BK 13.06.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Faktem jest, już myślę o następnym domu Ale z budżetem 600 tys, najlepiej euro ... Pytanie - ile trzeba odczekać z wylewkami żeby zacząć kłaść płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 13.06.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 z tego co pamiętam to te gresy po 60 zł w Kamieńcu to chińskie...chyba że mają coś nowego... chyba chińskie, a co sa az tak zle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 13.06.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Płytki wymarzyłam sobie takie, jeszcze parę miesięcy temu: http://www.cerim.it/Contents/Ambientazioni/ki1.jpg http://www.cerim.it/Contents/Ambientazioni/ki3.jpg http://www.cerim.it/Contents/Ambientazioni/woodcollection3.jpg http://www.cerim.it/Contents/Ambientazioni/woodcollection4.jpg I co wy na to? Czy nie są piękne? Cena na płytkach widniała 230 pln ale pan zaczął mówić że jeszcze nie wie, że może 150 a może 130, więc myślę że za 100-120 będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 13.06.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 BK,za 600tys euro to chyba na Costa Brava chcesz się budować.a płytki faktycznie niczego sobie i rabacik spory wiec nie czekaj tylko kupuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 13.06.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 No więc w międzyczasie zadzwoniłam do monotrading i tam mają cerima po 80 - 100 PLN wprawdzie paradyż ma podobne, ale to jednak nie to samo ... chociaż te z paradyża też są super - nazywają się quercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 13.06.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 witam, jaka kultura panuje wsród grupy, wszyscy się miło witają i w ogóle tak trzymać!!!!!! Narcyza, a w Botanicznym nie wiedzą jak sobie z tym poradzić? Wojtuś właśnie poradzili mi zwiększyć stężenie, no i tak zrobiłam ale niestety skutek żaden. To chyba musi być specjalny środek tylko na skrzyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 13.06.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Narcyza,moja Babcia jak nie mogła sobie poradzić z jakims paskudztwem to brała i pdlewała końskim nawozem - po 10 dniach wszystko padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 13.06.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Narcyza, moja Babcia jak nie mogła sobie poradzić z jakims paskudztwem to brała i pdlewała końskim nawozem - po 10 dniach wszystko padało Tylko że ja nie mam konia (w dosłownym tego słowa znaczeniu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 13.06.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 podjedź na Partynice i załatw wiaderko tego rarytasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 13.06.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 podjedź na Partynice i załatw wiaderko tego rarytasa Masz tam znajomosci, czy rozdają każdemu kto się zgłosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 13.06.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Narcyza,nie wiem czy rozdają ale jestem przekonany iz poradzisz sobie z załatwieniem wiaderka tego raytasa, tylko jakieś szczelne wieko do wiadra bo mozesz miec kłopot z dojechaniem do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 13.06.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Narcyza,przypomniałem sobie iż woprz jest zapalonym koniarzem więc napisz do Niego - moze ma trochę tego smakołyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.06.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Mam pytanie - Może ktoś wie jak pozbyć się skrzypu? do oprysku rysiem (Roundupem) nalezy dodac STARANE 250 EC i troszeczke jakiegos detergentu - dwie lyzki Ludwika ( na 10 l cieczy roboczej) , zadziala na bank, warto rowniez zwapnowac glebe w celu zwiekszenia pH, na przyszlosc mniej skrzypow wyjdzie z ziemi - przeprowadza sie do sasiadow Pzdr BODO'wy P.S. Nawoz konski nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 13.06.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Mam pytanie - Może ktoś wie jak pozbyć się skrzypu? do oprysku rysiem (Roundupem) nalezy dodac STARANE 250 EC i troszeczke jakiegos detergentu - dwie lyzki Ludwika ( na 10 l cieczy roboczej) , zadziala na bank, warto rowniez zwapnowac glebe w celu zwiekszenia pH, na przyszlosc mniej skrzypow wyjdzie z ziemi - przeprowadza sie do sasiadow Pzdr BODO'wy P.S. Nawoz konski nie zaszkodzi Dzięki - mam rozumieć że należy te środki wymieszać. A nie wybuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 13.06.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Od dwóch godzin wszyscy za zapałem pracują- to miło - ja biję sie w pierś, że też - czasem tylko dla wytchnienia wskakuje sprawdzic co sie dzieje a tu nadal cisza............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 13.06.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 a jak pozbyć się zarastająych jeżyn i jeżynomalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 13.06.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Minister finansów wycofał się z wprowadzenia wyższej akcyzy na olej opałowy i gaz - poinformowała telewizja TVN24. UFFFFFFF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 13.06.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 a jak pozbyć się zarastająych jeżyn i jeżynomalin Ja kiedyś sama własnoręcznie ścinałam je sekatorem ale odrastają - zbieramy się w sobie żeby je zaatakować roundupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 13.06.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Minister finansów wycofał się z wprowadzenia wyższej akcyzy na olej opałowy i gaz - poinformowała telewizja TVN24. UFFFFFFF Ciekawe na jak długo???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogna1 13.06.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 bogna1- jesli interesuje cie wylot na poznan , okolice kryniczna to wiem o paru z cena w granicach 45tys za 10 a-sam tu mam dzialke wiec chwale te tereny Dzieki anton68 za cynk,wiem ze tam jest pieknie, jednak jestem zdecydowana na rejony o wschodnie albo poludniowe. Dzieki tez za ostrzezenie przed dzialkami mniejszymi niz 10arow, sprawdze to. hmm...a ja nadal nie mam dzialki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts