D.J. 22.06.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Mówisz i masz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 22.06.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 d.j.zachowałeś kolor elewacji zgodny z projektem?czy to wykończenie klinkierem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boowa 22.06.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 HALO HALO grupo ! jak zwykle zjawiaim się tutaj z prośbą, tym razem proszę o podanie namiaru do rozsądnej ekipy montującej i strojącej alarmy, okolice Oleśnicy.. z góry dziękuję za pomoc! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.J. 22.06.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 d.j. zachowałeś kolor elewacji zgodny z projektem? czy to wykończenie klinkierem? Nie będzie bordowo czerwono nie wiadomo jaka (nie klinkier) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacekiewicz 22.06.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Mokro, mokro! Woda stoi, ekipa czeka, niewydane pieniadze sie denerwuja. A moze zdrenujemy caly Kamieniec z przyleglosciami? Taki poziom wod gruntowych jak w tym roku to chyba wyjatek. Po wykopaniu dolka zamienia sie on w tajemniczy i przedziwny sposob w studnie. W jakim miesiacu zaczynaliscie kopanie na tych naszych kochanych wschodniowroclawskich moczarach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 23.06.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 yacekiewicz - to sobie jeszcze poczekają, może warto zainwestować w pompę? faktycznie, w zeszłym roku wody nie było o tej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 23.06.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Witam wszystkich budujacych:-) Boowa mi jakiś czas temu zakładali alarm - firma SOLID, szybko, sprawnie, solidnie. DJ czy robiłeś schody u tego stolarza, którego polecasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 23.06.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Na stronie http://www.ae.wroc.pl można się zapisać na kurs języka (angielski, niemiecki, francuski, włoski, hiszpański, rosyjski) KURS BEZPŁATNY !!! trwa 1,5 roku na Akademii Ekonomicznej finansowany z unijnej kasy... Doskonalenie sprawności w obcojęzycznej komunikacji urzędowej i biznesowej. Projekt realizowany w ramach Zintegrowanego Programu Operacyjnego Rozwoju Regionalnego, priorytet II, działanie 2.1. i trzeba wejść na www Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.06.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 asienka = dzieki za info!!! niestety nie ma miejsc na najpopularnijesze jezyki typu niem i angielki, ale udalo mi sie zapisac na francuski, a moja 1 polowa na hiszpanski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 23.06.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 trochę się zagolopowałam z tym 1,5 rocznym kursem ...ale gdzieś to wyczytałam na stronie ae, ale teraz zamieszczam artykuł z wyborczej na temat tej "akcji" Za darmo uczą języków Magdalena Mańkowska 22-06-2005 , ostatnia aktualizacja 22-06-2005 20:53 Akademia Ekonomiczna od października będzie uczyć sześciu języków za darmo Nauka angielskiego, niemieckiego, rosyjskiego, francuskiego, włoskiego i hiszpańskiego finansowana będzie z Europejskiego Funduszu Społecznego. Uczelnia dostała na ten cel 900 tys. zł. Akademia chce uczyć języków urzędników i pracowników firm, które współpracują lub będą współpracować z zagranicznymi partnerami. - Jeśli nasz region ma być konkurencyjny, urzędnicy muszą znać języki - mówi dr Dorota Kwiatkowska-Ciotucha z AE. Aby wziąć udział w kursie, trzeba spełnić trzy warunki: mieć umowę o pracę, stałe zameldowanie na Dolnym Śląsku i skończone co najmniej gimnazjum. Akademia w ciągu trzech dziesięciotygodniowych edycji chce przeszkolić 450 osób. W każdej edycji będzie 15 grup po 10 osób. Pierwsza edycja ruszy w październiku, kolejna w marcu, a ostatnia we wrześniu. W tygodniu będzie sześć lekcji. W grę wchodzi sobota albo dwa dni w tygodniu po trzy godziny. 9 lipca będzie test klasyfikacyjny. Na podstawie jego wyników kursanci trafią do odpowiednich grup. Zajęcia prowadzić będą pracownicy Akademii w Studium Języków Obcych przy uczelni. Organizatorzy nie obawiają się braku chętnych: - Studium rocznie szkoli tysiąc osób, które płacą za każdą lekcję. Teraz oferujemy kurs języka biznesowego i urzędowego za darmo - mówi dr Kwiatkowska-Ciotucha. Odzew już widać. Tylko wczoraj na angielski zapisało się 127 osób, na niemiecki 22, francuski 8, hiszpański 13, rosyjski 4, a na włoski 2. Więcej: http://www.szkoleniajezykowe.ae.wroc.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.06.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Asia, a ty na co sie zapisalas? Zastanawiam sie czy stworza jakas liste rezerwowa z chcecia zapisalabym sie na "bussinesowy niemiecki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 23.06.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 ja się właśnie na niemiecki zapisałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 23.06.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 a ja się zapisałem na rosyjski i hiszpański, choć obawiam się iż w ciągu 10tyg nie opanuję hiszpańskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 23.06.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Wojtowa a dzwoniłaś może do rzeczoznawcy??? tego ode mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.06.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 a ja się zapisałem na rosyjski i hiszpański, choć obawiam się iż w ciągu 10tyg nie opanuję hiszpańskiego Wojtek - glowa do góry - 10 tyg. to wystarczająco zeby nauczyć się zaśpiewać sobie piosenkę z "desperado", tę od banderasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.06.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Wojtowa a dzwoniłaś może do rzeczoznawcy??? tego ode mnie? Wojcio zadzwonil (w tym samym dniu, co dostalismy namiary), ale niestety on jest z Legnicy i cos mu się nie widziala wycena w Kamiencu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 23.06.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 szkoda, myślałam że może jakoś się dogadacie...z tego co wiem to robi wyceny w różnych miejscach... mam nadzieję że znajdziecie kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.06.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 a ja się zapisałem na rosyjski i hiszpański, choć obawiam się iż w ciągu 10tyg nie opanuję hiszpańskiego Wojtek - glowa do góry - 10 tyg. to wystarczająco zeby nauczyć się zaśpiewać sobie piosenkę z "desperado", tę od banderasa Aha- radze usiasc kolo mojego Wojcia na zajeciach - on chodzil przez semestr na studiach na hiszpanski i umie juz refren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 23.06.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 a wracając do budowy:-) u nas zaczyną już niedługo kłaść kafle, nie mogę się normalnie doczekać ... poszukuje też kogoś, jakiegoś stolarza do kuchni, może ktoś z Was może kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 23.06.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 asienka,masz zamiar wprowdzić się w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts