Wojtek62 27.05.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 nie masz szans otrzymac taki parasol a cena jego oscyluje przy 2tys zł, spory wybór masz w Makro ale chyba najtaniej jest w Auchan - w zeszły weekend wszystkie akcesoria ogrodowe miały 20% upustu to znikał towar baaardzo szybkoale takie duże parasole są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacekiewicz 27.05.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Padl chyba rekord czasowy... braku wpisow do grupy wroclawskiej Dla zainteresowanych z kresow wschodnich (Wroclawskich): Beton Oła-bet z atestem B10: 165 zł B20: 190 zł Ceny netto loco budowa Kto da... mniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacekiewicz 27.05.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Jakie uzyskaliscie (prze)ceny na betonowe bloczki fundamentowe z wibroprasy? 38x25x14 38x25x12 Wstepnie z Betardu: na 38x25x12 cena 2,73 brutto loco budowa z rozladunkiem. Ogolnie wyobrazam sobie, ze cena bedzie taka malutka, a nie taka ogromna. A u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipe 28.05.2005 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Betty zerknij na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.05.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Jakie uzyskaliscie (prze)ceny na betonowe bloczki fundamentowe z wibroprasy? 38x25x14 38x25x12 Wstepnie z Betardu: na 38x25x12 cena 2,73 brutto loco budowa z rozladunkiem. Ogolnie wyobrazam sobie, ze cena bedzie taka malutka, a nie taka ogromna. A u was? Cze sąsiad! A pytałes się o ceny w PSB-Nova Gips? Nam miesiąc temu zaproponowano 2,60 brutto loco budowa za 38/25/12 A te ceny za beton w Ołabecie to sa juz po negocjacjach czy po rozmowach telefonicznych? - z tego co pamietam to nam kilka tygodni temu zaproponowali troche nizsze ceny- tak średnio o 5 zl i facet jeszcze podkreslał, ze jak przyjdzie co czego to jeszcze porozmawiamy Porponował nam tez bloczki 38/25/14 za 2,78 - tez z wibroprasy (nie wiem tylko jak tam z ich jakoscia) no i tez do negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 28.05.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Witam, po raz pierwszy na grupie wrocławskiej Szukam ciekawej i spokojnej działki na północ od Wrocławia (Trzebnica - Oleśnica) ... możecie coś podpowiedzieć ? Oczywiście mocno interesują mnie ceny W jakiej cenie można kupic działki w granicach miasta ? może np. Psie Pole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ttt 29.05.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Asieńko podaje Ci nr. tel. do stolarza 357-08-41. mnie robił schody drewniane zabiegowe dębowe.Widziałem u niego w warsztacie schody debowe dla klientów (mnie sie podobały).Musisz jednak sama sprawdzić czy bedą Ci odpowiadały.Cena myślę że nie będzie taka wysoka. Wiech Kacha to sa namiary podane przez Wiecha co u mnie robił ten sam co u Ivoneski namiary znajdziesz w stopce u Dobrzyka Bardzo fanie wyglada parkiet te klepki to jakiej grubości? dzięki 22 mm jak chcesz schody to tylko 3892611- Daniel 54 lata nie robi lipy. Wierz mi znam się na tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blazik 29.05.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Jakie uzyskaliscie (prze)ceny na betonowe bloczki fundamentowe z wibroprasy? 38x25x14 38x25x12 Wstepnie z Betardu: na 38x25x12 cena 2,73 brutto loco budowa z rozladunkiem. Ogolnie wyobrazam sobie, ze cena bedzie taka malutka, a nie taka ogromna. A u was? Według mnie lepsze ceny na wyroby betardu można uzyskać poprzez hurtownie, sama wytwórnia nie specjalizuje się w sprzedaży inwestorom indywidualnym. Ewentualnie możesz spróbować negocjować łącznie ze stropem (teriva, filigran lub kanałowy). Natomiast wydaje mi się, że warto zapłacić troszkę więcej za wyroby Betardu, bo do tej pory były dobrej jakości, co istotne przy materiałach konstrukcyjnych. pozdrowienia! Błażej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewi 30.05.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Witajcie!Mam pytanie ,biegam po hurtowniach i szukam korzystnych cen ,jeszcze nie zdecydowałam z czego będą ściany, wacham się między betonem komórkowym 42cm grubości a keramzytem 38 cm gr..Może ktoś ma domek z tych materiałów i pomoże mi podjąć decyzję. Z góry dziękuję !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 30.05.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 witam w słoneczny poniedziałek! weekend był baaaaaaaaaaardzo ciepły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 30.05.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Witam poniedziałkowo! Wojtek, a zawitales w okolice kamieniecko-chrzastawieckie? - tak jak planowales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 30.05.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 wojty,niestety nie- moja córa miała biały tydzień co mi mocno zmieniło plany na długi weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 30.05.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 KTO MOŻE POŻYCZYĆ NAM RUSZTOWANIA NA 1- 2 TYGODNIE !!! może dogadamy sie odpłatnie Co do betonu my braliśmy z Betardu rabaty bardzo fajne, musze dopytać męża ale właśnie chyba Ołabet nam zrobił numer roku bo zamówiliśmy beton czekaliśmy i nie przyjechali jak zadzwoniliśmy to powiedzieli, że padła im pompa, ale zadzwonić nie zadzwonili, zrezygnowaliśmy od razu.Betard zawsze na czas porządnie i miło, a różnice nie były duże.Co do tanich bloczków fundamentowych to uważajcie bo często te tanie transporty jadą z powrotem chyba, że szukacie od razu konkretnej firmy. Ale wiem, że 30% znajomych oddawało bloczki, spytajcie się też jak odliczaja obtłuczone bloczki bo niektórzy wychodzą z założenia, że to norma i nie ma szans zwrotu w efekcie nie jest tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 30.05.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 trzeba brac bloczki spod wibroprasy i jest ok, z tego co wiem to bloczki z Termatu sa tak samo dobre ja z Betardu ale ceny mozna spoko negocjować - jak ja kupowałem to Betard dawał mi po 2,3 z transportem a w Termacie dostałem po 2,09 co przy iluś tam szt byo sporą kwotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 30.05.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 A ja byłam nad jeziorem w lubuskiem pływaliśmy w jeziorku, jeździliśmy na rowerach, opalaliśmy się i jedliśmy pyszności z grilla. Mielismy - jedym słowem - lato cztery dni bez telewizorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 30.05.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 BK,a nad którym jeziorkiem byłaś? rozumiem iż laptop tez został we Wrocku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 30.05.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Dzień dobry po przerwie - już się przyzwyczaiłam do tej pięknej aury, a tu znowu ma być paskudnie zimno Czy ktoś z Was kupował grzejniki Purmo albo Kermi, gdzie i jakie dostał upusty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 30.05.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Hadraadae,ponoć Activa na Na Grobli robi wyprzedaż grzejników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 30.05.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Hadraadae, ponoć Activa na Na Grobli robi wyprzedaż grzejników O! Dzięki, sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 30.05.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 BK, a nad którym jeziorkiem byłaś? rozumiem iż laptop tez został we Wrocku.. Jezioro Szarcz w Pszczewie (założę się że nikt nie wie gdzie to jest) laptop? a co to takiego? Jeziorko fajne, czyste, ryb tyle że córka raz z krzykiem wyleciała z wody bo zobaczyła "węża - potwora" chyba był to węgorz (wedłu jej opisu miał dwa straszne zęby i ogromną paszczę ), a okoni tyle że nawet nie zwracaliśmy na nie uwagi - prawie się o nie potykaliśmy pływając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts