bartar 31.05.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Rozporządzenie ws. akcyzy na olej i gaz podpisane Minister finansów podpisał rozporządzenie zrównujące akcyzę na oleje opałowy i napędowy. Nowe przepisy zaczną obowiązywać od 15 czerwca i zapewnią tegorocznemu budżetowi wpływy rzędu 1,4 mld zł - poinformowało PAP Ministerstwo Finansów. "Minister finansów podpisał rozporządzenie. Jedyna zmiana, jaką wprowadziliśmy wobec zapisów w projekcie, to opodatkowanie butli gazowych połową stawki akcyzy od gazu - powiedział PAP wiceminister finansów Jarosław Neneman. Według wcześniejszych planów gaz w butlach miał być zwolniony z podatku. Stawka od butli ma wynosić 347,5 zł za tonę. Pozostałe rodzaje płynnego propan-butanu i innych gazów płynnych wykorzystywanych do ogrzewania będą opodatkowane stawką 695 zł za tonę, czyli taką, jaka jest stosowana wobec tzw. autogazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 31.05.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Słów brak i totalna bezsilność- a ja dalej pcham sie w ten gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 31.05.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Witam! Choć po przeczytaniu podanych powyzej wiadomości przydało by się zepchnąć kogoś do http://foto.onet.pl/upload/37/42/_483174_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 31.05.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Narcyza, to i tak zbyt mile miejsce .... a tak w ogole to widze ze ostanio cisza na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.05.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 moja więźba na szczescie ma sie dobrze i ani drgnie uffffffff co za ulga no wlasnie akcyza na gaz wieksza .... hmmm moze ogrzewanie elektryczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 31.05.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 no, moja 1 polowa sprawdzila stan naszej dzialeczki - u nas też nie odnotowano strat Modrzewie jak stały, tak stoja nadal, podjazd na dzialke nawet sie nie zniszył. Za to podobno w calym Kamiencu krajobraz po bitwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 31.05.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 wojty,na pustej działce naturze nie chciało się robić bałaganu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 31.05.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Witam!!!Chciałam się zapytać czy ktoś wybiera się na targi wnętrz do Poznania??Ja chyba pojade jutro rano i zobacze co tam ciekawego mają.Ktoś jeszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 31.05.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 wojty, na pustej działce naturze nie chciało się robić bałaganu a tu się mylisz, wbrew pozorom juz mam male co nie co mam na dzialce - zasypany rów ->tzn wzjazd na dzialke, skrzynkę z pradem, a nawet 2 skrzynki z pradem i deski okryte folia (i tu niespodzianka - pomimo takiej wichury nie zwialo mi foli, mimo ze byla "przymocowana" tylko kilkoma kamieniami ), aha i jeszcze modrzewie - ani jeden nie ugiął się przed burzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 01.06.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Witajcie!Wczoraj byłam na działce, wygląda okropnie, wody wszędzie pełno, drzewa wzdłóż drogi połamane, pooglądałam ramy okienne, są niewielkie ślady po gradobiciu.Najgorsze jest to że ponoć ma być więcej takich kataklizmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 01.06.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Witam! Co tu taka cisza? Czyżby wszyscy tak bardzo załamali się podwyżką akcyzy i skutkami ostaniej burzy, ze chca to uczić dniem ciszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 01.06.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Jk wszyscy mają taką śpiączke jak ja to wcale się nie dziwie, że tu taka cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 01.06.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 U NAS OK tzn antenę wyrwało 2 kołki ale nie odfrunęła, straciłam tylko stół plastikowy rzuciło nim o ogrodzenie i połamał się reszta ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.06.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 szukam dobrego i niedrogiego elektryka co zrobiłby również projekt instalacji - wszelkie godne namiary proszę na maila za co z góry dziękuję grupowiczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anton68 01.06.2005 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 witam po przerwie juz po urlopie ja bylem na sloneczku a fundament prawie skonczony- dobry i uczciwy fachowiec to podstawa BLONDYNA-jesli potrzebujesz ta firme ochroniarska w naszym terenie to czytaj w najblizszych dniach, bede mial namiary, przyjme kazda informacje na temat WIEZBY-CHCE ZAMOWIC-KTO I GDZIE OSTATNIO KUPOWAL- SLE ODRAZU WYRAZY WDZIECZNOSCI ZA INFO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anton68 01.06.2005 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 BK- pisales wczesniej o tynkach wewnetrznych maszynowych ale namiaru nie znalazlem, bede bardzo wdzieczny, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 02.06.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Ja kupowałam ostatnio więxbę - dzisija ją zobaczę - ale jestem przekonana co do jej jakości ze wzgledu na dotychczasowe doswiadczenia z kompleksowym dostawcą - ponieważ pierwotna cena uległa podywzce w miedzyczasie, poszlismy na układ bez faktury i wyniosło nas to 750PLN za m3 ( z fakturą miało być 680 PLN netto). Zobaczę ją to jeszcze cos dopiszę - ale choć to nie jest moze najlepsze rozwiązanie bazuje na dwóch hurtowniach które mi dostarczają towar - jedna duża po znajomosci dostarcza mi materiał masowy - tam gdzie ceny naprawde mają wyżyłowane - druga mniejsza - szuka mi róznych rozwiazań na które ja nie mam czasu ( cała "garmażerka" chemia, dodatki, i m.in. drewno - trochę próbowałam samodzielnie ale wcale nie udało mi sie znaleźć dobrego drewna w podobnej cenie bezpośrednio w tartaku więc pomimo ze wiele osób może krytykować taki system - dla mnie jest najlepszy- a jeśli sie jeszcze trafi na uczciwych ludzi- a mi jakoś do tej por sie udaje- to mozna budować wogóle tego nie odczuwając - niestety brak czasu tylko na taki system zezwala. Jeśli bedziesz zainteresowany Anton - daj znać wyśle ci namiary na swoją hurtownie. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 02.06.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Moze kogos to zainteresuje - humus za darmo: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52839568 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 02.06.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Aka jaką masz ładną łazienkę ale to za mało zdjęć pokaz coś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.06.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Podaję namiar na tynkarza - Pan Stefaniuk 605 47 52 94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts