Narcyza 15.06.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Narcyza, z tego wynika ze tylko my sie obijamy w pracy Ale wczoraj prawie caly dzien (rowniez wieczór) spedzilam bez forum (no moze 1-2 posciki) Przecież ciężko pracuje patrze w monitor że mam trochę tępy wzrok taka pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.06.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 rozbijajac cisze , chyba kiedys przegladajac grupe obilo mi sie o oczy, ze ktos z Was chodzi z malym dzieckiem na basen we WRO, mozecie mi podpowiedziec w ktorym basenie jest niecka dla maluchow < 1 rok, pls. I moze jeszcze jakies refleksje, czy jest czysto ? czy warto ? jak dzieci reaguja na taki kaprys rodzicow etc. ?? pzdr BODO'wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 15.06.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Na Olimpijskim jest fajnie - jest czyściutko, chodzą maluszki 4-miesięczne i starsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 15.06.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Ja byla kilka razy w Redeco - ale teraz juz nie ma szans wejść bez karnetu - a karnetu nie chce bo moje wizyty bardzo nieregularne. Moje wrazenia są dobre - woda i temp. ok - problem z przebieraniem- te kabiny nie za bardzo są dostosowane dla małych bejbików które trzeba gdzieś położyc zeby przebrać - moze sie coś zmieniło bo byliśmy tam ostatnio kilka miesiecy temu - Szimowi bardzo sie podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 15.06.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 A propos - czy oprócz Aquaparku na wzgorzu Andersa - to my sie dorobimy kolejnego jakiegoś centrum sportowo rekreacyjnego?? To przecież koszmar ze otworzyli takie Redeco i nie ma miejsc - nie widać ze jest zapotrzebowanie na takie obiekty??- był kiedys taki sygnał ze Ikea miała cos takiego robić na Bielanach i nic -umarło- nie wspomne o Cukrowni na Klecinie - bo to znamy z innych wątków Ehhhh........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 15.06.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 rozbijajac cisze , chyba kiedys przegladajac grupe obilo mi sie o oczy, ze ktos z Was chodzi z malym dzieckiem na basen we WRO, mozecie mi podpowiedziec w ktorym basenie jest niecka dla maluchow < 1 rok, pls. my jeździmy najczęsciej do Brzegu Dolnego. Od nas to raptem 17 km, i to poza miastem. W okolicy w grę wchodzi Brzeg zwany czasami Opolskim, Leszno, Polkowice, Bielawa i Kudowa Zdrój. I moze jeszcze jakies refleksje, czy jest czysto ? czy warto ? jak dzieci reaguja na taki kaprys rodzicow etc. ?? Paweł (3 lata) na wieść że jedziemy skacze z radości na obu nogach i woła Bakien! Bakien! Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 15.06.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 rozbijajac cisze , chyba kiedys przegladajac grupe obilo mi sie o oczy, ze ktos z Was chodzi z malym dzieckiem na basen we WRO, mozecie mi podpowiedziec w ktorym basenie jest niecka dla maluchow < 1 rok, pls. I moze jeszcze jakies refleksje, czy jest czysto ? czy warto ? jak dzieci reaguja na taki kaprys rodzicow etc. ?? pzdr BODO'wy BODO'wy, Ja chodzę ze swoim Brunkiem na olimpijski (AWF), przedtem chodziliśmy na basen przy przychodni Pulsantis przy ul. Ostrowskiego, kilka razy byliśmy też w Redeco. NA AWF i Redeco warunki bardzo zbliżone (tzn. dobre), jednak umiejętności, podejście do dziecka zdecydowanie różne. Dlatego właśnie wybraliśmy szkółkę Toni przy AWF, zwróć uwagę bo jest tam jeszce jedna szkoła. Kobieta prowadząca szkółkę przy Ostrowskiego też jest ok, super podejście itd, natomiast tamtejsze warunki są zdecydowanie gorsze. Pytasz czy warto? TAK jest to niesamowita frajda dla dziecka, nasz na początku trochę się bał (miał wtedy pół roku), był trochę przestraszony ale po 4 zajęciach na widok basenu wyrywał się z rąk, wierzgał z radości. Tak więc jest to duża korzyść dla dziecka a nie tylko kaprys rodziców. Polecam naprawdę warto. Istotne jest też aby woda w takim basenie była "oczyszczana" motodą ozonową a nie chlorem. AWF i przy Ostrowskiego na pewno są tak oczyszczane, Redeco nie wiem. No i jeszce jedno szkółki te (nie wiem jak Redeco) w okresie wakacyjnym mają przerwę - we wtorek idziemy na ostatnie zajęcia. Jeśli chcesz wiecej informacji pisz na priva, mogę dołączyć foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anton68 15.06.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 witam wieczorowa pora, anndy wyslij mi jesli mozesz numer telefonu do kogos kto organizuje takie zajecia, czy z 20-sto miesieczny bobasek tez tam moze chodzic, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 15.06.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 witam wieczorowa pora, anndy wyslij mi jesli mozesz numer telefonu do kogos kto organizuje takie zajecia, czy z 20-sto miesieczny bobasek tez tam moze chodzic, pozdrawiam Witaj anton68, jasne że może, namiary wysłałem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filemon 15.06.2005 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Witajcie! U nas stanęła dzisiaj pierwsza warstwa bloczków. Fantastyczne uczucie, nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 16.06.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 WItajcie, witajcie! filemon - gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 16.06.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Dzien Dobry wszystkim - filemon super uczucie no nie?? U mnie wczoraj tez nowosć bo pierwszy pas folii na dachu- szkoda ze tylko jeden - bo mogłabym bo nocnej ulewie sprawdzic jej wytrzymałość - ale jeden pas to za mało - moze jeszcze popada do czasu dachowki Wczoraj zostal zrobiony obmiar i zaczynaja sie robic okna i rolety - super- chociaz stres coraz większy Miłego dnia i oby do piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filemon 16.06.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Dzien Dobry wszystkim - filemon super uczucie no nie?? U mnie wczoraj tez nowosć bo pierwszy pas folii na dachu- szkoda ze tylko jeden - bo mogłabym bo nocnej ulewie sprawdzic jej wytrzymałość - ale jeden pas to za mało - moze jeszcze popada do czasu dachowki Wczoraj zostal zrobiony obmiar i zaczynaja sie robic okna i rolety - super- chociaz stres coraz większy Miłego dnia i oby do piątku Mamrysia: rzeczywiście super! Jak wjechał HDS to poczuliśmy, że tworzymy coś na naszym kawałku ziemii. Ten, kto nie budował domu (czytaj: z normalną ekipą), ten nie zrozumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 16.06.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 bodowa ja chodzę na basen z Asią od 9 miesiąca życia z Maćkiem od 4 miesiąca życia na basen olimpijski. Jest szatnia rodzinna ciepły czasami nawet za (32 stopnie) brodzik dla maluchów woda ozonowana. Polecam Moje dzieciaki uwielbiają pływać, Asia ma już 4 lata i obecnie jesteśmy na etapie nurkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub Wilkoński 16.06.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Witam !!Jestem właśnie na etapie wyceny materiałów na stan surowy i takie mam pytania:- czy macie jakies hurtownie do polecenia - buduje w Tyńcu Małym [czy na terenie Wrocka koszt transportu ma znaczenie ???]- z jakim wyprzedzeniem kupowaliście materiały ???- czy przerabiał ktoś zbieranie ofert od ekip budowlanych poprzez ogłoszenia np autogiełdzie badź inną formę "castingu" ???? Kuba Wilkoński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.06.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 bodowa ja chodzę na basen z Asią od 9 miesiąca życia z Maćkiem od 4 miesiąca życia na basen olimpijski. Jest szatnia rodzinna ciepły czasami nawet za (32 stopnie) brodzik dla maluchów woda ozonowana. Polecam Moje dzieciaki uwielbiają pływać, Asia ma już 4 lata i obecnie jesteśmy na etapie nurkowania jestem 'owy - BODO'wa siedzi z malym odcieta od swiata Dzieki wszystkim za informacje basenowe, Kuba ma 8 tygodnie wiec jest jeszcze troche czasu na podjecie decyzji, jednakze pierwsze kroki pewnie skierujemy na olimpijski...... jeszcze raz dzieki !! Pzdr BODO'wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 16.06.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Witam, fajnie, że przyplątał się temat basenu dla małych dzieci. Szukam takiego i dzięki Waszym rozmowom nakresił się jakiś obraz.Ktos kiedyś polecał mi Hotel GEM ul. Baudouina de Courtenay 16, czy słyszeliście cos na ten temat?Bo też nie mam zamiaru pchać 10-miesięcznego dziecka do jakiejś 'syfiastej' wody. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 16.06.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Ja chodziłam do Gema - na szkółke - Mały mial wtedy 7 miesiecy- szkółka byla generalnie ok - ale to nie jest basen dostosowany dla dzieci- to normlany pływacki - nie ma brodzika (jest jazuzzi tam na koniec chodziliśmy sie ogrzac w babelkach) bo woda stosunkowo zimna jak dla takiego bajtla - no mi nie było tam za ciepło - pochodziliśmy cały cykl zeby mały si eprzyzwyczaił a potem zaczelismy chodzić do Redeco - bo mały troszke denerwował sie w tej za chłodnej wodzie - faktem jest ze były dzieci które tam szalały i było im ok. Kuba - transport chyba jest istotny- zwłaszcza jak ci bedzie co chwile brakowało a to worka cementu a to palety bloczków. Nas obsługiwała Vigma - Berg z Wysokiej -wiem ze swego czasu obslugiwali pewną budowę w Tyńcu - faktem jest tez ze za elastyczność dostawcy i kursy tam i z powrotem placi sie troche wiecej w cenie towaru- Ty decydujesz ty wybierasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mała_Mi 16.06.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Witam,tak jak już gdzies pisałam (oczywiście nie na tym poście co trzeba) zaczynam remonty.Z tąd też moja prośba polećcie mi proszę dobrą, solidną ekipę do zrobienia stropodachu (poprawki) + opierzenia i do tarasu, no i żeby ostatniej koszuli z człowieka nie zdarli. Prośbę odnośnie tarasu adresuję do Bk, tak mi ktoś poradził.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 16.06.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Witam !! Jestem właśnie na etapie wyceny materiałów na stan surowy i takie mam pytania: - czy macie jakies hurtownie do polecenia - buduje w Tyńcu Małym [czy na terenie Wrocka koszt transportu ma znaczenie ???] - z jakim wyprzedzeniem kupowaliście materiały ??? - czy przerabiał ktoś zbieranie ofert od ekip budowlanych poprzez ogłoszenia np autogiełdzie badź inną formę "castingu" ???? Kuba Wilkoński Jeśli chodzi o autogiełde robił to mój kolega, lecz sam się ogłosił. Wtedy trzeba mieć dużo wolnego czasu aby spośród groma ofert wybrać tą jedną i to solidną. Na początku wybrał 10, a potem odrzucił najdroższe i najtańsze itd. Dla mnie to straszne zadanie. Teraz mam dwie oferty na okna i ciężko mi wybrać. Wiele było o tym na forum, poszukaj trochę. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts