Hadraadae 02.06.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Dziędobry Mam wiadomość dla zainteresowanych parkietem przemysłowym, tzw. sztorcówką. Jest do nabycia w Centrum Podłogi Goliszek na ul. Łęczyckiej koło ZUS-u. Mają z buku po 45 zł/m2, dębu czerwonego 47 zł/m2 i egzotyczne od 70 zł w górę (oczywiście ceny netto). Oferują też układanie - cena 98 zł obejmuje robociznę i całą chemię od gruntu przez klej po olej/lakier. Ceny jakie są, każdy widzi ale EFEKT!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 02.06.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Witam Had a wiesz może ile taki parkiet ma grubości??? a ta cena 98 zł to już z parkietem czy bez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipe 02.06.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Mmarysiu czy ja też mogę prosić namiary na Twoją hurtownię?? nie wiem jak będzie u nas z czasem, więc może, może mi się te dane przydadzą. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 02.06.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Aka jaką masz ładną łazienkę ale to za mało zdjęć pokaz coś jeszcze Dzieki, ale tak sie składa ze reszta mało reprezentacyjna. Od biedy moze sfotografuje jeszcze kuchnie. A poza tym to nie ma czym sie chwalic, kominek nieskończony, mebli brak, spimy na materacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 02.06.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Witam Had a wiesz może ile taki parkiet ma grubości??? a ta cena 98 zł to już z parkietem czy bez ? Grubość się waha chyba od 1,6 cm do 2 cm - zależnie od gatunku. A to 98 zł to TYLKO ROBOCIZNA PLUS CHEMIA. Za drewno płaci się osobno, tyle że z 7% VAT-em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 02.06.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Aka jaką masz ładną łazienkę ale to za mało zdjęć pokaz coś jeszcze Dzieki, ale tak sie składa ze reszta mało reprezentacyjna. Od biedy moze sfotografuje jeszcze kuchnie. A poza tym to nie ma czym sie chwalic, kominek nieskończony, mebli brak, spimy na materacu Napewno jest się czym chwalić chociażby z samego faktu wybudowania domu. A spanie na materacu bedziesz z perspektywy lat pewnie najlepiej wspominać Kuchnią też się pochwal. Kominek mi się podobał i z niecierpliwością czekam koncowego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 02.06.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Witajcie!Byłam na targach wnętrz i mebli w Poznaniu.Podobało mi się wiele rzeczy, ale najgorsze jest to, że wiele producentów nie ma przedstawicielstw we Wrocławiu.Tak ogólnie jak szuka się mebli to warto, bo wszystkie są w jednym miejscu i warto porównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.06.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 czy ktoś wie gdzie można kupić w rozsadnej cenie zbiornik na deszczówkę do wkopania w ziemię o poj ok3m3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.06.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Witam!!! - dzisiaj 2 zmiana mam pytanie, zwlaszcza dla tych którzy w tym roku buduja po ile kupowaliscie pustaki stropowe (betonowe lub keramz.)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.06.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Witam!!! - dzisiaj 2 zmiana mam pytanie, zwlaszcza dla tych którzy w tym roku buduja po ile kupowaliscie pustaki stropowe (betonowe lub keramz.)? polecam ceramiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KS-dom 02.06.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 WitajcieZapodajcie namiary na jakiegos dobrego sprzedawce bram garazowych. Nie moge na zadnego kompetentnego trafic.Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ttt 02.06.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Witam Had a wiesz może ile taki parkiet ma grubości??? a ta cena 98 zł to już z parkietem czy bez ? zadzwoń 0713892611 Daniel zrobią ci za połowę tej kwoty z cyklinowaniem ,lakierowaniem i listwami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 02.06.2005 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Witam!!! - dzisiaj 2 zmiana mam pytanie, zwlaszcza dla tych którzy w tym roku buduja po ile kupowaliscie pustaki stropowe (betonowe lub keramz.)? Ja dostałem w wycenie na cały dom te bloczki keramz. po 2,92 za sztukę - wycena z Renowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 03.06.2005 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Witam Had a wiesz może ile taki parkiet ma grubości??? a ta cena 98 zł to już z parkietem czy bez ? zadzwoń 0713892611 Daniel zrobią ci za połowę tej kwoty z cyklinowaniem ,lakierowaniem i listwami A ten Daniel tylko układa, czy też handluje drewnem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ttt 03.06.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Witam Had a wiesz może ile taki parkiet ma grubości??? a ta cena 98 zł to już z parkietem czy bez ? zadzwoń 0713892611 Daniel zrobią ci za połowę tej kwoty z cyklinowaniem ,lakierowaniem i listwami A ten Daniel tylko układa, czy też handluje drewnem?? jest to 3 braci stolarzy z dużym doswiadczeniem robią usługi w drzwiach ,schodach. podłogach ale drewnem nie handlują mają kontakty to na pewno coś doradzą ale dzwoń po 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 03.06.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 WItam z rana!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.06.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Witam!!! - dzisiaj 2 zmiana po ile kupowaliscie pustaki stropowe (betonowe ....)? Betonowe (solidne jak mur chinski) po 2,184 z transportem cena NETTO,netto, neciutko........... Pzdr BODO'wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 03.06.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 BODO'wy - to tanio!! a gdzie kupowales? i z jakiej wytwórni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.06.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 po ile kupowaliscie pustaki stropowe (betonowe ....b] to znowu ja W PSB mi powiedzieli 2,3 o ile dobrze pamietam za betonka okors... Brutto, BRUTTO z transportem ....... Pzdr BODO'wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 03.06.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 witam,jest ktoś chętny na dwie palety PTH30? chętnie odsprzedam w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts