woprz 06.06.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witam po przerwie technicznej pogoda słaba ale za to promyk nadzieji że złodzieje nie bedą nas okradać akcyzą na gaz i olej a ja już myślałem że ci demokraci wprowadzą jakąś nową jakość ... a tu figa to samo złodziejstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 06.06.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 woprz,czyżby odcięto Cię od źródła wiedzy i temu tak milczałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 06.06.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 tak jakby raz że miałem wyjazd służbowy a dwa że pętla niedoczasu doscisnęła mi się na gardle i trochę byłem zalatany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 06.06.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 woprz,czyżby znowu jakis ciekawy wyjazd szkoleniewo-poznawczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 06.06.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Ja właśnie wyjeżdżam. woprz - z tych właśnie powodów o których piszesz zastanawiam się czyby nie zmodyfikować aranżacji kuchni o kuchenkę jednak gazowo-elektryczną albo wręcz elektryczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Ja właśnie wyjeżdżam. woprz - z tych właśnie powodów o których piszesz zastanawiam się czyby nie zmodyfikować aranżacji kuchni o kuchenkę jednak gazowo-elektryczną albo wręcz elektryczną a jakie bedziesz miala ogrzewanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 06.06.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 BK,jedziesz z laptopem czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 06.06.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Ja właśnie wyjeżdżam. woprz - z tych właśnie powodów o których piszesz zastanawiam się czyby nie zmodyfikować aranżacji kuchni o kuchenkę jednak gazowo-elektryczną albo wręcz elektryczną BK tylko elektryczna i to bez względu na koszty gazu jeżeli obserwujesz tłusty osad nad twoją kuchenką gazową (zwłaszcza w okapie) i myślisz, że to opary z gotowanie to się myślisz ten tłusty osad to efekt spalania gazu poza tym na pewno jest bezpieczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 06.06.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 BK, jedziesz z laptopem czy bez? pyta sie czy z mężem i dziećmi a nie czy z laptopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Ja właśnie wyjeżdżam. woprz - z tych właśnie powodów o których piszesz zastanawiam się czyby nie zmodyfikować aranżacji kuchni o kuchenkę jednak gazowo-elektryczną albo wręcz elektryczną BK tylko elektryczna i to bez względu na koszty gazu jeżeli obserwujesz tłusty osad nad twoją kuchenką gazową (zwłaszcza w okapie) i myślisz, że to opary z gotowanie to się myślisz ten tłusty osad to efekt spalania gazu poza tym na pewno jest bezpieczniej ja coraz bardziej sie przekonuje do elektrycznej moj maz juz dawno jest na tak ale co z ogrzewaniem???????? moze elekrtryczne bedzie tansze niz gazowe?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 06.06.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Ja właśnie wyjeżdżam. woprz - z tych właśnie powodów o których piszesz zastanawiam się czyby nie zmodyfikować aranżacji kuchni o kuchenkę jednak gazowo-elektryczną albo wręcz elektryczną BK tylko elektryczna i to bez względu na koszty gazu jeżeli obserwujesz tłusty osad nad twoją kuchenką gazową (zwłaszcza w okapie) i myślisz, że to opary z gotowanie to się myślisz ten tłusty osad to efekt spalania gazu poza tym na pewno jest bezpieczniej ja coraz bardziej sie przekonuje do elektrycznej moj maz juz dawno jest na tak ale co z ogrzewaniem???????? moze elekrtryczne bedzie tansze niz gazowe?????? teraz to nie wiadomo pytanie czy macie szanse na gaz z sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 06.06.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ja proponuje kuchnię na węgiel lub drewno - żarcie ma całkiem inny smak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 06.06.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ja proponuje kuchnię na węgiel lub drewno - żarcie ma całkiem inny smak prawda ale obawiam się że nasze żony nie są w stanie obsługiwać takich urządzeń i: albo nie rozpalą pod kuchnią albo przypalą albo się poparzą albo strajk ... i będziesz wciągał MCDonaldsa przy uciesze dzieci niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.06.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ja proponuje kuchnię na węgiel lub drewno - żarcie ma całkiem inny smak prawda ale obawiam się że nasze żony nie są w stanie obsługiwać takich urządzeń i: albo nie rozpalą pod kuchnią albo przypalą albo się poparzą albo strajk ... i będziesz wciągał MCDonaldsa przy uciesze dzieci niestety wlasnie i bedziesz gruuuby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 06.06.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 spoko, ie martwcie się tak o mnie, ja od 10lat w kazde wakacje jestem przez tydzień w takim miejscu gdzie nie ma gazu, telefonu i nawet komórka nie ma zasięgu a gotuje się właśnie na takiej kuchni więc nie bedzie tak źle, żadna korporacja żywieniowa nie zbije na mnie majatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.06.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witam wszystkich!!! ALe dzisiaj dlugo an naszej grupie cisza byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 06.06.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 wojty,a widziałą(e)ś co się działo na forum tak od 12.30? baaardzo dziwne rzeczy a ilu nagle użytkowników się pojawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.06.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Wojtek, oj widzialam, widzialam.... o ile się nie myle to mmarysia i dobrzykowice coś chcieli napisac (tzn napisali), ale się nie zarejestrowalo na forum narazie mala przerwa - gnam do domku - pozdrawiam w biegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 06.06.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Wojtek, oj widzialam, widzialam.... o ile się nie myle to mmarysia i dobrzykowice coś chcieli napisac (tzn napisali), ale się nie zarejestrowalo na forum narazie mala przerwa - gnam do domku - pozdrawiam w biegu Napisali i się zarjestrowało tylko że nie jako ostatnie post (są one na stronie wcześniej) . Na forum pokiełbasiła sie data i godzina co wprowadziło pewne zamieszanie w kolejnośc wpisywanych postów. A tak duża ilość forumowiczów wynikła z tego że system "zapomniał" usunąć tch których juz na forum nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 06.06.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Wojtyczy dostałas moja wiadomosc na priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts