ipe 23.05.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 .....i nie było u nas nikogo Betty Przede wszystkim WAS nie było o mało nie wprosiliśmy się na kawkę do Waszych sąsiadów, ale w ostatniej chwili moja intuicja podpowiedziała mi że to nie Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 23.05.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 hej hej, witam wszystkich! mogę prosić o streszczenie wątku z jakichś ostatnich kilku tygodni??? ze szczegolnym uwzględnieniem planowanych imprez bo chyba się przez te wszystkie stroniczki nie przekopię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.05.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 hej hej, witam wszystkich! mogę prosić o streszczenie wątku z jakichś ostatnich kilku tygodni??? ze szczegolnym uwzględnieniem planowanych imprez bo chyba się przez te wszystkie stroniczki nie przekopię.... Witaj! Co do imprez to się nikt specjalnie ostatnio nie wychylał - trzeba było przyjkechac do mnie, jak zapraszałam Ogolnie to wszyscy sa na "wykonczeniu" , poza mna, bo my jeszcze nie zaczelismy . Jak chcesz sobobie polepszyć humor to zapytaj Woprza o pogode - super czlowiek, a do tego nieoceniony synoptyk - zawsze dobra pogode przewiduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 23.05.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Asieńko podaje Ci nr. tel. do stolarza 357-08-41. mnie robił schody drewniane zabiegowe dębowe.Widziałem u niego w warsztacie schody debowe dla klientów (mnie sie podobały).Musisz jednak sama sprawdzić czy bedą Ci odpowiadały.Cena myślę że nie będzie taka wysoka. Wiech Kacha to sa namiary podane przez Wiecha co u mnie robił ten sam co u Ivoneski namiary znajdziesz w stopce u Dobrzyka Bardzo fanie wyglada parkiet te klepki to jakiej grubości? dzięki 22 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 23.05.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 BK dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 24.05.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Witam! Czyżby zima nasza? Jesli jestesmy juz przy temacie parkietu- probował się ktoś z was dowiedzieć po ile u nas jest parkiet przemysłowy?? nnatasza (z Poznania) ma cos takiego w swoim domku (pokazała nawet zdjęcia - rewelacja) o ile pamietam to wyniosło ją to ostatecznie 150 zł (parkiet przemysłowy egzotyczny) Had - ty się chyba coś tym probowałas interesować - masz jakieś nowe wieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 24.05.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Witam! Czyżby zima nasza? Jesli jestesmy juz przy temacie parkietu- probował się ktoś z was dowiedzieć po ile u nas jest parkiet przemysłowy?? nnatasza (z Poznania) ma cos takiego w swoim domku (pokazała nawet zdjęcia - rewelacja) o ile pamietam to wyniosło ją to ostatecznie 150 zł (parkiet przemysłowy egzotyczny) Had - ty się chyba coś tym probowałas interesować - masz jakieś nowe wieści? Witam witam kiedyś widziałam w Leroy Merlin taki parkiet ale nie pamietam ile kosztuje. Jak Ci się podoba to pomysleć trzeba przed wylewkami bo on potrzebuje troche miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 24.05.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Ja jeszcz mam czas, narazie ław nie mam więc o wylewki się nie martwię a oto zdjecia parkietu: :D http://foto.onet.pl/upload/29/23/_408493_n.jpg i tu jeszcze szczatki parkietu http://foto.onet.pl/upload/21/1/_432661_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 24.05.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Bardzo ładny i ponoc trwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 24.05.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Kochani, potrzebne mi namiary na działeczki około 2000 metrów atrakcyjne cenowo, na północ od Wrocka -Moze byc w strone Milicza, Obornik, Olesnicy. Jak macie jakieś namairay to please. (Znajomi intensywnie poszukują) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.05.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Obok nas jest działeczka do kupienia, atrakcyjna cenowo i w ogóle (no i fajni sąsiedzi... Uzbrojona (sami uzbrajaliśmy) 1000 m byłoby fajnie gdyby zamieszkał obok ktoś sympatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 24.05.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 BK, dzieki ale chodzi o cos bardziej odludnego, no a przede wszystkim wiekszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 24.05.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 .....i nie było u nas nikogo Betty Przede wszystkim WAS nie było o mało nie wprosiliśmy się na kawkę do Waszych sąsiadów, ale w ostatniej chwili moja intuicja podpowiedziała mi że to nie Wy My musieliśmy zawracać po pilnym telefonie i w końcu nie dotarliśmy, a byliśmy już blisko. I ruch faktycznie był kosmiczny jak na tą drogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izka1 24.05.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Witam wszystkich W tym roku mamy zamiar roapocząć budowę domu, czekamy na pozwolenie na budowę. Od pewnego czasu zaglądam tu, a dzisiaj postanowiłam dołączyć do doświadczonych budowniczych, którzy w razie potrzeby posłużą radą. Jesteśmy na etapie poszukiwania ekipy budowlanej do stanu surowego. Czy ktoś z Was ma miłe wspomnienia ze współpracy z firmą wykonawczą na tym etapie budowy? jeśli tak , to poproszę o namiary na firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 24.05.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 cześć Iza,napisz coś więej - gdzie się budujesz, kiedy zaczynasz , jaki masz projekt itp,lista polecanych fachowców jest w stopce u dobrzyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izka1 24.05.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Budujemy, a dokładnie zamierzamy się budować (jak tylko dostaniemy pozwolenie na budowę) w południowej części Wrocławia, na Krzykach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBU 24.05.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 cześć w końcu po miesiącu oczekiwań i walki z pogodą (brak drogi dojazdowej - po deszczu - błoto nie droga) mamy wylany chudziak, i cieszymy się jak dzieci Anndy - a kiedy Ty zaczynasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 24.05.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 a to tym bardziej miło powitać kolejną osobę z tej strony Wrocka! koalicja kamieniecko-chrząstawska góruje na tej grupie...kiedy masz dostac pozwolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izka1 24.05.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Zauważyłam, że tamte strony mają wzięcie Jeśli chodzi o pozwolenie to jeszcze trochę, ponieważ dopiero w tym tygodniu tak naprawdę będziemy składać(mam nadzieję). Papierologię załatwiamy już rok czasu, ponieważ najdłużej czekaliśmy na decyzję urzedu odnośnie podziału działki (6 miesięcy). Inaczej wygląda czasowo zbieranie dokumentacji w podwrocławskich gminach, inaczej (niestety) we wrocławskich urzędach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 24.05.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Budujemy, a dokładnie zamierzamy się budować (jak tylko dostaniemy pozwolenie na budowę) w południowej części Wrocławia, na Krzykach Czesc Iza! Nie wiedzialam ze na Krzykach sa jeszcze jakies działeczki do zagospodarowania No to bedziecie elita, nie to co my wioskowe Ja miłych wspomnien po mojej ekipie nie mam, tzn pierwsza była bardzo ok tylko ciut droga, a druga nam krwi napsuła sporo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts