dobrzykowice 14.10.2002 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 tylko że organizatorem musi być ktoś kto ma przynajmniej stan surowy zamknięty + przynajmniej koza w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 14.10.2002 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 no chyba, ze przybędą gorące dziewczyny, wówczas koza będzie zbędna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.10.2002 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Dobrzykowice - czy chcesz uzupełnić listę o kolejnego stwora: Rolnik i jego żona leżeli sobie w lóżku. Ona szydełkowala a on czytal "Działkowca". W pewnej chwili mąż odłożył gazetę i spytał żonę: - Wiedziałaś że ludzie to jedyny gatunek, którego samice są w stanie odczuwać orgazm? Żona uśmiechnęła sie niewinnie - Naprawdę? Udowodnij to... Rolnik podrapał się chwilę po głowie i powiedział - Dobrze Po czym wstał z łóżka i poszedł gdzieś zostawiając żonę z wyrazem totalnego zdumienia na twarzy. Po pół godzinie rolnik wraca totalnie zmęczony i spocony i mówi - A więc krowa i owca na pewno nie mogą, natomiast świnia kwiczała w taki sposob, że nie jestem pewien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.10.2002 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Oo-oo, proszę, tylko człowieczyna nieświadomy to go zaraz obsmarują.I podejrzewają o nie wiadomo co. A co Ty Dziuba taka tajemnicza z Frankaiem? Przyznajcie się gdzieżeście zalewali twarze??? Na trasie W-wa -Wrocław? Co do spotkania gdzieś w Polsce, to sprawa rozbije się o punkt na mapie. To może w Zakopanem?? Zakopane, Zakopane......lalalalalal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 14.10.2002 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Jak na spowiedzi: Pub Harenda ...fajny kawał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.10.2002 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Dziuba - a który kawał od Ciebie nie jest fajny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 14.10.2002 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Nie wiem, nikt sie nie skarży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.10.2002 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Może się boją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 15.10.2002 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2002 Myślisz, że wirtualnie komuś strzaskam pysia???? eeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.10.2002 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2002 Dziuba - a wszelkiego typu nagłówki? Piotrek pomoże Ci się do nich do brać i po zawodach - masz gościa jak na widelcu, a potem to już tylko http://www.afternight.com/smiles/ezicon11.gif http://www.afternight.com/smiles/spanka.gif http://www.ifb.pl/~qba/ikonki/bash.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.10.2002 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Widzieliście? Kolega Dobrzykowice się obnażył w "Przedstaw się". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.10.2002 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 własnie też dzisiaj to odkryłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.10.2002 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 nie obnazył, nie obnażył tylko pokazał swoją zarośnietą gębę, gdyby miałby się obnazyć to pewnie .... eeee i tak by tego nie puscili Jak sie powiedziało A to wypadało powiedzieć i B, staram się dotrzymywac słowa. Mam nadzieję że ta bitmapa nie urazi niczyich uczuć i nie przyprawi o niestrawność podczas drugiego śniadania Ktoś reflektuje na tapetę ? http://www.ifb.pl/~qba/ikonki/icon_hypocrite.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.10.2002 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 A czytacie czasem Ogłoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.10.2002 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 czytamy i zastanawiam się czy to aby nie niedźwiedzia przysługa, "Dobrzykowice ? Aaaa to ten co ma biustonosz na okularach ? A feeee" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.10.2002 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 a i owszem czytamy ogłoszenia...temat widzę się rozkręcił Tak się zastanawiałam kiedys, przed spotkaniem w Oławie,na które niestety nie dotarłam , że ciekawe by było jak bym miała zgadywać kto jest kim z forumowiczów i czy choć kogos bym rozszyfrowała. teraz już nie będzie mi dane rozszyfrowac dobrzykowice http://www.afternight.com/smiles/burnout.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.10.2002 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 przykro mi że zepsułem Ci ewentualną zabawę, postaram się Ci to jakoś wynagrodzić, musze się tylko zastanowic jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.10.2002 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 niech nie będzie Ci przykro....chociaz jesli to ma byc jakos wynagrodzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.10.2002 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 acha, tak w ogóle to nie wiem czy moge z tobą gadać po zezwoliłes dopiero wtedy jak będę miała stan zerowy A co mam zrobić jak nie mam wylewki, ale mury zaczęły wczoraj rosnąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.10.2002 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 a czemu tak robisz ? Nie zrobiłas wylewki przed murami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts