Wojty 08.06.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 woprz, skąd Ty to wziąłeś? lata doświadczeń oj woprz , a ty myślisz ze ta przypalona zupa, źle wyprasowana koszula to takie przypadkowe wystarczy kilka razy przypalić, przesolić niedoprasowć koszule i juz mamy z głowy sami sobie prasujecie, obiadek pyszny gotujecie itp,itd ha ha cos w tym jest ale myślenie kreatywne i abstrakcyjne to nasza czyt. mężczyzn domena czy jakaś kobieta wpadła by na to żeby elektryczny palstikowy czajnik postawić na kuchni gazowej a mój znajomy a i owszem jak myślisz ile razy żona prosiła go o herbatę u mnie podobnie jest z "programowaniem" pralki. moja kochana 1 polowa programuje od prawie 10 lat a pralki zaprogramowac nie umie i co gorsza chwali sie tym przy znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 08.06.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 woprz, skąd Ty to wziąłeś? lata doświadczeń oj woprz , a ty myślisz ze ta przypalona zupa, źle wyprasowana koszula to takie przypadkowe wystarczy kilka razy przypalić, przesolić niedoprasowć koszule i juz mamy z głowy sami sobie prasujecie, obiadek pyszny gotujecie itp,itd ha ha cos w tym jest ale myślenie kreatywne i abstrakcyjne to nasza czyt. mężczyzn domena czy jakaś kobieta wpadła by na to żeby elektryczny palstikowy czajnik postawić na kuchni gazowej a mój znajomy a i owszem jak myślisz ile razy żona prosiła go o herbatę No i jak długo się cieszył kreatywenym myśleniem? dopóki nie zapłacił za nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 08.06.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 on koszt tego czajnika pewenie wpisal w koszty, np marketingowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 08.06.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 mmarysia,w kwestii dachowej to najlepiej brac jest dodatki tej samej firmy by później w razie czego mieć utrzymaną gwarancję, gwarancja jest wazna wtedy gdy spełnione sa zalecenia producenta o ile takowe dajeco do kolorystyki i kafelek - weźcie trzecią osobę co Was pogodzi lub wskaze czyje rozwiązanie jest korzystniejsze - po to m.innymi sa architekci wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 08.06.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Co do kolorystyki - macie jeszcze trochę czasu, ale faktycznie dobrze byłoby zacząć przeglądać czasopisma z wnętrzami i rozwiązaniami żeby wiedzieć co się chce a najlepiej to poprosić fachową pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 08.06.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Nie mówcie mi o magazynach wnętrzarskich- ja w nich wprost tonę. Dekorator wnętrz pewnie by sie przydał ale zobaczymy jak bedzie z kasą - problem taki ze ja swietnie wiem czego chcę i nie uwazam swoich pomysłów za bardzo mierne - problem tylko zeby mi nikt nie przeszkadzał w ich realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 08.06.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 mmarysia - ja mam dokłądnie taki sam problem ... też świetnie wiem co ma być ale niestety ktoś hamuje moje wizje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 08.06.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 mmarysia - ja mam dokłądnie taki sam problem ... też świetnie wiem co ma być ale niestety ktoś hamuje moje wizje ten ktoś to księgowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seagrams 08.06.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 08.06.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Woprz - u mnie wcale nie ksiegowy- chwała Bogu tu sie zwykle zgadzamy. BK- ja mocno wierzę że przeforsuje swoje pomysły. Trzeba tylko nad tym troszke popracować. Czasem jednak mimochodem mozna zniechęcic - chiałam przed chwilą zaznajomić męża z moja wizją sypialni - ktora na pewno byłaby super tylko nie wyszedł mi dobór słów i prezentacja i sprzedałam mu kolorystyke jako : "brudne bordo z motywami zgniłej zieleni" chciałam zeby było opisowo - ale dopiero jak pusciłam to do niego to sie zorientowałam ze to mało apetyczne i raczej nie zyska aprobaty hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 08.06.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 hmm, marysia faktycznie zle przedstawiłaś swoaja wizje, ale moze nic straconego... ;> Podobno faceci z reguły wola kolor niebieski a kobitki czerwony-rózowy, wiec powiedz swojemu mezwi ze tak naprawde bedzie to powieszanie 2 kolorów - niebieski z odrobina namietnej czerwieni i niebieski z odrobineczka slonecznego zóltego - poodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 08.06.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 kto jak kto ale kobiety mają dar przekonywania najbardziej upartych gostków zwłaszcza w tematyce sypialnianej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Wojty i inni zainteresowani dostalam wycene dachowek z Gaji 500zl drozej za Creatona niz za RuppCeramike w AB REnowa ciekawe co ten ostatni powie na to ))))))) jaka jest roznica miedzy Creatonem a Ruppem[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 08.06.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 taka jak między Mercedesem a BMW - zalezy na jaki model się trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 taka jak między Mercedesem a BMW - zalezy na jaki model się trafi acha czyli mala .......... bo myslalam ze jak miedzy mercedesem a oplem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 ale i tak nie wiem co wybrac czytam na gr dyskusyjnych ze Creaton niby lepszy od Ruppa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 a wlasciwie to ja juz z tego nic nie rozumiem!!!!!!!!! jak sie rozgladalismy za pokryciem dachowym to cementowe byly ewidentnie tansze niz ceramiczne ........ a teraz wychodzi na to ze nieznacznie drozsze sa ceramiczne....... jak to sie dzieje ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 08.06.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Rupp ma tańsze gasiory i te wszystkie elementy dodatkowe, natomiast najdroższy Rupp niczym nie ustępuje Creatonowi, w tych tańszych produktach jest już gorzej i czasem jak z oplem,ja gdybym drugi raz miał wybierac dachówki to kupiłbym drugi raz Creatona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 08.06.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 technologia poszła do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 08.06.2005 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Próbuję założyć album i udało się! Zapraszam do oglądania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts