kasztanka 07.06.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Wojty! pan z Gaji ma nam przygotowac jakas extra oferte na dachowke ..... .......... Creatona odgapialska no to awans z brassa na creatona z moich doświadczen widze ze w Gaji troche trudno się negocjuje dachówke jak bedziesz miala wycene to przeslij - porownamy opósty :D - zobaczyny kogo bardziej chce zbajerowac dobra! maz mu dal wycene RuppCeramiki z AB RENOVA - b dobra cena on ma wymyslic cos extra!!!! zobaczymy a wlasciwie czym sie rozni Rupp od Creatona????? meza wyslals do kupowania dachówki ? -a napisalas na kartce dokladnie jaki ma byc kolor - trzeba uwazac-pamietaj ze faceci rozrózniaja mniejsza ilość kolorów ale naturalny to naturalny ..... nie do kupowania tylko do wyceniania to wiesz czym sie rozni???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ropson 07.06.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Oj widze ze tu coś dyskusja się nie rozwija , tak cichutko... A ja wlasnie troche z nudów (przedłużyl mi się termin rozpoczecia budowy ) a troche dla sportu zaczelam ostatecznie dogadywać sie z hurtowniami. No i stanelo ostatnio na 2,60 zl brutto loco budowa za betardowski bloczek "14" - chyba niezle, co? Zwlaszcza ze to jeszcze nie jest jeszcze ostateczna cena Oczywiscie ja sie targowac jescze bede-moze w piatek bede miala lepsza oferte co wy na taka cene? Inne bloczki moge miec oczywiscie jescze taniej, ale coś nie moge się przekonać do innych, no moze gdyby mi się udało dorwac Gajków... :-?No i zastanawiam się też nad Pegowem, hmmm W gaji polecaja WIKA/Pegow nawet go widzialem i jest ladniejszy niz Betrad. Rowniejszy I tez sie zastanawiam. Ktos juz go polecal na forum. A ten sportowy namiar po 2,6 to gdzie to tez powalcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.06.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 ale co naturalny - kolor? - oj tych naturalnych kolorów to jest a jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.06.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Oj widze ze tu coś dyskusja się nie rozwija , tak cichutko... A ja wlasnie troche z nudów (przedłużyl mi się termin rozpoczecia budowy ) a troche dla sportu zaczelam ostatecznie dogadywać sie z hurtowniami. No i stanelo ostatnio na 2,60 zl brutto loco budowa za betardowski bloczek "14" - chyba niezle, co? Zwlaszcza ze to jeszcze nie jest jeszcze ostateczna cena Oczywiscie ja sie targowac jescze bede-moze w piatek bede miala lepsza oferte co wy na taka cene? Inne bloczki moge miec oczywiscie jescze taniej, ale coś nie moge się przekonać do innych, no moze gdyby mi się udało dorwac Gajków... :-?No i zastanawiam się też nad Pegowem, hmmm W gaji polecaja WIKA/Pegow nawet go widzialem i jest ladniejszy niz Betrad. Rowniejszy I tez sie zastanawiam. Ktos juz go polecal na forum. A ten sportowy namiar po 2,6 to gdzie to tez powalcze. W Gaji polecali ci Wike?? A to skurczybyczki male!!! - A mi mowili ze od kilku miesiecy nie handluja Pegowem Tia za to oferowali mi (poza Betardem) Termat, jednak na to ja się nie dalalm jak zwykle namowic . Ogolnie jesli chodzi o bloczki to krecili ile mogli Pokazali mi jakies inne bloczki, a na moje pytane skad sa to nawet nie umieli powiedziec. Cos zaczeli krecic ze to Gajków, ale jak powiedzialm ze za bardzo się krusza i ogolnie jakosc nie ta, to zaczeli coś sie wycofywac z tego i powiedzieli ze to z jakiejs innej miejscowosci kolo Gajkowa... Na szczescie da się z nimi ponegocjowac ceny (poza ta dachówka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ropson 07.06.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 W Gaji polecali ci Wike?? A to skurczybyczki male!!! - A mi mowili ze od kilku miesiecy nie handluja Pegowem Tia za to oferowali mi (poza Betardem) Termat, jednak na to ja się nie dalalm jak zwykle namowic . Ogolnie jesli chodzi o bloczki to krecili ile mogli Pokazali mi jakies inne bloczki, a na moje pytane skad sa to nawet nie umieli powiedziec. Cos zaczeli krecic ze to Gajków, ale jak powiedzialm ze za bardzo się krusza i ogolnie jakosc nie ta, to zaczeli coś sie wycofywac z tego i powiedzieli ze to z jakiejs innej miejscowosci kolo Gajkowa... Na szczescie da się z nimi ponegocjowac ceny (poza ta dachówka ) Czyli wciskaja co aktualnie maja i zawsze jest to super. Ale to chyba normalne u handlowcow. A przed termatem tez mnie ostrzegali ale tym razem w Bechcickim. Spytam sie jeszcze mojego doswiadczonego murarza co woli WIKE czy Betard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.06.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 W Gaji polecali ci Wike?? A to skurczybyczki male!!! - A mi mowili ze od kilku miesiecy nie handluja Pegowem Tia za to oferowali mi (poza Betardem) Termat, jednak na to ja się nie dalalm jak zwykle namowic . Ogolnie jesli chodzi o bloczki to krecili ile mogli Pokazali mi jakies inne bloczki, a na moje pytane skad sa to nawet nie umieli powiedziec. Cos zaczeli krecic ze to Gajków, ale jak powiedzialm ze za bardzo się krusza i ogolnie jakosc nie ta, to zaczeli coś sie wycofywac z tego i powiedzieli ze to z jakiejs innej miejscowosci kolo Gajkowa... Na szczescie da się z nimi ponegocjowac ceny (poza ta dachówka ) Czyli wciskaja co aktualnie maja i zawsze jest to super. Ale to chyba normalne u handlowcow. A przed termatem tez mnie ostrzegali ale tym razem w Bechcickim. Spytam sie jeszcze mojego doswiadczonego murarza co woli WIKE czy Betard. niby naturalne to dla handlowców, ale po takim czymś trace zaufanie do czlowieka i juz zawsze wszystkie jego rady i porady bede poddawać w wątpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 08.06.2005 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Ale pogoda co? Znacie takie przysłowie: jak sie Medard rozczuli to go dopiero Urszula utuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.06.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 dzień doberek bartar - ale Urszuli dopiero w październiku ......a po drodze lato...urlopy.....tragicznie by było jakby się miało spełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 08.06.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Witam z rana!!! Ale mnie dzisiaj korki wkurzyly Popsuly mi dobry humor z rana Z chcecia bym dzisiaj sama wyszla z auta i pomogla im szybciej remontowac plac 1 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 08.06.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Ale pogoda co? Znacie takie przysłowie: jak sie Medard rozczuli to go dopiero Urszula utuli a co to za Urszula?? Ja rozmawialam tylko z jakas Marta, a dyr. handlowy tez ma inaczej na imie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 08.06.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 dzień doberek bartar - ale Urszuli dopiero w październiku ......a po drodze lato...urlopy.....tragicznie by było jakby się miało spełnić Urszuli jest w lipcu tylko nie wiem dokładnie kiedy bo to mało popularne. Ale znalazłam jeszcze jedno: Jak się na Medarda rozpada takich 40 dni zapowiada Mam nadzieje że się nie spełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 08.06.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 ale ze mnie gapa ty pisalas medard,a ja, jako ze jestem w temacie moich hurtowni odczytlam to jako Madar. Glodnemu chleb na mysli glupio mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 08.06.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Wojty nic to - ja czytajać Metard - zinterpretowałam Betard A bo ta pogoda takaaa...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 08.06.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Wojty nic to - ja czytajać Metard - zinterpretowałam Betard A bo ta pogoda takaaa...... to mnie chociaz troche pocieszylas, z tego widac ze pogoda ma wplyw na chwilowa niepoczytalność . Aj, bo czlowiek tak biega po hurtowniach, zeby chociaz troche zaoszczedzic i potem mu się wszystko z ....hurtownia kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 08.06.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 BK, jedziesz z laptopem czy bez? pyta sie czy z mężem i dziećmi a nie czy z laptopem Bez męża, bez dzieci, bez laptopa, było strzelanie do wroga w lesie, jazda samochodami terenowymi po bezdrożach, skoki z drzew, no i super impreza ... A u mnie robią wylewki zaczynam kupno kafelków na podłogi - już mam upatrzone. A co do ścian, to widziałam super płytki za jedyne 400 pln za m2 ... Co ja poradzę że takie mi się podobają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 08.06.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A u mnie robią wylewki zaczynam kupno kafelków na podłogi - już mam upatrzone. A co do ścian, to widziałam super płytki za jedyne 400 pln za m2 ... Co ja poradzę że takie mi się podobają ... poprostu masz drogi gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 08.06.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Ja mam nadzieje, ze wlasnie na kafelkach bede mogla zaoszczedzic naiwnie wierze, ze dobrze zaaranzowac wnetrza mozna równiez tanimi plytkami A poza tym przecież kafelki mozna samemu zrobic, prawda Had?? Ta zdolniacha zrobila juz z 3m2 kafelek do kuchni-sama widzialam -sa sliczne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 08.06.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Ale moja łazienka jest na tyle mała, że poszaleję przyoszczędzę niestety na innych rzeczach, ale lepiej tańsze dachówki czy materiał na ściany, styroian a nie wełna, ale za to bardziej wypaśną łazienkę chociaż nie wiem jaki będzie budżet, bo co chwilę wpadają kwoty-niespodzianki nie przewidziane w budżecie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 08.06.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Ale moja łazienka jest na tyle mała, że poszaleję przyoszczędzę niestety na innych rzeczach, ale lepiej tańsze dachówki czy materiał na ściany, styroian a nie wełna, ale za to bardziej wypaśną łazienkę chociaż nie wiem jaki będzie budżet, bo co chwilę wpadają kwoty-niespodzianki nie przewidziane w budżecie ... z pierwszym się raczej nie zgodzę a jeżeli chodzi o drugie .... hmmmm woreczek się rozwiązał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 08.06.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 hmm, ja tez bym na stanie surowym nie oszczedzala - to sa materialy których juz nigdy nie wymienie. no coz lazienke bede miala bardzo skromna - zrobiona z resztek kasy jaka mi zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts