woprz 13.05.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 chopaki a nie za dużo chcielibyście wiedzieć??? nr. mojej działki to 309/276 jesteś pewna tego nr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 13.05.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 13.05.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 pewnie takiej działki nie ma jak Twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 13.05.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Wojtek 62 jeżeli będę miał dość grania to ja zamkne okno :wink:Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 13.05.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 a w co gracie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 13.05.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 a co? no niestety "Informujemy, że w dniu 13.05.br. mogą wystąpić przerwy w dostępie do Internetowego Serwisu Map Powiatu Wrocławskiego związane z optymalizacją jego działania. W godzinach popołudniowych dostęp do serwisu zostanie całkowicie zablokowany na około 2-3 godziny. Za zaistniałe utrudnienia w korzystaniu z serwisu - przepraszamy. Obecnie w serwisie mogą wystąpić problemy z warstwami dotyczącymi ewidencji gruntów i budynków - aktualizujemy dane ! " ciemność widzę ciemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 13.05.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 my gramy w panino dziecka EZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 13.05.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 "Informujemy, że w dniu 13.05.br. mogą wystąpić przerwy w dostępie do Internetowego Serwisu Map Powiatu Wrocławskiego" ciemność widzę ciemność no proszę, ktoś jest lepszy niż ja w temacie mapowym Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 13.05.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 i już wiadomo po co woprzowi były nr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 13.05.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Kochani zaraz spadam sie urlopować. Nie piszcie za duzo zebym dała rade przeczytać to wszytsko po przerwie. Pozdrawiam wszystkich i życze wielu postepów w budowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 13.05.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Fajne te wypalanki, mój dom jest raczej bez atrakcji jedyną bedzie biblioteczka i pianino Wiechu jak córkla będzie ćwiczyć obiecuję zamykac okna mój synek jest z kolei bardzo muzykalny - tańczy i śpiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 13.05.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 mmarysia,to udanego wypoczynku - pogoda taka iz na brak jodu nie będziesz narzekaćBK,to młodszy czy starszy taki uzdolniony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 13.05.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Uwaga, chwalę się MOIMI RĘCZNIE ROBIONYMI KAFELKAMI DO KUCHNI http://foto.onet.pl/upload/26/97/_463095_n.jpg Mam nadzieję, że coś będzie widać HAD jak Ty takie cuda robisz to tylko czekac a zobaczymy Twoja chałupke w magazynie Twój Styl w TVN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 13.05.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 A ja raczej czekam az Had sklepik otworzy Had, mam tylko rade - nie nazywaj sklepu twoim nickiem - bo nikt tego nie powtórzy A tak nawiasem mowiac to trochu zadrosna jestem, bo ja, zamiast sie rozwijać,to tylko mydelniczki robie Kiedy ty to zmachalas-przy mnie to tylko waleczki robilas... Umiesz sie kamuflowac :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 13.05.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 A ja raczej czekam az Had sklepik otworzy Had, mam tylko rade - nie nazywaj sklepu twoim nickiem - bo nikt tego nie powtórzy A tak nawiasem mowiac to trochu zadrosna jestem, bo ja, zamiast sie rozwijać,to tylko mydelniczki robie Kiedy ty to zmachalas-przy mnie to tylko waleczki robilas... Umiesz sie kamuflowac :):) no co Ty Wojtowa jakie cudne musza byc te mydelniczki skoro Ty za nie dom budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 13.05.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 bartar spoko, spoko, narazie to jedna mydelniczke dopieszczam :) - bedzie to egzemplarz baaardzo unikatowy - nrazie tylko dla mnie, ale musze sie pochwalić, że to bedzie bardzo profesjonalna mydelniczka - polaczenie zdolności artystycznych z myślą inżyniera - mydelniczka ma ok 3-4% spade no i otwór odwadniajacy )przyznaję ze jest to raczej unikatowe rozwiazanie w mydelniczkach glinkowych :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 13.05.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 A ja raczej czekam az Had sklepik otworzy Had, mam tylko rade - nie nazywaj sklepu twoim nickiem - bo nikt tego nie powtórzy A tak nawiasem mowiac to trochu zadrosna jestem, bo ja, zamiast sie rozwijać,to tylko mydelniczki robie Kiedy ty to zmachalas-przy mnie to tylko waleczki robilas... Umiesz sie kamuflowac :):) Wojtowa - te kafle Ci wtedy pokazywałam po pierwszym wypale jeszcze bez szkliwa Zmachałam je w grudniu I właśnie miałam zapytać co za MYDELNICZKI, bo ja wiem o jednej Bartar - dziękuję za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buniek 13.05.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Ludzie kochani, dajcie jakieś namiary na tynkarzy z agregatem, bo facet który mi miał wejść w poniedziałek, nagle dzwoni że mu się terminy poprzestawiały i inne takie ...nie w banie. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janzar 13.05.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Ludzie kochani, dajcie jakieś namiary na tynkarzy z agregatem, bo facet który mi miał wejść w poniedziałek, nagle dzwoni że mu się terminy poprzestawiały i inne takie ...nie w banie. Z góry dzięki. tynki p. SAMEK 0692691531 0748577105 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 14.05.2005 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Witaj Ipe! To prawie jakbyśmy sąsiadami byli - ja zaczynam niebawem w Radwanicach. U mnie kierwnikiem będzie pani Małgorzata Szot. Na razie wykonała mi adaptację projektu do działki i przygotowała go na potrzeby pozwolenia. Polecił ją kolega który już z nią budował. Ja póki co jestem również b. zadowolony - naprawdę profesjonalne podejście do sprawy, oby tak cała budowa wyglądała. Chętnie wymienię z Tobą informację na temat dostawcy materiałów no i w ogóle innych tematów np. gminnych. Budujesz na nowym osiedlu? Witaj Sąsiedzie to koniecznie musimy omówić kilka kwestii My budujemy na osiedlu koło Urzędu Gminy Ha ha witam somsiadów - nareszcie. Smardzów cały czas czujny, choć etap już wieńca i dach, ale zawsze serdecznie zapraszam na wymianę doświadczeń i ploty . Pozdrófka MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts