dobrzykowice 11.10.2002 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 EM wydawało mi się ze cena obowiązuje w całym kraju ale jak widzę to tylko mi się wydawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 13.10.2002 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2002 O Jezu!!!! 100% pomyłki daje mi 3,28m wzrostu...... <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: dziuba dnia 2002-10-13 16:16 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 13.10.2002 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2002 Dziuba... a co Ty robisz na Forum w niedzielę? I to jeszcze we Wrocławiu?! PS. Pozdrowienia dla wszystkich z Grupy Wrocławskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 13.10.2002 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2002 Sprawdzam czy Frankai do domu trafił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 13.10.2002 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2002 Dziuba - czy Frankai także w rzeczywistości wygląda na kretyna lub pijanego? (W rozmowie life z Dziubą tak mówiłem o tym jak wychodzę na zdjęciach). Pomyłka o 100% nie zawsze oznacza 2 razy. Może oznaczać też 100% zakresu. Jeżeli za zakres "normalnego wzrostu" dziewczyny w Twoim wieku uznamy 150-180 cm, to twierdzą, że masz 180 a będzie 150 (lub odwrotnie) - to też się pomylę o 100%. Poza tym może być to stwierdzenie niematematyczne, bo jak w procentach określić czyjś charakter? Ckwadrat - nie bądź zazdrowny o Dziubę. Jeżeli już chcesz ją nam odbić, to po prostu się postaraj ją czymś zainteresować, bo każąc dziewczynie wracać nic nie wskórasz. Wiesz, chyba że są 2 sposoby postępowania z kobietami i ... żaden nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 14.10.2002 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 z tego co widzę Dziuba to u Was w Warszawce macie straszny reżim WOLNOŚCI I SWOBODY DLA DZIUBY !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 14.10.2002 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Frankai - nie wyglądałeś na kretyna, może jakbyśmy wiecej wypili, ale wtedy ja pewnie bym też głupio wyglądała (a wogóle to kto by to potem pamiętał???) Z matematyki nigdy dobra nie byłam.... Dobrzykowice - dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.10.2002 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Dziuba - ja bym pamiętał. Jako automatyk z krwi i kości mam wbudowany AUOB - Automatyczny Układ Odstawienia Bloku (a może Butelki ). Muszę się co prawda przyznać, że niestety zawiódł raz w Egipcie - może ze względu na wysoką temperaturę - ale za to żona mówiła, że byłem wtedy bardzo słodki. Eksperymentu póki co nie powtarzałem jeszcze. Dobrzykowice - jeżeli śledzisz całe Forum, to zapewne wiesz, że z Dziubą nie warto zadzierać, bo ona "szkolona". Może Ckwadrat nie wie co go czeka, jak podpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 14.10.2002 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Przepraszam, że wtykam swój Szczeciński nos we Wrocławskie sprawy, ale na waszej grupie dzieje się duuuużo więcej niż na naszej. Zresztą paprykarz szczeciński z bułką wrocławską nie jest taki zły Jak już tutaj przyuważyłem C^2 to mam dwa pytanka a propos jego dziennika: jaki humus wywozisz z piwnicy skoro dom już stoi ? i gdzie jest wątek z komentarzami do twojego dziennika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 14.10.2002 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 On 2002-10-14 09:58, Frankai wrote: Dziuba - ja bym pamiętał. Jako automatyk z krwi i kości mam wbudowany AUOB - Automatyczny Układ Odstawienia Bloku (a może Butelki ). Muszę się co prawda przyznać, że niestety zawiódł raz w Egipcie - może ze względu na wysoką temperaturę - ale za to żona mówiła, że byłem wtedy bardzo słodki. Eksperymentu póki co nie powtarzałem jeszcze. No nie wyglądałeś na robota! Dobrzykowice - jeżeli śledzisz całe Forum, to zapewne wiesz, że z Dziubą nie warto zadzierać, bo ona "szkolona". Może Ckwadrat nie wie co go czeka, jak podpadnie. A co będzie jak ja Opalce podpadnę??? Strach myśleć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.10.2002 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Dziuba - robotyka to co innego niż automatyka. Zdarza się, że niektóre systemy są tylko na określone systuacje i może być tak, że nigdy nie będą musiały zadziałać. Przy paru piwach AUOB nie działa, ale po kilku litrach zmienia ustawienia kubków smakowych i "złocisty płyn" już nie smakuje.A co Opal też "szkolona"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 14.10.2002 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Automaty, roboty.... ja już nie będę wnikać w szczegóły. Czy Opalka jest szkolona to nie wiem, ale w sobotę mamy się spotkać.... [ Ta Wiadomość była edytowana przez: dziuba dnia 2002-10-14 10:15 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 14.10.2002 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 eee tam Dziuba C^2 nie mydełko, nie wymydli się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.10.2002 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Dziuba - "W samo południe" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 14.10.2002 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 EEE nie róbmy z Opalki faceta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 14.10.2002 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Jasiu nie wiem czy wiesz ale C^2 jest czystej krwi warszawiakiem z kampinoskimi ciągotkami i w naszym kółku występuje gościnnie. Co do komentarza do jego dziennika jeżeli go nie ma to go po prostu stwórz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 14.10.2002 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 On 2002-10-14 10:17, Frankai wrote: Dziuba - "W samo południe" ? No właśnie.... pif paf.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.10.2002 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Dziuba, Opal - lepiej już zróbcie: pif(fo), pif(fo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 14.10.2002 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.10.2002 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Tak sobie myślę - czy dałoby się zorganizować coś na większą skalę, np. spotkanie intergrupowe. Mamy już wszak zdobyte pewne przyczółki Szkoda tylko, że nie jest odwrotnie: sezon budowlany w zimie, a w lecie czas na spotkania. Myślałem o okresie B.N-N.R., ale wtedy dużo osób korzystając z większej ilości wolnych dni wyjeżdża gdzieś. A może się mylę - wszak ja np. nie wyjeżdżam. Co Wy myślicie o spotkaniu w takim okresie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts