dziuba 09.10.2002 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 Zdrowyś Żywcu (lub wg upodobań)!!!I ja witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.10.2002 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 Kochani, pomóżmy adamskiemu ocenić projekt domu. O projektach- Wątek-Archon-Pod orzechem II autor-adamski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia 09.10.2002 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 Awrocka, spróbuj w Wilkszynie - to właśnie okolice Stabłowic i Marszowic, tylko, że tuż za miastem. Skutkuje to ceną o 2/3 niższą niż na Stabłowicach. A komunikacja miejska dojeżdża (co prawda rzadko ale zawsze to lepsze niż nic).Jeśli chcesz dokładniejszych informacji, to wyślij mail`a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.10.2002 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 Alanta, dobrzykowice - ja chyba jednak nie przepadam za takimi "okropieństwami", sorrki.Ale co tam takie ludki! Od 2 miesięcy rozpoczynajaca sie moja budowa wreszcie naprawde ruszyła! Hip hip hurrrrrra!http://www.afternight.com/smiles/jump.gifhttp://www.afternight.com/smiles/jump.gifZimno straszeczne, nie wiem jak ci budowlańcy to wytrzymują, ale w poniedziaek odkopali częsciowo fundamenty, mają wylać w tych miejscach dodatkowe stopy fundamentowe a potem je izolować. Może więc jednak uda się cos zrobić w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 10.10.2002 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 On 2002-10-07 11:05, yemiołka wrote: yhmm, każdy pretekst jest dobry, żeby się umówić z Dziubą! Zaczęłam zapisy :grin: 1. Frankai 2. Dobrzykowice 3. ??? . . . . ESPERAL .....???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 10.10.2002 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 Witam Dziubę, Opalkę, Lonia i innych Wrocławiaków! [w tym biednych i nieszczęsnych erotomanów gawędziarzy, z życzeniami, żeby już nie musieli tyle gawędzić, a mogli przejść do czynów] Dziuba, a ze mną się umówisz?? Ivo., trzymam kciuki, żeby jednak nadszedł choć kawałek tej pięknej, złotej j. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 10.10.2002 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 ciekawe yemiołka kogo masz na mysli hmm... Frankai ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 10.10.2002 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 macie jakieś zdjęcia ze spotkania? roześlijcie do reszty (najlepiej z wyjaśnieniem who is who), wujek Frankai na pewno by tak zrobił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 10.10.2002 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 trzeba było przyjechać, to byś wiedział WHO.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.10.2002 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 Yemiołka - trzymam kciuki, trzymam. Mysle że piekna złota jesień przydałaby się jeszcze każdemu, a nie takie szare poranki, zimne a ostatnio nawet mokre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 10.10.2002 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 On 2002-10-10 10:05, yemiołka wrote: Witam Dziubę, Opalkę, Lonia i innych Wrocławiaków! [w tym biednych i nieszczęsnych erotomanów gawędziarzy, z życzeniami, żeby już nie musieli tyle gawędzić, a mogli przejść do czynów] Dziuba, a ze mną się umówisz?? Pewnie!!! A kiedy będziesz mogła się "znieczulać"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.10.2002 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 no to gratulacje !!!! Widzę, że mamy w tym roku spory wysyp Na ostatnim spotkaniu na pięć dziewczyn 3 były w stanie lekko a nawet bardzo wskazującym I to naprawdę nie była moja wina.... jak to jedna Pani z rozczarowaniem stwierdziła; jestem tylko gawędziarzem yemiołka - to chyba do Ciebie? Zwróć uwagę" z rozczarowaniem" http://www.afternight.com/smiles/offwall.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 10.10.2002 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 no tak ktos musiał przejąc ode mnie funkcję plotkarza...no przecież sie nie rozdwoję jak to kiedyś stwierdziła pewna żaba. A tak swoja drogą Ivonesca to jak chcesz budować jak będziesz miała ręce zajęte trzymaniem kciuków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 10.10.2002 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 On 2002-10-10 11:24, dziuba wrote: [Pewnie!!! A kiedy będziesz mogła się "znieczulać"?? noo, już bliżej niż dalej Ivo. , biedny Dobrzyk, widać już niejedna Pani komentuje jego skłonności - bo to z całą pewnością nie do mnie, na co właśnie owe rozczarowanie wskazuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 10.10.2002 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 Bliżej - to super!!! Czekam na sygnał!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.10.2002 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 Dobrzykowice - ma się ludzi od tego a tak a propos : ja cieszyłam się z Tobą jak zaczynałes dach, a gdzie Twoja radosć, że u mnie WRESZCIE drgnęło? Yemiołka - ale się dobrzykowi dostało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 10.10.2002 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 no fakt Ivo jestem czarnym niewdziecznikiem, zróbmy więc tak, ja będę trzymał kciuki a Ty zabieraj się do roboty A tak powaznie - spokojnie zrób sobie w tym roku stan zerowy, zdążysz z palcem w d... to znaczy chciałem powiedzieć że zdążysz spokojnie bez trzymania kciuków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.10.2002 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 dobrzykowice - toż ja mam na dzisiaj nawet kawałek scianki fundamentowej. ekipa zapewnia że jak zima bedzie lekka to nawet w grudniu położą dachówki. I co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 10.10.2002 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 na ściance fundamentowej ???!!!! Po co ? Wierz mi, że życzę CI tego z całego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 10.10.2002 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 A ja muszę rozebrać dwa postawione już kominy schiedla bo okazało sie przypadkowo (przy zamawianiu brakującego metra komina), że magicy, którzy mi go składali spieprzyli sprawę (sorry za słownictwo) i pomieszali kominy. Rurę od komina gazowego obudowali pustakiem od komina do kominka, a w tym od komina odwrotnie. Dzięki temu w kominie w którym przewietrzenie ma być - nie ma go, a tam gdzie przewietrzenia ma nie być - przewietrzenie jest. Wygoniłam ich wczoraj z budowy (głupki mieli instrukcję i na początku stawiania kominów tłumaczyłam im i pokazywałam) wzięłam inną ekipę i rozbieram je i stawiam od początku. Wesoło mam - nie sądzicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts