filemon 14.05.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Cześć, witam wszystkich w sobotni ranek. Zdecydowaliśmy się dzisiaj rano na umieszczenie małej fotki naszych murów fundamentowych. Po dłuższych problemach z jedną firmą ze Śląska -DEKS (BK ) wszystko chyba dobrze się zaczyna układać. Od tej pory ruszamy z normalnym (czytaj: przyspieszonym) tempem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anton68 14.05.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Wojty,anndy-0602367030 p.WLADYSLAW JASTRZEBSKI; to dla was namiar na tego przedstawiciela ktory dostarcza te bloczki na dzialke,tylko targujcie sie, jest jeszcze mozliwosc innego zrodla ale napiszcie do mnie na priv,wkrotce napisze, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 15.05.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 A my w sobotę zrobiliśmy schody wejściowe takie szerokie jak chciałam czyli szerokość 35 wysokość 15 pałacowe Oj juz mi się marzą kwiatki na schodach i bruk przed domem tylko kasy brak niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 15.05.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 a co to Internetowy Serwis Map Powiatu Wrocławskiego dajcie link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 15.05.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Witam niedzielnym popołudniem anton68 - dzieki za namiary !!!(a mógłbyś zdradzić - co to za czlowiek? tzn z jakiej hurowni?) no i najważniejsze - czy 2,70 to cena loco budowa czy hurtownia? ez- to chyba chodzi o tę stronę http://www.wrosip.pl/index.php - znalazłam ją przez google Ale tam niestety nie ma wpisanego Kamienca (jak mogli ) przez co po nr nie mogłam odnaleźć swojego bajowego osiedla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ropson 15.05.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Cześć! Te same bloczki są w Gaji na opolskiej po 2,7 , bez żadnych kombinacji. tak mi wycenił je b. sympatyczny handlowiec p. JAcek. Jesli ktoś jest zainterersowany służę telefonem. To ja poprosze o telefon do tego handlowca z Gaji na priv. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 15.05.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Ha ha witam somsiadów - nareszcie. Smardzów cały czas czujny, choć etap już wieńca i dach, ale zawsze serdecznie zapraszam na wymianę doświadczeń i ploty . Pozdrófka MM Ho ho - będą nas miliony . Budujecie na początku Smardzowa jadąc od Katarzyny? Przejeżdzam tamtędy czasami i ostatnio zauwazyłem że powstają tam 2 nowe domki - jeden jest Wasz? Dzisiaj byliśmy w Katarzynie na kolejnej wycieczce ale następnym razem do juz dojedziemy do Smardzowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 16.05.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Dzień dobry To nie do wiary - ZNOWU PONIEDZIAŁEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 16.05.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Witam słonecznie w poniedziałek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 16.05.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Ha ha witam somsiadów - nareszcie. Smardzów cały czas czujny, choć etap już wieńca i dach, ale zawsze serdecznie zapraszam na wymianę doświadczeń i ploty . Pozdrófka MM Ho ho - będą nas miliony . Budujecie na początku Smardzowa jadąc od Katarzyny? Przejeżdzam tamtędy czasami i ostatnio zauwazyłem że powstają tam 2 nowe domki - jeden jest Wasz? Dzisiaj byliśmy w Katarzynie na kolejnej wycieczce ale następnym razem do juz dojedziemy do Smardzowa:) Too jak was będą juz miliony to moze most przez Odrę zbudujecie, coby "małą grupkę " z Czernicy odwiedzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 16.05.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Too jak was będą juz miliony to moze most przez Odrę zbudujecie, coby "małą grupkę " z Czernicy odwiedzac Oj przydałbyby się, przydał...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 16.05.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Witam. Buniek podaje namiary na tynkarza agregatem tel. 601-719-900 Poodaj nazwisko tego tynakrza na forum Który Cie tak wykołował.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 16.05.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 No i tydzien się zaczął Mam pytanie czy ktoś z Was ma przydomową oczyszczalnie? Jeżeli tak to jaką i jak sie sprawuje, a może cos jeszcze do powiedzenia na ten temat macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 16.05.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 anndy właśnie tam się budujemy! Nasz jest drugi po lewej jadąc od św. Katarzyny. Zapraszamy w następny weekend na pifffko bądź kafkę Betty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipe 16.05.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 anndy właśnie tam się budujemy! Nasz jest drugi po lewej jadąc od św. Katarzyny. Zapraszamy w następny weekend na pifffko bądź kafkę Betty hihi, no właśnie miałam pytać czy to wy jesteście "na zakręcie" ?? To chyba każdy, kto tamtędy jedzie ogląda postępy w budowie. To może umówimy się wszyscy razem - te miliony z okolic Kaśki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 16.05.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 witam, informuję że żyję.... mam pytanie, czy ktoś z coraz większej grupy buduje (lub zbudował) d53 z muratora??? a może ktoś z waszych znajomych, pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 16.05.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 No i tydzien się zaczął Mam pytanie czy ktoś z Was ma przydomową oczyszczalnie? Jeżeli tak to jaką i jak sie sprawuje, a może cos jeszcze do powiedzenia na ten temat macie My mamy. Grzeczna jest. Nie narzeka, przyjmuje potulnie co trzeba. Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 16.05.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Grzegorz a jaka firma Wam robiła tą oczyszczalnię i ile takie cudo kosztowało? my właśnie robimy rozeznanie, było u nas już parę firm od oczyszczalni...na razie prowadzi firma eco-motyl...jak już się zdecydujemy to cosik więcej napiszę...wiem że na pewno będzie u nas trzeba zrobić oczyszczalnię z przepompownią ponieważ mamy zbyt wysoki poziom wód gruntowych w miejscu, w którym ma iść drenaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 16.05.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 witam grupePolanka czesc,kto robil ci oczyszczalnie?i ile to kosztuje?mam w planie najbliszym to zrobic tj.w lipcu,mam nadziejeze tego nie kradna,namiezyłam" mojego" złodzieja jest z Zajaczkowa!!!!!!!!kier. budowy sugeruje abym nic nie robiła wewnatrz bez okien i drzwi i chyba ma racje,tylko dlaczego to tyle kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 16.05.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 a zapomniałam,w sobote miałam wycieczke do Miłocic wiec jechałam wycieczkowo i podziwiałam okolice ładnie tam macie,naprawde a ile tam "somsiadów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts