Narcyza 29.04.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Oj jakie zainteresowanie nawet się nie spodziewałam WIESIU - krawężniki mają wysokość 30 cm, 8 cm szerokości - wkopane są na jakieś 25 cm, a odległość między słupkami to 2,5 m. BETKA słupki sa kwadratowe 4x4 i mają 3 milimetry grubości - kupowałam długie na 6 metrów i były cięte na 2 metrowe kawałki do tego były robione daszki i były malowane (takim sposobem gospodarczym) asieńka krawężniki kupował nam wykonawca ogrodzenia i kosztowały 9,50 za szt bez faktury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 29.04.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Witaj Narcyza!! A wlasnie chcialam się pytać czy ktoś wie co sie z tobą dzieje Po pracy jade chyba na dzialke - patrzeć na te moje ary - moze mi się humor poprawi Zmieniłam prace i musiałam się zaaklimatyzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej - Chrząstawa 29.04.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 29.04.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Narcyza dzieki Mmarysia styropiany to FS 12, 15 ,20,30,40 oraz styrodur.Sa to styropiany samogasnące im większy numer tym wieksza wytrzymałość na ściskanie (bardziej gęsty) Na ocieplenia stosuje się przeważnie FS 15 na wylewki FS 20 .do garażu FS30 a na zew do ocieplania fundament. styrodur ,(niektórzy FS15 lub 20).Styropian powinien być sezonowany ok 1 -2 miesięcy przed położeniem (kurczy się).Lepiej brac znane firmy wydaje mi sie że mniej oszukują,zamiast FS15 dają FS12.Do ocieplenia zew stosuje się też styropian z domieszka grafitu (dalmatyńczyk) Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 29.04.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 bacanek a w jakim banku wziąłeś kredyt??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 29.04.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Hej, Natko - dobrze, że już jesteś z powrotem. Domek wygląda ekstra - kiedy się wprowadzasz? W urzędzie skarbowym już wszystko załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 29.04.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Hej, Natko - dobrze, że już jesteś z powrotem. Domek wygląda ekstra - kiedy się wprowadzasz? W urzędzie skarbowym już wszystko załatwione Gratulacje za skarbowy to niełatwa sprawa Niestety jeszcze nie w tym roku mam pewną chorobe chroniczną - brak funduszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 29.04.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Niestety jeszcze nie w tym roku mam pewną chorobe chroniczną - brak funduszy Oj, jak ja to znam Ale mam nadzieję, że nam się w tym roku uda - w końcu gdzieś trzeba mieszkać, a najlepiej U SIEBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 29.04.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 my też planujemy na przyszły rok:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacekiewicz 29.04.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 A moze znacie, albo znajomi znaja, albo znajomi znajomych znaja odpowiedz na Pytanie ogolnowroclawske: Kto z Was kochani grupowiczo-forumowicze ma wentylacje mechaniczna nawiewno-wywiewna, z rekuperacja, albo tez i bez? Wanted: Firma wentylacyja do wykonania wyzej wymienionej. Za namiary publiczna pochwala, a wiec warto! Chyba ze na priva, to wtedy pochwala bedzie privatna. Ja mam! z rekuperacją. http://www.rekuperatory.pl - Polecam! Dzieki aka za namiar, jak obiecalem teraz nastepuje Publiczno-Forumowa Pochwala dla aki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacekiewicz 29.04.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 yacekiewicz: instalacje wentylacyjną do rekuperatora robiła u mnie firma EMKA (http://www.rekuperatory.pl) tel. 352 78 28. System nie jest jeszcze odpalony - bo nie ma reku, ale jakosc na razie wyglada w porzadku, po drobnych poprawkach. Tyle ze wydaje mi sie ze są bardzo drodzy. No i Tobie Andrzeju nalezy sie obiecana Publiczno-Forumowa Pochwala dla Andrzeja, Pana na Chrząstawie. Drodzy to znaczy ile za co (ilosc punktow wlot/wylot, max. ilosc m3/godz., jaka centrala, czy bypass rekuperatora z automatyka czy niet, czy GWC rurowy/zwirowy czy niet GWC)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 29.04.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Oj, jak ja to znam Ale mam nadzieję, że nam się w tym roku uda - w końcu gdzieś trzeba mieszkać, a najlepiej U SIEBIE Zyczę Ci z całego serca żebyś choinke (prawdziwą i dużą) ubierała we własnym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 29.04.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Hadraadae,jesli będziesz miał zwrot pow. 10tys to weryfikację masz od razu, przy mniejszych zwrotach mogą Ciebie sprawdzić w ciągu 5lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 29.04.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Matko- o jakis wy zwrotach mówicie - ja własnie dzisiaj musze dopłacic - czy ktoś sie ulituje i wymysłi jakąś nową ulgę czy już nie ma dla nas zadnej szansy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 29.04.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 jak ktoś ma dużą ulgę budowlaną to może miec zwrotu 33tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 29.04.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 a ja slyszlam ze Skarbona zaczyna weszyć juz przy 5 000 mmarysia - my mamy tylko odliczenie dzieki kasie mieszkaniowej - o innych wiecej nie slyszlam no poza odliczeniem od odsetek od kredytów, ael nas to nie obejmuje, bo skorzystaliśmy z odliczenia z KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 29.04.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 No mnie własnie i kasa mieszkaniowa nie uratowała - a i tak skończyłam juz oszczędzanie wiec ten rok bedzie okrutny - moze coś z tym Vatem wymyślą?? Myślicie ze jestem naiwna czy moze jednak............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 29.04.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 zawsze mozna mniej zarabaic - poprosić o obniżkę pensji ale się szef ucieszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej - Chrząstawa 29.04.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 29.04.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Zyczę Ci z całego serca żebyś choinke (prawdziwą i dużą) ubierała we własnym domu przed własnym domem! Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts