Frankai 16.10.2002 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Kiedyś opowiedziałem kawał wujowi:"Majster do robotników: tu jest napisane, że mamy budować od dołu. Musimy wszystko rozebrać" Wujek się nie śmiał - raz na budowie w Niemczech najpierw robili dach, a potem podnosili konstrukcję, potem robili kolejną kondygnację i znowu do góry, itd. Nie wiem ile ich było. Czyżbyś robiła tak samo? PS. Zrobiłem wypowiedź majstra w znaczkac < < > > i zniknęła. Najwidoczniej oznacza to komentarz. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Frankai dnia 2002-10-16 15:29 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.10.2002 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2002 No dalej Grupo - zgłaszać się do Mapy Forum. Niech wiedzą kto potęgą jest i basta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 17.10.2002 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2002 byłem zaraz za Tobą ale jak chcesz mogę jeszcze raz Rynio buduje sie wiochę dalej ale lepiej niech on sam sie wpisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 17.10.2002 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2002 no i nie ma cos yemiołki ze smolca .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.10.2002 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2002 Wogóle jakoś nasza stara gwardia (Agnicha, Alanta, Baba, Piramidka, Yemiołka) zaniemówiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 17.10.2002 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2002 nie wiesz z jakiego powodu zaniemówiła ???!!!! ma się ten błysk w oku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.10.2002 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2002 To zamknij oczy, bo mi jest pilnie potrzebna Alanta. Posłałem jej e-mail i zwróciło mi go. Alanta - jak mnie czytasz, to odezwij się tu, po privie lub - najlepiej - emalią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 17.10.2002 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2002 fiu, fiu Ok zamykam oczy, szczególnie że ostatnio oglądałem jakiś film w którym wirus komputerowy wykańczał uzytkowników właśnie poprzez oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 18.10.2002 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 Frankai gdzieś "wcieło" Twoje kochankowe ogłoszenie Wiesz cos na ten temat ? Myslałem że zostało przesuniete ale cos go nie mogę znaleźć - ZAZDROŚNICY ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 18.10.2002 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 Faktycznie. No cóż - w zasadzie tego się spodziewałem. To to w pewnym sensie rozumiem, choć przecież to była zabawa. A wiecie, że na Forum Onetu (bardzo rzadko tam piszę), skomentowałem artykuł, gdzie pisano o tym, że zaoszczędzono 1mld zł na likwidacji ulgi budowlanej. W moim komentarzu napisałem m.in., że nikt z pewnością nie trudził się, aby oszacować ile stracono na niepobranych podatkach i większym bezrobociu, oraz że "wzieliby się lepiej za rządzenie zamiast się rządzić. Patałachy". Dostałem zwrot, że nie post nie został opublikowany, bo obraża osoby publiczne. To obraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 18.10.2002 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 ciekawe czy chociaż admin miał ubaw czytając nasze posty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 18.10.2002 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 nie tylko admin, napewno co ciekawsze teksty są "sprzedawane" całej redakcji Niestety ostatnio wyrosła nam mocna konkurencja w postaci panów z sejmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 18.10.2002 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 Ale może Olek K. ją zlikwiduje. Niestety nic to nie da, bo znowu ludzie wybiorą przynajmniej część oszołomów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 18.10.2002 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 miejmy nadzieję, że będzie ich zdecydowanie mniej. Jeden dla zabawy moze byc ale nie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 18.10.2002 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 taki problem: jeżeli chcę zmienić grubość ściany nośnej w stos. do projektu, np. z 25 na 38 cm to zgodnie ze sztuką należy to zrobić tak, żeby: w tej samej płaszczyźnie był pow. zewn., wewn., osie (symetrii pustaków pokrywały się z osiami budynku) czy jeszcze inaczej (dowolnie)? pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 18.10.2002 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 a Ty Ryniu znowu jak filip z konopii, my o Niebie a Ty o chlebie Nie wiem jak jest zgodnie ze sztuką ja zrobiłem to kosztem zwiekszenia obrysu zewnętrznego domu a nie kosztem zmniejszenia pomieszczeń to raz, a dwa to nie zapominaj że na te pustaki idzie jeszcze co najmniej warstwa docieplenia która w drugim przypadku penie będzie cieńsza co w sumie powinno dać ściane niewiele grubsza od pierwotnego założenia. Przy ewentualnych zmianach nie zapomnij o zmianie szerokości fundamentu !!!!! A tak na marginesie zauwazyłeś jakie masz forumowe zaległości ???!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 18.10.2002 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 1. jak tu się wpada raz dziennie to trudno nie być jak Filip z konopii, bo nowych wątków tyle, że brak czasu żeby je wszystkie poczytać, no i nie jest się "w temacie", więc się mało odzywam. 2. ja pamiętam o dociepleniu ale chodziło mi tylko o ściany nośne, ze względu na statykę budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 18.10.2002 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 zrobisz odpowiednio wieksze fundamenty i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 18.10.2002 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 ok, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remol 20.10.2002 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2002 Mam pytanko do budujących z Ytonga - gdzie we Wrocławiu można kupić najtaniej bloczki PP2/04 gr. 36,5 i PP4/06 gr. 24 i ile będę musiał zapłacić? Z góry dziękuję za odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts