wioma 11.05.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Witam,czy macie jakies doswiadczenia z firmą Czarniak z ul. Trzebnickiej? ( okna)Moze ktos zamawiał u nich okna i moze powiedziec cos o ich jakosci , montazystach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 11.05.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Witam . Hadraadae jezeli Twój chlopak nigdy nie tynkował to nie radzę żeby doświadczenie zdobywał na Twoich ścianach.Owszem nie święci garnki lepią ale najpierw powinien robić z kims kto się na tym zna.Wiech Cześć Wiechu Coś tam kiedyś tynkował u mojej Mamy, trochę miał okazję popodpatrywać fachowców, a poza tym jest piekielnie zdolny manualnie Ja bym wolała, żeby to robił jakiś fachowiec raczej z innych względów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 11.05.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 I jeszcze coś mogę polecić - brame mamy od thermoline, za pośrednictwem forum od pana Jacka - newdoor. Bardzo fajna, złoty dąb, bardzo ładna faktura powierzchni, 4 cm grubości, z napędem, wymiar niestandardowy (bo 2300 wys) 4500 szer. za 6900 plus montaż. Montażyści przyjechali z Warszawy, poszło bardzo sprawnie, jesteśmy bardzo zadowoleni, też mogę polecić. Genaralnie, bardzo cieszy mnie to że są jednak profesjonaliści w branzy budowlanej, bo do tej pory mieliśmy do czynienia wyłącznie z partaczami, a tu proszę - okazuje się że są tacy co szanują swoją pracę, markę i klienta oraz jego kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 11.05.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Had! Lepiej wybij z głowy twojemu CHlopakowi to tynkowanie - kiedyś to robiłam - o mało sobie krzyża nie "wygłam". 3 dni pracowałam a tydzien dochodzilłam do siebie . A jakby nie było jestem jeszcze bardzo młoda Koleżanko!! czy Ty sugerujesz, że mój Chłopak już nie jest bardzo młody? Ale tak na serio, to jest właśnie jeden z powodów, dla których wolałabym, żeby tynkował ktoś inny Niestety prawie każda osoba zapytana o namiary na tynkarza odpowiada: znam takiego jednego/taką jedną firmę (niepotrzebne skreślić), ale nie mogę go/ich polecić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 11.05.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 A tak ze sto trzeciej strony, to po co mi w ogóle tynki - zastanawiam się - skoro mamy całe ściany zawieszać obrazami? Może niech mój Tynkarz lepiej już zacznie przygotowywać do malowania narodzin Wenus i innych takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 11.05.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 My mamy drzwi wewnętrzne Kronodoor Zewnętrzne przyjadą w piątek lub sobotę firmy Cal Drzwi Cala 2,5 tys. Drzwi wewnętrzne 15 sztuk coś koło 4,9 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 11.05.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Wczoraj przyjechały parkiety... Zamawialiśmy w firmie na Sczzecińskiej 17 nie mam dokladnego namiaru.Wyszło najtaniej póki co...Zobaczymy jak położą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 11.05.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Wczoraj przyjechały parkiety... Zamawialiśmy w firmie na Sczzecińskiej 17 nie mam dokladnego namiaru. Wyszło najtaniej póki co... Zobaczymy jak położą. Kacha, a ile to jest najtaniej? I co obejmuje cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 11.05.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Kasiu a drzwi firmy Kronodoor gdzie zamawiałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 11.05.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Wczoraj przyjechały parkiety... Zamawialiśmy w firmie na Sczzecińskiej 17 nie mam dokladnego namiaru. Wyszło najtaniej póki co... Zobaczymy jak położą. Kacha, a ile to jest najtaniej? I co obejmuje cena? Najtaniej z tych miejsc, gdzie szukał małż. 150 za m2 Nie interesuje nas nic. Kładą cyklinują lakierują dębowe klepki klasy II Kasiu a drzwi firmy Kronodoor gdzie zamawiałaś? Ul. Karmielkowa Lewy wjazd w prawo sie wjezdza na ten teren tych wszytskich firm a to jest naprzeciwko tej bramy oni sprzedaja tez grzejniki, okna... nie pamietam nazwy firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 11.05.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 dzięki Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 11.05.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Proszę Niestety oboje nie mamy pojęcia jak się firma nazywa... Myślę, że opis dojazdu jest dość staranny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 11.05.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Cześć Wszystkim! Dawno nic nie pisałam choć stale staram się Was czytać. Had dzieki za nowy numer telefonu Wiech - ja tu cały czas jestem ale teraz narazie nie mam czasu pisać, więc tylko czytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 11.05.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Betka- te twoje drzwi zew. mocno podobne do moich planowanych - zapodaj proszę producenta i dystrybutora. Z góry dzięki Ja wykończona- strop podobno mam jakich magiczny- idzie masa zbrojenia i desek na szalunki- o strzemionach nie wspomnę - czołgiem chyba będziemy jeździc po tym stropie - niestety za późno juz zeby zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 11.05.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Kacha - dziękuję za info Natka - nie ma sprawy Jak będę mieć trochę luzu (oby ), to się jakoś zdzwonimy w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 11.05.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Betka- te twoje drzwi zew. mocno podobne do moich planowanych - zapodaj proszę producenta i dystrybutora. Z góry dzięki Ja wykończona- strop podobno mam jakich magiczny- idzie masa zbrojenia i desek na szalunki- o strzemionach nie wspomnę - czołgiem chyba będziemy jeździc po tym stropie - niestety za późno juz zeby zmieniać Jeśli chodzi o drzwi to Zakład Stolarski ART-TOM. Mam tylko namiar na przedstawiciela jak chcesz podam na priva. Mam ich katalog. Drzwi są albo łuk, albo karo albo gładki z delikatnymi wyżłobieniami. Witryna przeszklona dwa prostokąty szyba P2. Konstrukcja ramowa. Zamek listwowy Roto, skrzydło blokowane w czterech miejscach, dwa zaczepy hakowe. Kolor teak i palisander. Tak z grubsza. Jeśli chodzi o strop myślałam, że byłam odosobniona. Mam trzy wieńce i 1,5 tony stali na stropie. A to terriva. Podobno samochód może wjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 11.05.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Natka - nie ma sprawy Jak będę mieć trochę luzu (oby ), to się jakoś zdzwonimy w końcu Czekam z niecierpliwoscia może ktoś się wtedy jeszcze do nas dołączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 11.05.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Betka - zapodaj namiary na tego przedstawiciela od drzwi na priva. Nie powiem zeby mi ulzyło wiedząc ze ty tez masz przesadzony strop - ale mimo wszystko lepiej mi ze nie tylko my takie dziwolągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 11.05.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Firma ART-TOM, http://www.art-tom.pl dzięki Betka za namiary na tą firmę, bardzo ładne drzwi maja i wcale nie są takie drogie:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 11.05.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Betka- dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts