywne wrazenie :smile:

PS. D-ce, nie mówi się "folia z wypustkami" tylko "folia z cyckami" :grin:

<font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Alanta dnia 2002-10-09 14:03 ]</font>