anndy 20.06.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Iza - mi też tak mowili w Gaji. Niestety tylko mówili . Juz podczas 2 rozmowy jak powiedzielismy o cenach, które oferuja nam inne hurtownie, pan sie zrobil czerwony, wyszedl z kanciapki do ktorej nas zaprosil, powiedzial ze idzie sie skonsultowac z kierowniczka i trzasnal drzwiami. Nie bylo go 15 min. . Wrócil i zaproponowal ceny i tak wyzsze od tych, które mielismy w innych miejscach . I jescze postawil warunek ze musielibysmy sie zdecydowac na wszystko. Izka, Potwierdzam to co Wojty napisała - u mnie było tak samo. Z resztą - parę stron temu pisałem o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 20.06.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Wojty, Czy możesz zdradzić miejsca, gdzie można się normalnie dogadać? Gdzie kupowałaś dachówkę, a gdzie inne materiały? Z tego co pisałaś to na dachówkę w Gaji miałaś dobrą cenę, dostałaś gdzieś lepszą, czy też cena pozostałych materiałów w Gaji była nie do przyjęcia? Izka1, zobacz w AB Renowa - kawałek za Gają , ja ich wybrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 20.06.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 dużo robię z Renową i potwierdzam, że to bardzo przyzwoita firma z dobrymi cenami i obsługą (ci z Buforowej - bo np. na Boya jest już gorzej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izka1 20.06.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Dzięki wszystkim za informacje Wojtek62, będę wyceniać materiały w hurtownii o której pisałeś, byłam juz tam i rzeczywiście gostek jest specyficzny Z tej hurtowni mam również wycenę materiałów od wykonawcy, który ma tem jakieś znajomości. Musze zebrać wszystkie info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 20.06.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Izka1,moje doświadczenie z wykonawcami mówi mi, iż lepiej sie wychodzi jak się samemu negocjuje warunki zakupowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 20.06.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Witam ze slonecznej Kalifornii, opisze jak wroce powiem tylko tyle, tu jest wszystko wieksze Golden Gate sa niesamowite i w ogole caly czas nie moge wyj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 20.06.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 ez,nie daj się zwieść kalifornijskiej propagandzie sukcesu i wracaj cała i zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izka1 20.06.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Wojtek62udało Ci sie wynegocjować dobre ceny w Budinpolu obok mnie? Gdzie kupowałeś swoje materiały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 20.06.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Ja właśnie wyjeżdżam. woprz - z tych właśnie powodów o których piszesz zastanawiam się czyby nie zmodyfikować aranżacji kuchni o kuchenkę jednak gazowo-elektryczną albo wręcz elektryczną BK tylko elektryczna i to bez względu na koszty gazu jeżeli obserwujesz tłusty osad nad twoją kuchenką gazową (zwłaszcza w okapie) i myślisz, że to opary z gotowanie to się myślisz ten tłusty osad to efekt spalania gazu poza tym na pewno jest bezpieczniej ja coraz bardziej sie przekonuje do elektrycznej moj maz juz dawno jest na tak ale co z ogrzewaniem???????? moze elekrtryczne bedzie tansze niz gazowe?????? Płyta elektryczna może ulec przepaleniu (straszne koszty u znajomych). Ale obecnie mam propan i zastanawiam się nad ogrzewaniem elektrycznym. Jeżeli wejdzie jakaś podwyżka gazu to taniej będzie prądem ! Dodatkowo odzyskam kawałek ogródka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 20.06.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Bogna1 - Uważaj jak będziesz kupować działkę poniżej 10a- od początku 2005 roku jest przepis (UE) mowiący że działka budowlana nie może być mniejsza niż 10a - dotyczy nowo wydzielanych działek - te wydzielone przed koncem 2004, <10a i ustanowione jako budowlane są ok. Ale po 1.1.2005 to juz może być problem z dostaniem pozwolenia. To ma obowiązywać nawet dla szeregówek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 20.06.2005 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 bogna1- jesli interesuje cie wylot na poznan , okolice kryniczna to wiem o paru z cena w granicach 45tys za 10 a-sam tu mam dzialke wiec chwale te tereny Napisz coś wiecej. Jakie media w cenie, jak daleko od Wrocławia. Jak daleko od asfaltu i \tp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izka1 21.06.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Witam z rana Czy jesli kupujecie materiały sami , to płacicie 22 % VAT, czy puszczacie przez firmę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.06.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Witam!! Czyzby to dzisiaj w nocy byla Noc Świętojańska? Moze jest ktoś w temacie?? Bo jesli to dzisiaj to moze trza sie do Kamienca wybrac i kilka wianków do Bajkału rzucic Iza my kupujemy z 22% vatem - moja firma nie chce brac na siebie podatku, a poza tym i tak nie jest "vatowcem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub Wilkoński 21.06.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Właśnei jestem po rozmowie z potencjalnym kierownikiem budowu, zrobił na mnie dobre wrażenie tylko wycenił swoją pracę na 4500 zł. Kierownik nie typu figurant tylko co najmniej 30 wizyt na budowie. Szukając informacji do porównania zdziwiła mnie rozpiętość cen za kierowników!!!! Jak to wygląda u nas we Wrocku i okolicach ??? Kuba Wilkoński Tyniec Mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 21.06.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Witam, buduję niedaleko Jagodna, Żernik. Negocjować będę w Renowie, PSB, Budinpolu, Builderze. Jest ktoś chętny na wspólne negocjacje? Jesli tak, to ja ide w poniedzialek ,jesli ktoś chętny zapraszam na priv ale odpowiem dopiero 26.06 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 21.06.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Izka,kupiłem w Budinpolu tylko wełnę bo miał akurat naprawdę atrakcyjną cenę, pozostałe rzeczy w wiekszości brałem w MSB Stepinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 21.06.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Co sądzicie o takich płytkach - myślałam o tych jasniejszych do łazienki, są w dawnym Pamosie, na rogu Kazimierza i Ruskiej: z firmy Tau ceramic http://www.tauceramic.net/productos/catalogo/imagenes/ambientes/amb_chinon_blois_1.jpg Dekorki też niczego sobie, podobne też widziałam w Adako na Karmelkowej - albo w innym na Karmelkowej, nie pamiętam Co myślicie? Nie wiem jak zaaranżować, nie chcę płytek do sufitu, nad część ścian zostawiłabym w kolorze cynamonu - kawy z mlekiem zdecydowanie ciemniejszej niż płytki Do tego ciemne meble - płytki wyglądają jak kamień (jest to gres, rektyfikowane) do tego pięknie wygląda ciemne drewno, zabejcowane tak żeby było widać fakturę drewna, a przy tym można zachować nowoczesny design Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 21.06.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 A co myślicie o takich - są w tym sklepie na Kazimierza na wystawie http://www.tauceramic.net/productos/metallica/imagenes/2.jpg Bajeranckie, nie uważacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 21.06.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 te drugie. bardziejsze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 21.06.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 A do saloonu takie:http://www.cerim.it/Contents/Ambientazioni/woodcollection3.jpg U nasz będą takie ale bez dekorków i ułożone na prosto (chyba), w tych 3 różnych wymiarach płytek http://www.cerim.it/Contents/Ambientazioni/woodcollection4.jpg Są na Wodzisławskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts