Wojtek62 24.05.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 jeśli ktoś jest zainteresowany to są ciekawe dzialki na Partyniacach ale cena jest koooosmicznaIzka, jaki projekt macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.05.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Koalicjo kamieniecka, ta już mieszkająca pomocy Moja córa idzie do szkoły w Kamieńcu od września (nie wiem tylko czy zdążymy z wykończeniem domu - aktualnie tynkujemy ) najwyżej będziemy mieszkać w jednym wykończonym pokoju, nasza determinacja jest wielka. Poszukuję kogoś kto mógłby odbierać naszą córę ze szkoły, najlepiej kogoś kto mieszka niedaleko i ma dzieci w tym wieku i też odbiera ze szkoły. Albo kogoś fajnego do pomocy nad opieką nad dziećmi - w godzinach wczesnych popołudniowych. Jeśli ktoś zna kogoś odpowiedniego to proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izka1 24.05.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Działka na której planujemy się budować powstała z podziału działki juz wcześniej zagospoarowanej. Liczę się się z tym, że nie ma ekipy, która nie psuje krwi, chodzi o to ,żeby zepsuła jej ajk najmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izka1 24.05.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 My właśnie na Partnicach Jeśli chodzi o projekt to tu mierzyliśmy siły na zamiary:) Projekt FENIKS pracowni DOMUS ze znacznymi przeróbkami. A swoją drogą Wojtek , oroentujesz się ile teraz kosztuje m2 ziemi na Partynicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 24.05.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 anndy, ipe umówimy się w ten weekend konkretnie- jeśli nigdzie nie wyjeźdźacie i pokażemy to i owo Nie powinno być problemu z dużym ruchem. Objazd będzie tylko do 25.05.2005. Izka1 witamy na forum, prosimy o więcej szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 24.05.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 przy Agrestowej chcą 350zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBU 24.05.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Betty wysłałam Ci pytanie na priv, zajrzyj tam i daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izka1 24.05.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 przy Agrestowej chcą 350zł/m2 To dużo. Chodzę tam codziennie z moją dzidzią na spacerki, rzeczywiście sa tam wolne działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 24.05.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 to wychodzi na to, iż czasem musimy sie mijać na spacerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 24.05.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 BK, dzieki ale chodzi o cos bardziej odludnego, no a przede wszystkim wiekszego. może w Chrząstawie na Archipelagu tam da się pokeić takie działeczki po 2000 a i okolica całkiem całekiem odludna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izka1 24.05.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 no właśnie , rozpogadza się, czas zabrać dzidzię na spacerek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izka1 24.05.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 to wychodzi na to, iż czasem musimy sie mijać na spacerach Wojtek , mieszkasz gdzieś w pobliżu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 24.05.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Iza,mieszkam w bocznej uliczce Agrestowej ale tu bliżej miasta, a że od czasu do czasu mam czas to ide ze swoimi brzdącami na s[acer poogladać rozwój prac budowlanych rezydencji byłego wojewody wrocławskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 24.05.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Witam się na chwilkę po przjeździe z zimnego i dość mokrego Wybrzeża - przecztałam zaległości i już pędzę na długi weekend tym razem zdrowotnie na Górny Śląsk- tam mnie przynajmniej pogoda nie zawiedzie- wierzę ślepo w przewidywania Woprza. Przez te deszcze których nie widziałam wprawdzie ale slyszałam od swojego majstra okrutnie przesunęło sie wylewanie mojego stropu - juz dawno miał sobie dochodzic tym czasem pierwsze efekty widziałam dopero dzisiaj - ale............ co tam - strop jest i bardzo cieszy. Dzisiaj smigałam po swoich schodach i dotarłam do górnych sypialni- jakiż piękny widok będę miała z naszej - cud miód - ślęża w całej krasie. Pozdrawiam wszystkich Ku pamięci- jeśli ktoś w przyszłości (ale jeszcze nie najblizszej ) bedzie szukał desek na szalunki- polecam sie- kosmiczna ilośc tego poszła u nas - i za jakis czas będziemy chcieli to upłynnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izka1 24.05.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Iza, mieszkam w bocznej uliczce Agrestowej ale tu bliżej miasta, a że od czasu do czasu mam czas to ide ze swoimi brzdącami na s[acer poogladać rozwój prac budowlanych rezydencji byłego wojewody wrocławskiego A mieszkasz na Borówczanej, Czereśniowej, czy Kalinowej? (stawiam na Borówczaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izka1 24.05.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Witam się na chwilkę po przjeździe z zimnego i dość mokrego Wybrzeża - przecztałam zaległości i już pędzę na długi weekend tym razem zdrowotnie na Górny Śląsk- tam mnie przynajmniej pogoda nie zawiedzie- wierzę ślepo w przewidywania Woprza. Przez te deszcze których nie widziałam wprawdzie ale slyszałam od swojego majstra okrutnie przesunęło sie wylewanie mojego stropu - juz dawno miał sobie dochodzic tym czasem pierwsze efekty widziałam dopero dzisiaj - ale............ co tam - strop jest i bardzo cieszy. Dzisiaj smigałam po swoich schodach i dotarłam do górnych sypialni- jakiż piękny widok będę miała z naszej - cud miód - ślęża w całej krasie. Pozdrawiam wszystkich Ku pamięci- jeśli ktoś w przyszłości (ale jeszcze nie najblizszej ) bedzie szukał desek na szalunki- polecam sie- kosmiczna ilośc tego poszła u nas - i za jakis czas będziemy chcieli to upłynnić. Witaj mmarysia a gdzie się budujesz? (pytam w związku z deskami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 24.05.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 My właśnie na Partnicach Jeśli chodzi o projekt to tu mierzyliśmy siły na zamiary:) Projekt FENIKS pracowni DOMUS ze znacznymi przeróbkami. A swoją drogą Wojtek , oroentujesz się ile teraz kosztuje m2 ziemi na Partynicach? Witaj Izka1! Znam ten projekt świetnie, bardzo długo się nad nim zastanawialiśmy, też mieliśmy w planie dużo zmian ale w końcu wybór padł na ciut większy domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 24.05.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 anndy, ipe umówimy się w ten weekend konkretnie- jeśli nigdzie nie wyjeźdźacie i pokażemy to i owo Nie powinno być problemu z dużym ruchem. Objazd będzie tylko do 25.05.2005. Izka1 witamy na forum, prosimy o więcej szczegółów Betty&M! Dzięki. My nigdzie nie wyjeżdzamy, ale nie chcę się też umawiać na 100% ponieważ w sobotę obchodzę urodziny i będzie trochę znajomych i .... w niedzielę mogą być różne problemy .... Tak więc nami się nie przejmujcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 24.05.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 EBU nic nie otrzymałam na priva od Ciebie. Ciekawe o co chcesz zapytać Stawiam na..... białego fokusa combi Ale jak się mylę to wybacz dygresję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 24.05.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 cześć w końcu po miesiącu oczekiwań i walki z pogodą (brak drogi dojazdowej - po deszczu - błoto nie droga) mamy wylany chudziak, i cieszymy się jak dzieci Anndy - a kiedy Ty zaczynasz Hej Ebu! Jestem umówiony z wykonawcą na rozpoczęcie na 20 VI. Ale jeśli pogoda dalej będzie płatać takie psikusy to nie wiem czy ta data jest realna - byłem przed chwilą na działce cała droga w wodzie, poziom wód gruntowcyh pewnie tez wysoki, ech.. Nie wiem czy widziałaś gdzieś tak w połowie drogi miedzy moją a Twoją działką przy ul. Tęczowej ktoś rozpoczął budowę, wykonał tylko wykopy pod ławy i teraz (juz tydzień temu to widziałem) to wszystko wodą zalane stoi, widok smutny , ziemia wkoło obsunęła się... Powiedz skąd w końcu bierzecie materiał ? Kiedyś pisałaś że bedziesz budowała z silki to dalej aktualne?? Zresztą, kiedy bywacie na działce? Często spacerujemy z synkiem tamtędy ale jeszcze nikogo w tamtej okolicy nie widziałem a chętnie porozmawiałbym chwilę, powypytywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts