Hadraadae 13.05.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Mmmarysie - bardzo mi miło, że Ci się podoba . Co do oczu kotka - z ceramiką jest niestety tak, że efekt końcowy jest nie do przewidzenia, więc oczu nie ma, bo tak wyszło (ale możemy się umówić, że sobie śpi) A najśmieszniejsze jest to, że jak się człowiek stara, to potem jest rozczarowany, bo coś się zespuje w piecu podczas wypalania na przykład, a jak się coś robi ot tak sobie - jak ja tego kotka, na którym tylko chciałam przetestować zachowanie szkliw i szkła - to wychodzi całkiem sympatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 13.05.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Uwaga, chwalę się MOIMI RĘCZNIE ROBIONYMI KAFELKAMI DO KUCHNI http://foto.onet.pl/upload/26/97/_463095_n.jpg Mam nadzieję, że coś będzie widać Poprostu rewelacja jak ktoś ma talent to go poprostu ma gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 13.05.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Had super,jak bedziesz przyjmowac zamówienia daj znac,bardzo orginalne gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 13.05.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Had śliczne te Twoje rękodzieła:-))) strasznie mi się podobają takie rzeczy, w poprzedniej pracy kolegi dziewczyna/żona robiła cosik takiego i zamówiłam sobie u niej dwa aniosłki, jeden był właśnie wypalany a drugi coś takiego jak witrażyk tyle że w kształcie aniołka...a teraz te aniołki wiszą sobie u mnie w pokoju i ślicznie wyglądają także gratuluję Had talentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipe 13.05.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Witaj Ipe! To prawie jakbyśmy sąsiadami byli - ja zaczynam niebawem w Radwanicach. U mnie kierwnikiem będzie pani Małgorzata Szot. Na razie wykonała mi adaptację projektu do działki i przygotowała go na potrzeby pozwolenia. Polecił ją kolega który już z nią budował. Ja póki co jestem również b. zadowolony - naprawdę profesjonalne podejście do sprawy, oby tak cała budowa wyglądała. Chętnie wymienię z Tobą informację na temat dostawcy materiałów no i w ogóle innych tematów np. gminnych. Budujesz na nowym osiedlu? Witaj Sąsiedzie to koniecznie musimy omówić kilka kwestii My budujemy na osiedlu koło Urzędu Gminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chriso 13.05.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 witam po dlugiej przerwieSzukam ekipy, ktora ulozy mi kostke (beton lub granit) wokol domu w Nadolich Wielkich (gmina Czernica). Czy mozecie mi kogos polecic?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 13.05.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Witaj Ipe! To prawie jakbyśmy sąsiadami byli - ja zaczynam niebawem w Radwanicach. U mnie kierwnikiem będzie pani Małgorzata Szot. Na razie wykonała mi adaptację projektu do działki i przygotowała go na potrzeby pozwolenia. Polecił ją kolega który już z nią budował. Ja póki co jestem również b. zadowolony - naprawdę profesjonalne podejście do sprawy, oby tak cała budowa wyglądała. Chętnie wymienię z Tobą informację na temat dostawcy materiałów no i w ogóle innych tematów np. gminnych. Budujesz na nowym osiedlu? Witaj Sąsiedzie to koniecznie musimy omówić kilka kwestii My budujemy na osiedlu koło Urzędu Gminy Kiedy można Cię zastać na działce? My ostatnio z żonką w czasie weekendów robimy wycieczki rowerowe w tamte strony, więc jakbyśmy byli w pobliżu to chętnie pogawędzilibyśmy chwilkę. No i oczywiście u nas tez można sie spotkać, mieszkamy w Radwnicach wiec jakbyś przejżdżał to zapraszamy na wymianę informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 13.05.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Fajne te wypalanki, mój dom jest raczej bez atrakcji jedyną bedzie biblioteczka i pianino Wiechu jak córkla będzie ćwiczyć obiecuję zamykac okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 13.05.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Ranyście, dziękuję za te wszystkie miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 13.05.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 chriso a gdzie się budujesz w tych nadolicach wielkich...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chriso 13.05.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 ja juz sie zbudowalem i mieszkam od ponad roku, pozostalo mi zagospodarowanie ogrodu, plot i wlasnie kostkaa dom jest przy drodze do Chrzastawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 13.05.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 nr działki poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 13.05.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 ...przy drodze do chrząstawy... a jakieś konkrety? bo mój też jest przy drodze do chrząstawy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 13.05.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 ...przy drodze do chrząstawy... a jakieś konkrety? bo mój też jest przy drodze do chrząstawy:-) a jakiś nr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 13.05.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 woprz,nr rej auta a może nr biustonosza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 13.05.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 woprz, nr rej auta a może nr biustonosza? ... buta ewentualnie jakis inny numerek np do szatni nie cwaniakuj tylko zobacz co sie dzieje na palenisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 13.05.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 chopaki a nie za dużo chcielibyście wiedzieć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 13.05.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 woprz,ja jestem na bieżąco w temacie paleniska a Ty się wyłączyłeś z wątku - znów Cię naszła siennikowa nostalgia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 13.05.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Witam. EZ jeżeli córka taka zdolna jak Had ,to chetnie posłucham gry na pianinie i proszę nie zamykac okna . Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 13.05.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Wiech,za 5 lat będziesz miła dość codziennego grania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts