BK 27.04.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 BK, by wygrać sprawę w sądzie to poza cierpliwością musisz mieć super umowę zabezpieczającą Cie na wszystkie strony, której średnio inteligentny misiek za żadne skarby nie podpisze - każda inna możesz włożyć między cegły bo trudno cokolwiek wskórać poza nerwami - w tym kraju tego typu sprawy ciągną się latami bo musiałabyś wstrzymać wszelkie prace by np. sad mógł zrobić wizję lokalną Wojtek, sprawę wygrałam dość szybko - m.in. dzięki temu że mam dobre papiery i wszystkie faktury gorzej z kasą - facet ma więcej wierzycieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 27.04.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 dobry wieczor,jesli ktos jest?Ivo,na działce bede dopiero od niedzieli jesli macie ochote zagladnac zapraszam,niestety ciagle pracuje...Polanki to moze sie zdzwonimy? ja mam same zaleglosci na dzialce,wiec bede tam cały czas "tyrac" z nowa kosiarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 27.04.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 cześć blondyna! ja tu jestem, ale tylko "jednym okiem" bo drugim pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 27.04.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 czesc Wojty,2 zmiana?jak szkola?ja mam juz dosc zwlaszcza dojazdow czekam z utesknieniem na wolne dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 27.04.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 jak mam chwile zeby pogadac to nie mam z kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 27.04.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 oj szkoła daje mi w kość - wprawdzie nie mam zadnych egzaminów tylko prace zaliczeniowe, ale i tak nie moge znaleźć czas żeby je zrobić, no a do tego jescze musze napisać prace dyplomową, grrr. W bibliotece w ogóle nie ma ksiązek a na te z z ksiegarni mnie nie stac - ceny zaczynają się od 50zł, co w obecnej stytuacji (budowa domku) jest majątkiem Ale za to z dojazdem nie mam problemów - 10 min i jestem na miejscu A tak w ogole to podziwiam teraz ludzi którzy studiuja przez 5 lat zaocznie-cieszę się ze te moje po roku się skończa i odzyskam moje ukochane weekndy :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 27.04.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 juz jestem tylko ja ostanio coś sentymentalna się robie i zamiast szybko i rzeczowo odpowiadać to całe poematy pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 27.04.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Hmm, a ja lubie czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 27.04.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Witaj Betka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 28.04.2005 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 o właśnie...a ja niestety studiuję zaocznie całe 5 lat! koszmar...praca, szkoła, budowa...na nic nie ma czasu, weekendy przeważnie zajęte, w tygodniu nic po pracy się nie chce... a tak w ogóle to witam z rańca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.04.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Witam z rana! No ja juz sie nastudiowałam przez 5 lat a nawet z małym haczykiem, bo na 5 roku w ramach pisania pracy dyplomowej pozwiedzłam sobie troche Europe, nie mówiąc o róznych rodzimychciekawych zakątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.04.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Ivo,na działce bede dopiero od niedzieli jesli macie ochote zagladnac zapraszam,niestety ciagle pracuje... blondyna - OK, może zjawimy się w niedzielę późnym popołudniem na chwilkę zadzwoniłabym wcześniej przed przyjazdem - mam Twój numer telefonu, ale nie wiem czy aktualny prosze wyślij na priva wraz z orientacyjnym dojazdem, tzn. wiem od polanek mniej więcej która to strona Ozorowic...tylko w którą dróżkę skręcić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 28.04.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Witam, witam!! Coś dzisiaj wieje tak z samego rana. Podobno miała być ladna pogoda! Może ktoś ma namiar na tani żwir do odwodnienia. Ceny mnie powalają. Wydaje mi się, że kupowałam te mniejsze frakcje za 300zł, a teraz jak dzwonie chcą 380. Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 28.04.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Betka - próbowałam sobie przypomnieć te ceny, ale z tego co pamiętam to były wysokie. Na pewno było to coś koło 380, frakcja chyba 16-20 albo jakoś takMoże coś pokręciłam Nie zawsze żwir mieli w piaskopie (polecam - ceny i warunki bardzo fajne)raz brałam żwir gdzieś z Bystrzycy Oławskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 28.04.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Dziękuje dowiem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 28.04.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 witam grupeWojty wczoraj cus mi komputerek nie wyswietlił twoich postow!mnie zostały dwa zjazdy w czerwcu i dwa egzaminy kobylaste,i koniec !BK znawco budowlany kupowałas płyty OSB,chyba tak to sie pisze,jakie i po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 28.04.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Znalazłam żwir w Strzelcach po 30zł wszystkie frakcje. Transport mają.Jak ktoś chce namiar to podam na priva.W porcie po 40zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 28.04.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Ivo rozklazd jazdy na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.04.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Ivo rozklazd jazdy na priv. odebrałam dzięki tak jak pisałam - jeśli wypali to zadzwonię wcześniej...raczej niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.04.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 witam grupe Wojty wczoraj cus mi komputerek nie wyswietlił twoich postow! mnie zostały dwa zjazdy w czerwcu i dwa egzaminy kobylaste,i koniec ! BK znawco budowlany kupowałas płyty OSB,chyba tak to sie pisze,jakie i po ile? czyżbym się nie spodobała twojemu kompkowi ja tam zawsze co kilka minut klikam "F5" i zawsze jestem na bieżąco CO do studiów - pomyśl jak odetchniemy sobie w czerwcu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts