woprz 12.05.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 bartar jaki ty masz nr działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 12.05.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Oj- a Wrocław dzisiaj spi na maksa Ja zreszta tez - nawet zaaplikowałam sobie dodatkową kawę dzisiaj - chyba cos z cisneniem... hmmm... jak dobrze ze od niedzieli chwila wypoczynku - pozdrowię od was morze jeśli chcecie - jedziemy troche jodu sie nawdychać z naszym małym terrorystą. Jak ja nadrobie zaległosci po powrocie?? No ale jutro dzien jak co dzień- więc do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 12.05.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 bartar jaki ty masz nr działki 350/4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 12.05.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 bartar jaki ty masz nr działki 350/4 W nadolicach wielkich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 12.05.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 bartar jaki ty masz nr działki 350/4 W nadolicach wielkich? zimno.zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 12.05.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 bartar jaki ty masz nr działki 350/4 W nadolicach wielkich? zimno.zimno no pewnie że zimno bo w nadolicach nie ma takiej działki ale ślę ci coś na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 12.05.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Witam. Zaczynam budowę w Świętej Katarzynie. Czy ktoś mógłby polecić kierownika budowy? Z listy pan Piekarek może tylko w soboty, przejrzałam wątek i "wyłuskałam" coś jeszcze. Pytanko: jak sprawował się pan Tyczyński?? Dzięki z góry- pozdrawiam Witaj Ipe! To prawie jakbyśmy sąsiadami byli - ja zaczynam niebawem w Radwanicach. U mnie kierwnikiem będzie pani Małgorzata Szot. Na razie wykonała mi adaptację projektu do działki i przygotowała go na potrzeby pozwolenia. Polecił ją kolega który już z nią budował. Ja póki co jestem również b. zadowolony - naprawdę profesjonalne podejście do sprawy, oby tak cała budowa wyglądała. Chętnie wymienię z Tobą informację na temat dostawcy materiałów no i w ogóle innych tematów np. gminnych. Budujesz na nowym osiedlu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anton68 12.05.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 witam serdecznie ropson- to dla ciebie ta informacja, pytales o to-ceny bloczkow betonowych w BETARD-DLUGOLEKA 12-25-38 ZA 2,73, A BLOCZEK 14-25-38 ZA 3,14 ale jezeli chcesz to dam ci namiar na goscia ktory ma te same bloczki z duzym rabatem i dzieli sie prowizja wiec np. 14-25-38 kupisz u niego za 2,7to az 37groszy na jednym bloczku roznicy, jesli chodzi o jakosc to moj wykonawca ktory pracuje na tym terenie wiele lat uwaza ze maja najlepsze i najdokladniejsze- zobaczymy-pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anton68 12.05.2005 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 blondyna-nie zdazylem jeszcze pogadac z sasiadem o tej firmie ochroniarskiej na naszym terenie, ale pamietam o tym i wkrotce napisze-pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 13.05.2005 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 witam serdecznie ropson- to dla ciebie ta informacja, pytales o to-ceny bloczkow betonowych w BETARD-DLUGOLEKA 12-25-38 ZA 2,73, A BLOCZEK 14-25-38 ZA 3,14 ale jezeli chcesz to dam ci namiar na goscia ktory ma te same bloczki z duzym rabatem i dzieli sie prowizja wiec np. 14-25-38 kupisz u niego za 2,7to az 37groszy na jednym bloczku roznicy, jesli chodzi o jakosc to moj wykonawca ktory pracuje na tym terenie wiele lat uwaza ze maja najlepsze i najdokladniejsze- zobaczymy-pozdrawiam Witam! anton68, a mógłbyś również ze mna podzielić się namiarami na tego gościa od bloczków?? Byłabym bardzo wdzięczna- my tez zaczynamy lada moment. "Sąsiadka" z drugiego brzegu Odry (Kamieniec Wr.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 13.05.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Witam Wszystkich!! Coś tak mało nas dzisiaj. Czyżby tak działał weekend?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 13.05.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Witam Wszystkich!! Coś tak mało nas dzisiaj. Czyżby tak działał weekend?? raczej te syberyjskie temperatury Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 13.05.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 A u mnie była robótka. Wczoraj rano straciłam cały efekt pracy z poprzedniej nocy - nawet w tempach nie znalazłam więc wczoraj cały dzień i noc musiałam nadrabiać to co wcięło pech ale za to dzić piątek 13 więc musi być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 13.05.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 witam serdecznie ropson- to dla ciebie ta informacja, pytales o to-ceny bloczkow betonowych w BETARD-DLUGOLEKA 12-25-38 ZA 2,73, A BLOCZEK 14-25-38 ZA 3,14 ale jezeli chcesz to dam ci namiar na goscia ktory ma te same bloczki z duzym rabatem i dzieli sie prowizja wiec np. 14-25-38 kupisz u niego za 2,7to az 37groszy na jednym bloczku roznicy, jesli chodzi o jakosc to moj wykonawca ktory pracuje na tym terenie wiele lat uwaza ze maja najlepsze i najdokladniejsze- zobaczymy-pozdrawiam Witam! anton68, a mógłbyś również ze mna podzielić się namiarami na tego gościa od bloczków?? Byłabym bardzo wdzięczna- my tez zaczynamy lada moment. "Sąsiadka" z drugiego brzegu Odry (Kamieniec Wr.) Cześć! Te same bloczki są w Gaji na opolskiej po 2,7 , bez żadnych kombinacji. tak mi wycenił je b. sympatyczny handlowiec p. JAcek. Jesli ktoś jest zainterersowany służę telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 13.05.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 A u mnie była robótka. Wczoraj rano straciłam cały efekt pracy z poprzedniej nocy - nawet w tempach nie znalazłam więc wczoraj cały dzień i noc musiałam nadrabiać to co wcięło pech ale za to dzić piątek 13 więc musi być dobrze Oj biedactwo - ale Ty tłumaczysz "na piechotę"? Nie miałaś roboty zapisanej w żadnej roboczej pamieci? Uświadamianie sobie bieżącej daty to dla mnie ostatnio każdorazowy SZOK - czas zdecydowanie przesadza. Ostatni bardzo przyspieszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 13.05.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Uwaga, chwalę się MOIMI RĘCZNIE ROBIONYMI KAFELKAMI DO KUCHNI http://foto.onet.pl/upload/26/97/_463095_n.jpg Mam nadzieję, że coś będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 13.05.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Hadra to ja poproszę o prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 13.05.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Hadra to ja poproszę o prezent To się musisz uzbroić w cierpliwość, bo chwilowo mam "zapalone" nadgarstki i na glinę mogę tylko patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 13.05.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Had- ale super - moze sie pokuszę o taki wysiłek bo efekt jestniesamowity. Tylko - czy ten kot nie ma oczu?? Szukam i nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 13.05.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 bo to jest kot co dobrze podjadł smakołyków Hadra i teraz sobie spi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts