Wojty 11.05.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Natka - nie ma sprawy Jak będę mieć trochę luzu (oby ), to się jakoś zdzwonimy w końcu Czekam z niecierpliwoscia może ktoś się wtedy jeszcze do nas dołączy No to macie jedna duszyczke wiecej, a nawet 2 My z Had mamy i tak jedno piffko zalegle , nasze CHlopaki kilku Niemcow do wybicia A moze jeszcze ktoś się che dołaczyc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.05.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 A moze jeszcze ktoś się che dołaczyc?? kiedy i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 11.05.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 A moze jeszcze ktoś się che dołaczyc?? kiedy i gdzie? bardzo chętnie ale do wybicia tych niemców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 11.05.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 A moze jeszcze ktoś się che dołaczyc?? kiedy i gdzie? bardzo chętnie ale do wybicia tych niemców Niemców się wybija ONLINE A co Ty Woprz - piwa nie lubisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 11.05.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Ivonesca - kiedy i gdzie zostanie obwieszczone w stosownej chwili - bo w tej chwili jestem zarobiona, a mój Chłopak walczy z remontem i trochę nie mamy siłki na życie towarzyskie. Ale w przyszłym tygodniu mu się kończy urlop - jak pójdzie do pracy i trochę odpocznie... to HO HO HO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.05.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Ivonesca - kiedy i gdzie zostanie obwieszczone w stosownej chwili - bo w tej chwili jestem zarobiona, a mój Chłopak walczy z remontem i trochę nie mamy siłki na życie towarzyskie. Ale w przyszłym tygodniu mu się kończy urlop - jak pójdzie do pracy i trochę odpocznie... to HO HO HO OK, czekam na sygnał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 11.05.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 A moze jeszcze ktoś się che dołaczyc?? kiedy i gdzie? bardzo chętnie ale do wybicia tych niemców Niemców się wybija ONLINE A co Ty Woprz - piwa nie lubisz???? piwo uwielbiam a z napojów on line to chyba tylko herbatę z polskiego zwaną na smyczy (bo herbata na linie to jakoś tak dziwnie brzmi) a tych niemców to na jakiej linie twój stary exterminuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 11.05.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Wolfen_coś_tam_coś_tam - taka gra, gdzie się alianci biją z nazistami Mnie to średnio pasjonuje, więc nawet nie znam nazwy zbyt dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 11.05.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Wolfen_coś_tam_coś_tam - taka gra, gdzie się alianci biją z nazistami Mnie to średnio pasjonuje, więc nawet nie znam nazwy zbyt dobrze znamy znamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 11.05.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Wolfen_coś_tam_coś_tam - taka gra, gdzie się alianci biją z nazistami Mnie to średnio pasjonuje, więc nawet nie znam nazwy zbyt dobrze Naziści się bija z Aliantami, hmm to coś nowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 11.05.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 bartar a te drzwi, które będzie Ci robił stolarz to z drewna?jak można to prosze o namiar do stolarza namiary na mojego stolarza http://www.fulawka.com.pl Strona jest niedopracowana ja mu w sobote wiozę wybrany przez siebie projekt i on takie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 11.05.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Polanka dzieki,ale nie jestem pewna,czy mnie pocieszyłes?własnie dzisiaj dostalam telefon ze zlapali złodzieja,ale on sie nie przejoł i tak zrobił swoje br br ciekawe co zrobie jak pojade do wsi??tak to jest moje odludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ropson 11.05.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Had! Lepiej wybij z głowy twojemu CHlopakowi to tynkowanie - kiedyś to robiłam - o mało sobie krzyża nie "wygłam". 3 dni pracowałam a tydzien dochodzilłam do siebie . A jakby nie było jestem jeszcze bardzo młoda Dzisiaj kumpel z pracy opowiadal mi jak dzwonil po policje bo ekipie kasy za tynki nie chcial placic no i 2 silniejszych o kase sie upomnialo Generalnie nie odebral roboty bo usterki znalazl wiec kasy tez nieplacil a chlopakom puscily nerwy. Wiec moze to nie jest zly pomysl by te tynki samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 12.05.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Ropson - urzekła mnie Twoja historia Może by trzeba od znajomego wziąć namiary na tę bandę, ups ekipę, i ludzi ostrzec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.05.2005 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Witam z rana! Tynki to naprawde niewdzieczna sprawa - cięzko sie to robi i trzeba mieć do tego zdrowie. Co innego kafelki, niebo! Wprawdzie w łazience i holu pewnie bedzie mi robił fachowiec, ale garaz i kotłownie rezerwuje ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.05.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 dzień doberek grupo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipe 12.05.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Witam. Zaczynam budowę w Świętej Katarzynie. Czy ktoś mógłby polecić kierownika budowy? Z listy pan Piekarek może tylko w soboty, przejrzałam wątek i "wyłuskałam" coś jeszcze. Pytanko: jak sprawował się pan Tyczyński?? Dzięki z góry- pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 12.05.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Tyczyński sprawuje się dobrz ale nie wolno tracić czujności inwestorskiej trzeba dobrze negocjować ceny i kontrolować robotę każdy ma skłonnośc do wybierania drogi na skróty u mnie poprawiał i kończy ssz (po strasznych szmacia...) + pewne elementy wykończeniowe i jestem zadowolony poważny człowiek aha no i ma uprawnienia kierownika budowy więc w razie czego potrzebny był by tylko inspektor nadzoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 12.05.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Witaj ipe. W Świętej Katarzynie masz u siebie na miejscu.Podaje namiary Pawlikowski nr tel.311-62-90 .Jest to gość na emeryturze (na nowinkach się nie zna)ale w sprawach konstrukcyjnych mozesz polegać.Nie jest drogi.Zawsze możesz popytać i porównać z innymi.Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 12.05.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Witam. Zaczynam budowę w Świętej Katarzynie. Czy ktoś mógłby polecić kierownika budowy? Z listy pan Piekarek może tylko w soboty, przejrzałam wątek i "wyłuskałam" coś jeszcze. Pytanko: jak sprawował się pan Tyczyński?? Dzięki z góry- pozdrawiam Potwierdzam to co mówił woprz nie ma problemu jak jego ekipa buduje, wtedy się stara i jest na kazde zawołanie niektórzy biorą go tylko do wpisu do dziennika i wtedy wpisu dokona ale nie pilnuje.Dobrze jednak brać inspektora nadzoru który od czasu do czasu przyjedzie i sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts