BK 09.05.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Betka, mam rolety, a w salonie dodatkowo szyby p2. Z tym że to bardziej ze względu na dzieci niż złodziei ...Rolety fajne, jak zasuniesz to jest ciemno jak w grobie. Jak ktoś lubi długo spać żeby go słonko nie budziło to są OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 09.05.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 my będziemy mieć rolety i dodatkowo czujki ruchu przy oknach tzn jak ktoś ruszy rolety bądź okno to się uruchomi takie mamy marzenia. Acha najlepsza ochrona to sąsiedzi nie ma nic lepszego tu się uśmiecham znacząco do moich sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 09.05.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Dziękuję za odpowiedzi.No to mam następny problem. BK masz rację jeśli chodzi o dzieci. Mam duże przeszklenia w salonie i może właśnie tam przydały by się szyby P2. Bardzo drogo mi wyszły okna z roletami i silnikami dlatego szukam z czego byłabym skłonna zrezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 09.05.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Witam! Ja dzisiaj drugozmianowo Betka jesli chesz zaoszczedzić trochę kasy to moze zastanów się czy naprawde wszedzie potrzebujesz rolet? My narazie mamy koncepcję, zeby rolety zamontować tylko w wybranych miejscach : -w salonie - bo nie wiem czy na pewno chcialabym mieć zasłony w pokoju, a poza tym bede miala bardzo duze okna wieć chce uniktną efektu "Big Brother" -w kuchni - okna mam od strony ulicy, a zaslon nie chce tam mieć bo beda sie szybko brudziny od kuchennych oparów - w nowej kuchni obiecalam ze będe duuzo gotowac -zastanawiamy się nad roletami w wykuszu - z jednej strony bym chciala rolety, ale z drugiej strony chce tam nie wstawiać okien tylko witryny, a to oznaczloby baardzo duze utrudnienia przy myciu rolet od wewnatrz - moze ma ktos z was jakies doswiadczenie z tym zwiazane?? -zastanawiam się też nad sypialnią - coby nas nikt nie obserwowal , ale z drugiej strony lubie jak mnie slonko rano wita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 09.05.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 witam 2-zmianeprzeraziliscie mnie z ta elektryka cena kosmos,a nosze sie z mysla zeby to zrobic w tym rokuWoprz masz racje z tym bezpiczeństwem od płotu,to ja powinnam zamontowac:rolety,alarm,szyby pancerne zeby spac spokojnie przy moim wydumanym strachu! rolrty napewno tak w kazdym oknie,ale po co mi alarm?jak nie ma zadnej firmyktóra by pilnowała na tym odludziu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 09.05.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Połowico Wojty'ego, u was tam taki ruch wkoło domu bedzie? Ja nie mam rolet i mi ich nie brakuje, chociaz fakt ze sypialnie mam od północy i słonko mnie nie budzi. A jesli chodzi o tubylców to i tak juz wszystko o nas wiedzą, więc jak ktos przypadkiem cos zobaczy to co tam. W salonie nie planuje na oknach zadnych zawieszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 09.05.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 witaj Aka,jak malenstwo?nie macie rolet i alarmu tez?to masz super sasiadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 09.05.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Betka, niekoniecznie rolety muszą być takie drogie. U mnie okna kosztowały ok 11 tys (w tym kilka okien tarasowych - 5 - z szybami P2) oraz kilka rolet z silnikami, i to w kolorze złoty dąb, cena za całość z montażem 23 tys. Okien jest dość sporo (13) w tym jedno duże, tarasowe, o szerokości 360 cm Cena za okna i za rolety rozłożyła się pół na pół - kosztowały mniej więcej tyle samo. Rolety ze względu na temperatury są OK - zatrzymują jednak ciepło w domu, zawsze jest to jakaś oszczędność ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 09.05.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 witaj Aka,jak malenstwo?nie macie rolet i alarmu tez?to masz super sasiadow Sąsiadow? Nie narzekam ale co dokladnie masz na mysli? Malenstwo ma sie dobrze, moge pokazać nawet fotke - moze taką malutką zeby nie bylo ze zajmuje miejsce http://www.republika.pl/pewienpies/nowe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anton68 09.05.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Witam serdecznie tak jak obiecałem najbardziej aktualne ceny pretów zbrojonych;- centrostal zaoferował 12 karbowana po 1,93 brutto odcinki 12sto metrowe, 6 po 2,49 odcinki po 6m, jesli komus wystarczy w zwojach to zaplacilby 2,09,do tego transport cena brutto 190zl firma Return z ul.Swojczyckiej odpowienio 12 po 2,09, a 6 po 2,32 tylko tu nie maja transportu. Ceny te praktycznie zmieniaja sie z dostawy na dostawe wiec co pare dni moze byc drobna różnica- wiec na dzien dzisiejszy najtaniej w centrostalu na obornickiej, bye bye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anton68 09.05.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 blondyna- dzieki za telefon do kierownika, mam teraz przynajmniej jakas mozliwosc wyboru, jesli chodzi o jakas firme ochroniarska to moj sasiad ktory juz mieszka w swoim domku, ma umowe z firma ktora dziala na naszym terenie , jesli jestes zainteresowana to podpytam i wkrotce napisze bye pozdrawiam anton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anton68 09.05.2005 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 kacha 110-witam jesli to ty wpisujesz nasze forum na swoja mapke to mozesz i mnie tam dorzucic, bo dopiero budowa u mnie ruszyla i napewno troche tu zagoszcze POZDRAWIAM anton-ROGOŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 10.05.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Dzień dobry! wszystkim w kolejny zimny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 10.05.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 WItam słonecznie! Widze ze wczoraj za szybko zeszłam z "dyżurki" -zaraz potem wszyscy się zjawili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 10.05.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Połowico Wojty'ego, u was tam taki ruch wkoło domu bedzie? Ja nie mam rolet i mi ich nie brakuje, chociaz fakt ze sypialnie mam od północy i słonko mnie nie budzi. A jesli chodzi o tubylców to i tak juz wszystko o nas wiedzą, więc jak ktos przypadkiem cos zobaczy to co tam. W salonie nie planuje na oknach zadnych zawieszek U mnie raczej wielkiego ruchu pod oknami nie bedzie, ale sama wychowalam się na parterze i mam jakiąś "małą fobię" Aka - śliczna ta twoja Córcia :D - a moze jakaś większa sesja zdjeciowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 10.05.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 o ja też witam u nas prace powolne teraz robimy schody wejściowe i wylewamy taras. Wszystko pomalutku i samodzielnie, ale koszt wybudowania domu nadal mamy grubo niższy od nowego 80 m mieszkania we Wrocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 10.05.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Cena za okna i za rolety rozłożyła się pół na pół - kosztowały mniej więcej tyle samo A my zrobiliśmy wycenę na wszystkie okna i rolety w każdym oknie - z tego co pamietam to wyszlo tak 15 000 okna i 7 000 rolety - z tym ze okna z profili THyssena-złoty dąb. BK a masz moze w jakimś miejscu witryny zamiast okien? - jak bedziesz rozwiązywała mycie rolet w tym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 10.05.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 o ja też witam u nas prace powolne teraz robimy schody wejściowe i wylewamy taras. Wszystko pomalutku i samodzielnie, ale koszt wybudowania domu nadal mamy grubo niższy od nowego 80 m mieszkania we Wrocku WIelkie dzieki za możliwość ogladnięcia twojego domku!!!!!:D:D:D-świetny!!!! W domku jeszcze znalazlam w jednym z katalogów projekt twojego domku- porównywaliśmy go z tym co u ciebie -zwłaszcza wielkości pomieszczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 10.05.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 e to cena rozsądna my daliśmy około 8 000 ale mamy najprostsze profile Thyssena ( w tym 2 niestypowe okna z łukami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.05.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 aka, bartar - juz się poprawiam i wrzucam namiary na kostkę na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts